Aşk İlişkileri İlişkilerinde karşı tarafın hangi takım tuttuğuna dikkat ediyor musunuz? sinanrl Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru başlıkta he 😅 ? Güncellemeler+1 yıl Seni bizim takıma transfer edek bak transfer sezonu kapanmadı Güncellemeler+1 yıl La vita giallo rosso İlişkilerinde karşı tarafın hangi takım tuttuğuna dikkat ediyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Yaavhehee Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Pek dikkat etmiyorum. Galatasarayliyim eski erkek arkadaslarimin ikisi fenerli biri besiktasliydi o kadar dikkat etmiyorum yani 😅 1 1 Yorumla sinanrl +1 yıl Ben çok dikkat ediyorum ama hiç denk gelmedi ya sinirim bozuluypr ters bir şey söylerse maç izlerken ben benden çıkıyorum filan 😅 Yorumla
bunaldumdaa Takip Et Xper 5 Yaş: 106 , eic 96% +1 yıl O hangi takımlıysa ben de o takıma transfer oluyorum 😅 1 1 Yorumla sinanrl +1 yıl Sen hangi takımlısın erkek arkadaşın hangi takımlı Yorumla
Mammamiavv Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yoo bakmam pek ama besiktasli ve gs sempatisi var bu arada fb liyim sjdmf tam fenerin yuz karasiyim 1 43 Yorumla sinanrl +1 yıl Boşver seni aslan yapalım içinde var demek ki ❤💛😂 Yorumla Mammamiavv +1 yıl Sonradan gs li olunuyorsa olayim ya sulalede tek fenerli benim o da tutuyor gibi de degilim jsfjtj Yorumla Mammamiavv +1 yıl Bi de besiktaslilarin din gibi besiktasa bagliligi ve kaybedince sapitmalari cok hos degil mi sndmfkg Yorumla sinanrl +1 yıl Hemen transfer edelim 😅 Yorumla sinanrl +1 yıl Birde beni gör hayata küsüyorum 😂 Yorumla Mammamiavv +1 yıl Galatali olayim besiktasa fanatikler yakisir Yorumla sinanrl +1 yıl Lafa bak ya ayrıca benim kadar fanatiğini görmen zordur 😅 Yorumla Mammamiavv +1 yıl Gs lisin galiba hadi bi sevaba gir be ustam beni de gs li yapalim smxkf sanki yeni musluman oluyor gibi😂tilsimli kelimeler neydi? Yorumla sinanrl +1 yıl La vita giallo rosso Yorumla Mammamiavv +1 yıl Soyledim gs li mi oldum simdi dmdj Yorumla Mammamiavv +1 yıl Ne demek bu😂 Yorumla sinanrl +1 yıl Hayat sarı kırmızı demek olmadın daha maça gitmek lazım bunun üçlemesi var ilk iki senden üçüncüsü benden olacak Yorumla Mammamiavv +1 yıl Nasil yani ilk iki falan smfkfm anlamiyorum futbol terimleri kesin 😅 Yorumla sinanrl +1 yıl Hayır ilk adım kabullenmek ikinci adım tribün havasını tatmak Üçüncü adım benden sana hediye 😂 Yorumla Mammamiavv +1 yıl Ucuncu adim ne kupa falan mi verecen sjckgm gs formasi almam lazim hemen Yorumla sinanrl +1 yıl Hhaha imzalı forma üçüncü adım oda benden sana hediye Yorumla Mammamiavv +1 yıl Beni boşa umitlendirme nscmgmgm sabri de imza atsin bu arada🙂 Yorumla sinanrl +1 yıl Oooo sabri diyor biliyormuşta 😂 Yorumla Mammamiavv +1 yıl Bu kadar biliyorum sndmfk bari bi forma alayim ya bak cok pahali olabilir gerci kdfmf parayi bulunca alirim🙂 Yorumla sinanrl +1 yıl Yaşın kaç senin 😅 Yorumla Mammamiavv +1 yıl 25 im de hala okuyorum 😅 Yorumla sinanrl +1 yıl Bende bu sene mezun oldum daha 😅 Yorumla Mammamiavv +1 yıl Seninki yine normal ya kdkt ben de insallah mezun olurum Yorumla sinanrl +1 yıl Hangi bölüm Yorumla Mammamiavv +1 yıl Saglik sektorunden deyim ama zor bi bolum baya Yorumla sinanrl +1 yıl İsmini versene söz fbı bilmeyecek 😂 Yorumla Mammamiavv +1 yıl Tip deyim sonra inanmiyorlar moralim bozuluyor smdmfm Yorumla sinanrl +1 yıl Hahah inanmadım 😂 Yorumla sinanrl +1 yıl Moralin bozuldu 😉 Yorumla Mammamiavv +1 yıl Inanma 😄ben biliyorum yeter Yorumla sinanrl +1 yıl Lafa bak ya ayıp şakada yapılmıyor he 😥 Yorumla Mammamiavv +1 yıl Saka oldugunu bile anlamadim agam Yorumla sinanrl +1 yıl Resmen kırdın he beni 😥😥😥 Yorumla Mammamiavv +1 yıl Kirilacak bi sey yok bea.. kimse kimseye kirilmasin Yorumla sinanrl +1 yıl Şaka yapıyorum ya kırılmadım 😅 Yorumla Mammamiavv +1 yıl Xdkfmfmc senin neden hic bir sakani anlamiyorum ben😂 Yorumla sinanrl +1 yıl Bence saf kalp olduğun içindir 😅 Yorumla Mammamiavv +1 yıl Bi de gormedigimden anlamiyorum yazi dili tek basina yetersiz Yorumla sinanrl +1 yıl Bu konuda senin suçun 😅 tanımak lazım o zaman he Yorumla Mammamiavv +1 yıl O zaman paravan acilsin mi Esra abla Yorumla sinanrl +1 yıl Evin var mı araban var mı sormayı unuttum 😂 yazlığın var mı he cevap ver bunlara 😂😂 Yorumla Mammamiavv +1 yıl Daha ogrenciyim 5 kurusum yok oldu mu dmcmf pis fakirim Yorumla sinanrl +1 yıl Evet esra abla pis fakirmiş güzel açalım paravanı 😂 Yorumla
Efillt Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Aşk onun takımı yendiginde o mutlu oluyor diye mutlu olabilmektir 1 11 Yorumla sinanrl +1 yıl Derbide ne yapacaksın ben sinirli olurum genelde 😂 Yorumla Efillt +1 yıl Derbide yenersek bulasmam. Zaten o artik beni kendi takimindan goruyor kabul etmiyor 😂 Yorumla sinanrl +1 yıl Hangi takımlısın 😂 Yorumla Efillt +1 yıl Fenerbahce Yorumla sinanrl +1 yıl Sevgilin hangi takımlı Yorumla Efillt +1 yıl O beşiktaşlı Yorumla sinanrl +1 yıl Aman salla ya boşver onu 😅 Yorumla Efillt +1 yıl Yüzügü takarsa belki onun takimina geceriz bakalim 😂 Yorumla sinanrl +1 yıl Etme etme 😂 çocukla tiberci diye dalga mı geçsinler 😅 Yorumla Efillt +1 yıl Tiberci ne ya ne alaka Yorumla sinanrl +1 yıl Tinerci Yorumla
Yışısınırkımız Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Sevgilim hangisini tutarsa onu tutarım kimi severse onu severim hiç farketmez 0 3 Yorumla sinanrl +1 yıl Vay be ciddi misin sen be bu sözlerde ağır laflar bunlar 😅 Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Sevgilim şeytan olsa sadist olurum çünkü eğer sevgilim olmuşsa hayvan gibi seviyorum ve değer veriyorum demektir Yorumla sinanrl +1 yıl Senin sevgin böyle kıskandığında karşı taraftaki kıza acıyorum 😂 Yorumla
Depresyonunellitonu Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Gs liler daha bi yagusuklu geliyor 0 0 Yorumla
minis14 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Fenerbahçeli olursa sevinirim tabi ki 😃 0 3 Yorumla sinanrl +1 yıl Yok sana fenerli sarı kırmızı sevin az 😅 Yorumla minis14 +1 yıl Kaybol 😃💛💙 Yorumla sinanrl +1 yıl Aaa çok kırdı 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Pek dikkat etmiyorum. Galatasarayliyim eski erkek arkadaslarimin ikisi fenerli biri besiktasliydi o kadar dikkat etmiyorum yani 😅
Ben çok dikkat ediyorum ama hiç denk gelmedi ya sinirim bozuluypr ters bir şey söylerse maç izlerken ben benden çıkıyorum filan 😅
O hangi takımlıysa ben de o takıma transfer oluyorum 😅
Sen hangi takımlısın erkek arkadaşın hangi takımlı
Yoo bakmam pek ama besiktasli ve gs sempatisi var bu arada fb liyim sjdmf tam fenerin yuz karasiyim
Boşver seni aslan yapalım içinde var demek ki ❤💛😂
Sonradan gs li olunuyorsa olayim ya sulalede tek fenerli benim o da tutuyor gibi de degilim jsfjtj
Bi de besiktaslilarin din gibi besiktasa bagliligi ve kaybedince sapitmalari cok hos degil mi sndmfkg
Hemen transfer edelim 😅
Birde beni gör hayata küsüyorum 😂
Galatali olayim besiktasa fanatikler yakisir
Lafa bak ya ayrıca benim kadar fanatiğini görmen zordur 😅
Gs lisin galiba hadi bi sevaba gir be ustam beni de gs li yapalim smxkf sanki yeni musluman oluyor gibi😂tilsimli kelimeler neydi?
La vita giallo rosso
Soyledim gs li mi oldum simdi dmdj
Ne demek bu😂
Hayat sarı kırmızı demek olmadın daha maça gitmek lazım bunun üçlemesi var ilk iki senden üçüncüsü benden olacak
Nasil yani ilk iki falan smfkfm anlamiyorum futbol terimleri kesin 😅
Hayır ilk adım kabullenmek ikinci adım tribün havasını tatmak
Üçüncü adım benden sana hediye 😂
Ucuncu adim ne kupa falan mi verecen sjckgm gs formasi almam lazim hemen
Hhaha imzalı forma üçüncü adım oda benden sana hediye
Beni boşa umitlendirme nscmgmgm sabri de imza atsin bu arada🙂
Oooo sabri diyor biliyormuşta 😂
Bu kadar biliyorum sndmfk bari bi forma alayim ya bak cok pahali olabilir gerci kdfmf parayi bulunca alirim🙂
Yaşın kaç senin 😅
25 im de hala okuyorum 😅
Bende bu sene mezun oldum daha 😅
Seninki yine normal ya kdkt ben de insallah mezun olurum
Hangi bölüm
Saglik sektorunden deyim ama zor bi bolum baya
İsmini versene söz fbı bilmeyecek 😂
Tip deyim sonra inanmiyorlar moralim bozuluyor smdmfm
Hahah inanmadım 😂
Moralin bozuldu 😉
Inanma 😄ben biliyorum yeter
Lafa bak ya ayıp şakada yapılmıyor he 😥
Saka oldugunu bile anlamadim agam
Resmen kırdın he beni 😥😥😥
Kirilacak bi sey yok bea.. kimse kimseye kirilmasin
Şaka yapıyorum ya kırılmadım 😅
Xdkfmfmc senin neden hic bir sakani anlamiyorum ben😂
Bence saf kalp olduğun içindir 😅
Bi de gormedigimden anlamiyorum yazi dili tek basina yetersiz
Bu konuda senin suçun 😅 tanımak lazım o zaman he
O zaman paravan acilsin mi Esra abla
Evin var mı araban var mı sormayı unuttum 😂 yazlığın var mı he cevap ver bunlara 😂😂
Daha ogrenciyim 5 kurusum yok oldu mu dmcmf pis fakirim
Evet esra abla pis fakirmiş güzel açalım paravanı 😂
Aşk onun takımı yendiginde o mutlu oluyor diye mutlu olabilmektir
Derbide ne yapacaksın ben sinirli olurum genelde 😂
Derbide yenersek bulasmam. Zaten o artik beni kendi takimindan goruyor kabul etmiyor 😂
Hangi takımlısın 😂
Fenerbahce
Sevgilin hangi takımlı
O beşiktaşlı
Aman salla ya boşver onu 😅
Yüzügü takarsa belki onun takimina geceriz bakalim 😂
Etme etme 😂 çocukla tiberci diye dalga mı geçsinler 😅
Tiberci ne ya ne alaka
Tinerci
Sevgilim hangisini tutarsa onu tutarım kimi severse onu severim hiç farketmez
Vay be ciddi misin sen be bu sözlerde ağır laflar bunlar 😅
Sevgilim şeytan olsa sadist olurum çünkü eğer sevgilim olmuşsa hayvan gibi seviyorum ve değer veriyorum demektir
Senin sevgin böyle kıskandığında karşı taraftaki kıza acıyorum 😂
Gs liler daha bi yagusuklu geliyor
Fenerbahçeli olursa sevinirim tabi ki 😃
Yok sana fenerli sarı kırmızı sevin az 😅
Kaybol 😃💛💙
Aaa çok kırdı 😂