Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi söyleyin hayallerimden sonra düşmekle nasıl hayattan tad alınır
Böyle hayattan tad almıyorum yaşlarım boşa geçiyormuş gibi geliyo o kadar benimsemişim ki zenginliği Özyeğinin seneliği 50 bin liraydı geçecektim bu sene 3. sınıfa geçtim,180 bin lira olmuş ani bir zamla nasıl geçiyim aylık 18 bin lira mı ödeyim babamın maaşı 50 bin o kadar ödemez ki. Ben Akdenizde okuyodum ve hem kapalıyım bana uygun değil mutlu değilim ya yaş 22 oldu zengin olmak için zengin sevgili gerek o da Akdenizde yok şimdi 1 sene daha Akdeniz’e gidip hayallerimden uzak fakir hayatında napıcam beni anlayın hayalim olduğu için sanki başka bi hayat yaşıyormuş gibi hissediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Özyeğinde zengin koca bulacağını mı sanıyorsun? 😂 Dizi izlemeyi bırak
Akdenizden fazladır ihtimal
Senin dünyadan haberin yok. Devlet okulunda da zengin koca bulunabilir. Ayrıca üniversitede zengin koca bulunmaz çünkü çok zengin yani sosyetik kişiler oğlunu genç yaşta evlendirmez, öyle zengin erkekler de genç yaşta evlenmez. Üniversitede gönlünü eğlendirir 4 yıl sonra okul bitip memlekete gider gitmez o ilişki biter. Herkes hayata atılır.
Ancak mazbut varlıklı bir ailenin oğlu ve senin ailenle aynı şehirdeyse onun ailesi yani okul bitince kopuş olmayabilir evlenebilirsiniz. O da aile ve oğlanın mazbut oluşundandır. Yoksa rahat bir ailenin rahat bir oğlu sözkonusu ise hayatta o yaşlarda evlenmez.
Sen zengin bir hayat istiyorsan kariyer planı yap. Zengin insanlarla ömür boyu beraber çalışıp muhatap olacağın bir işin olsun. O zaman zengin koca bulabilirsin. Bu arada senin de iyi bir gelirin ve etiketin mesleğin olmalı. Yani pilot adam hakim savcı doktor kıza bakar , evde oturan üniversite mezunu kıza ya da düşük ücretli bir işi olan kıza bakmaz. Etiket ve hayat standardı önemlidir.
Abla üzgünüm ama sabit fikirli önyargılısın
Cahilsin aşk diye bir şeyden haberin yok millet ne kızları alıyor hem para yok hem namus yok olduğu bölüm desen bölüm değil sen at gözlüğüyle bakan cahil çomarın tekisin
Cahil mi? 😂 Avukatım canım zengin insanları tanıyorum ve bu evlilik konularında ne düşündüklerini kulaklarımla duydum canım. Basit bir doktor bile, ünvansız düşük gelirli kızları yanına yakıştırıp koluna takmayacağını söylüyor sen hayal kurmaya devam et. Eskidenmiş o ev kızlarının ya da basit işlere sahip kızların varlıklı ailelerin oğluyla evlilik hikayeleri. Artık okumayan kız yok üniversite bitirmeyeni dövüyorlar 🤣 dersle alakası olmayan kızlar bile özel üniversitelerde ünvan sahibi oluyor. İş hayatına atılınca anlarsın canım. Adriana lima gibi kızlar adamın emrinde çalışıyor ve adam hiçbirine tenezzül edip bakmıyor ama kendi konumuna yakın muhatap olduğu sıradan tipli kızla sevgili olup evleniyor. Sen hayata henüz atılmadığın için ve çok dizi seyrettiğin için böyle saçma hayallere kapılıyorsun. Bu konuya cuk oturan argo bir laf var o aklıma geldi. Hayallerle yaşayanları gerçekler s... ker 🤣🤣🤣
Kıza insan gibi akıl veriyoz o bize hakaret ediyo 😂
Off çok uzun yazıyorsun derdin ne bu kadar
Beyni olmayan biri kısa anlatımdan anlamaz diye ayrıntılı anlattım ama beyni olmayan okumayı da sevmez 😂
Ablacım çok fazla önemseye çok uzatmışsın öz olan şeyi net ifade edebilirdin zaten ama cahil konuşmaları uzun oluyor. Beynim hakkında iddiada bulunurken isminin böcek olması aklımıza böcek kadar beynin olduğunu getiriyor daha geçen bir kız duydum çalıştığı kolejin sahibiyle evlenmiş ahahahh kader bu Hakkın yazdığına sen engel olamazsın hiçbir şey de engel olamaz o kızın belki babasının nasibi o kadardı Allah kocasından yana yüzü gülsün istedi sen kimsin
😂😂😂 işte insanın algıları da zekası kadar oluyor ne kadar anlatsan anlamaz cahil insan. O kolejin öğretmeniyse olabilir çünkü öğretmenlik toplumda kutsaldır ve saygın bir ünvandır. O kolejin sahibiyle de işi gereği çok muhatap oluyordur çok görüşüyordur olabilir. Bir öğretmen bir sekreter ya da sıradan bir çalışan gibi görülmez, statüsü ve iyi bir ünvanı var. Bugün hakim savcılar da milletvekilleri de öğretmen kız isterler eğer kızın ailesi çok varoş değilse alırlar.
Ama sen bir öğretmen değilsen , saygın bir ünvanın ve mesleki statün yoksa, zengin bir ailen ve zengin bir çevren yoksa seni zenginler almaz.
Dizilere inanma saf :)) sıradan bir kız o şirkette staj yapıp oranın çalışanı olup da o holdingin patronu ile görüşmesi randevu alması bile mucize. Onlar onun yüzüne bakmaz. Herkes kendi kulvarındakilerle muhatap olur.
Sayfalarca anlattım ama anlamak istemiyorsun sen hayal kurmaya devam et. Hee canım sekreter kızlar holding patronuyla evleniyo evet, memur ordaki kızlar genel müdürle evleniyo evet , zabıt katibi savcıyla evleniyo evet, sen öyle düşün hayal kur 😂😂😂
Ay gereksiz uzatmak seni düşürüyor.
Allah yazdıysa köleyle bile evlenir sen kimsin diyorum hala konuşuyor çünkü dediklerim onda kuyruk acısı oldu ama uzun uzun yazdıkça zavallı gibi görünüyorsun.
Kimin zavallı olduğu ortada canım. Hayallerini anlatarak hayattaki gerçekleri değiştiremezsin 😄 senin hayallerini mi kiskanacagim şizofren 🤣 benim konumum belli. Benimle kendini kıyaslama hukukçular bile meslektasiyla evleniyor kimse ev kızına bakmaz. Sen hayal kur otur 🤣🤣🤣
Sevgili olsa ne olacak sen utangac degilmisin
Ne alak kanka beni nerden tanıyorsun?
Bence öyle tanıdım seni
Kapalıyım diye mi? Utangaç değilim, karılık kocalık hayatı evlenince yaşanır
Kacalim hmen burdan sen bak belki olur 😅
Allah aşkına beni torosunla kaçırma skjsjsjd
Biz zenginizde ne oluyor sanki
Eğitim bursu verebilirsin abi bana iyi okula geçmem için
Ulassana bana
Ama lütfen beni kandırma vereceksen söyle abi çünkü çok hayalim ya inanamazsın o kadar hayattan koptum ki
Seni niye kandirayim buna gerek duymam
İnşallah abicim istek attım
Gerçekten çok acidiim sana
Git önce kıçına don al
Ayy saftirik iPhone 11den yazıyorum şu an
😂😂 eskidi 11 artık yaa övündüğü şeye bak Allahın görmemişi iphone 11 in var ama beynin yok
Canım sen don dedin ya iPhone 11 kaç don parası onu hesapla beyin yoksunu
Feriha 2