Ailesi ile saygı çizgisini oluşturacağıma inanmadan asla evlenmem. Çünkü, evlilik sonrasında ya ailesi ile alakami kesmem gerekecek ya da yuzgoz olup , aileye hakaret , aileyi istememe gibi sebeplerden ötürü boşanma davasında haksiz olacağım.
Aile önemli bir faktördür. Eşi onlardan ayırmam söz konusu olamayacağına göre, uzun vadeli sıkıntı yaşamaktansa, kısa vadeli çözüme ulaşmış sorun yaşamak daha doğru olacaktır.
Tabiki hayır, ailesi ile ısınamadık diye çok sevdiğim kocişkomdan ayrılamam hiç onun anası benim için doğurmuş sonuçta anasınıda severim babasınıda hepsini de sever sayarım onlarda benim annem babam olurlar ayırt etmem edemem..
Katlanilmayacak bir annesi veya ablalari varsa ayrilirim. Sonucta ciddi adim atildigi zmn o aileye giricem ve hayatimin zehir olmasini istemem. Cogu erkek dengeyi saglayamiyor ve gelin kaynana arasinda catisma cikiyor.
Sevmesem bile saygı duyarım. Bu önemlidir ve bu nedenden dolayı ayrılmam. Lakin ailesi bana ve aileme saygısızlık yaparsa ve bunu tekrarlarsa o zaman çeker konuşur ve ilişkiyi bitiririm diye düşünüyorum.
Biz kaçarak evlenmiştik. Onun ailesi başından beri beni istemedi. 10 sene evli kaldik ve bir gün annesiyle aynı dili konuşmaya başladı ve boşandık. Bilmem sorunuza cevap oldu mu?
Bence ayrılmak gerek ama ben ayrılamam.:)) İlişkiye bağlı yani. Çünkü evlilik istisnai durumlar haricinde büyük bir ile birleşimi ve bazı erkekler için huzur demek annesi ve eşinin uyumu demek.:)
Yani evlenmeyi düşünmüyoesam ayrılmam evlenmeyi düşünüyorsan önce bu sorunu çözmeye çalışırım ama olmuyosa ciddi bir sorun benim için ailesi çok önemli