Sevilimle 2 Aydır çıkıyoruz ve birbirimizi seviyoruz ama dün gece bana biz tanışmadan önce takıldığı bir kızın ona yazdığını ve 10 haftadır regl olmadığını söylediğini söyledi. Sevgilim kıza hamilelik testi götürdü ama kız daha testi yapmadı. Kız hamile mi değil mi bilmiyoruz. Kızın hanile olma riski düşük ama imkansız değil ve kız eğer hamileyse bile çocuğa sahip olmak istemiyor yani aldıracak. Bu olay sevgilim suçu değil sonuçta beni aldatmadı olay benimle tanışmadan önce olmuş ama yinede kendimi çok kötü hissediyorum. Kendisi o kızıdan hoşlanmadığını ve aralarında geçenlerin sadece eğlence için olduğunu söyledi. Benim üzüntüm hep mideme vurur ve dün geceden beri durmadan kusuyorum. Ondan hem ayrılmak istiyorum hemde istemiyorum. Ondan ayrılmam haksızlık olur çünkü yanlış bir şey yapmadı beni aldatmadı sonuçta ama onu eskisi gibi göremiyorum bana acı veriyor onunla konuşmak, telefonumun bildirim sesini duyunca çok kötü oluyorum ve kusasım geliyo ama aynı zamanda onu çok seviyorum, kafam çok karışık. Lütfen tavsiye verin.
Güncellemeler
+1 yıl
Kız testi yaptı sonunda hamile değilmiş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar