Yaşanılan Çoğu İlişkide İki Taraftan Birisinin Küçükte Olsa Hataları Olur. Fakat Asla Affetmem Dediğimiz Hatalar Da Tabiki Büyüktür. Peki Ya Siz Sevgilinizin Hangi Hatasını Affetmezdiniz?
İlişkide ya da evlilikte asla affetmem dediğiniz şey nedir?
Artık bana duygusal olarak bağlı olmadığını hissettiğimde onu affetmem. Fiziki ihaneti bile affedebilirim ama duygusal ihanetin asla affı yok Bir kalbe onca kişiyi sığdırabilen biri aşkın şeytanıdır ve sadece şehvetin kulu olmuştur.
Aldatılmak adamın donuna kadar alırım hiçbirşeyi yoksa bile tazminat isterim çalışsın ödesin derim açlıktan ölsün bir tas yemek vermem eğer evliyken beni aldatan bir adam olursa korksun benden. Boşanıp herşeyi yapabilir ama benle evliyken yaparsa acımam. Erkeklere o kadar uyuzum k bu ve taciz konularında boksa başladım hatta karma sporlarına yazılacağım.
Erkeği çok pis sinir edecem erkekse bir vursun bana ben ona bin defa tokat vururum çok kötü döverim sonrada ayrılırım, bana yamuk yapsa laubalilik yapsa o şekilde bile hemen ayrılırım. Yamukluğa asla tahammül edemem ben kesinlikle
hemen evlenmeyeceğim zaten, ilk önce sevgili olacağız. Hiç kimse ile kesinlikle hemen evlenmem. Erkekse bir tokat vursun bana ben ona bin ton dayak atarım çok kötü döverim
Yamukluk demekten kastım ; kıyafetime karışması, aptal olması, laubalilik, kıskançlık, dinci yobaz olması her şeye karışması mesela çok kıskanç olması maço, keko olması, hiç tahammül edemem o tip erkeklere
Yamukluk derken bunu kast ettim ; kıyafetime, oturuşuma, eğilmeme, konuşma tarzıma karışması, laubalilik, kıskançlık, hasetlik, kekoluk, varoşluk, kadına şiddet, acımasızlık, kötü kalpli ve kötü niyetli erkek demek istedim
Beni annesine sikayet etmesi. Evde olan her sorunu disariya anlatmasi. Evde olan evde kalir ucuncu kisilere anlatilmaz. Bide aldatmasi tabiki onu soylemeye gerek bile yok. Oyle sarhostum hatirlamiyorum falan kurtarmaz. Aldattin mi bittin sen.