Ayrılığı kabullenemeyen sevgilinin sözleri seni ikna edebilir mi?)) Her zaman olmasa da bir taraf ayrılığı kabullenemez. İkna etmek için elinden geleni yapan kişilere çoğumuz şahit olmuşuzdur. Bu ya sevgiden ya da nasıl beni terk eder yenilgisinin baş kaldırma sebebidir. Peki sizi ikna sözleri kalbinizi yumuşatmaya yeterli midir? Bir süre daha devam mı dersin yoksa kararın keskin bıçak gibi keser atar mı?))
Bir türlü ayrılmak istemeyen sevgili seni ikna edebilir mi?
Kolay kolay ayrılmak istemem. O istediğinde de basit şeylerden yolları ayırmak istemem. Ama ben ayrılmak istediğimde ve karşı taraf istemediğinde hainlik yapıyormuş gibi hissederim ve sanki sevgilimi satıyormuşum gibi gelir.
Taraflardan biri kafasına ayrılık fikrini koyduysa maalesef geçmiş olsun.. Kısa sürekli iknalar olabilir, 1 hafta, 1 ay, 1 yıl hiç fark etmez ama o son illa gelir. Gitmek isteyen zaten bir tercih yapmıştır, artık ortada değiştirilecek bir fikir yoktur. Kalanın da bi an önce bu tercihe saygı duyup durumu kabullenmesi lazım, zira tercih ve sonuç arasındaki süre ne kadar uzarsa kalanın acısı da o denli artar..
kac ay oldu ben hala ondan ayrılmak ıstemıyorum her gece aşk ılan edıyorum farklı farklı hesaplardan gurur umurumda degıl bu hayatta gururlu olan kaybeder ben kazanmasam da onu kaybedecek bısıym kalmaz duygularımı saklamak zorunda degılım kendıme baskı yapamaaaaaaam
Sevgili varken ayrılma sebebi nedir durum nedir ona göre tavır alınır. Bir türlü ayrılmak istemeyen demek ki suçlu taraftır. Diğer taraf bundan ötürü ayrılmak ister. Ateş olmayan yerde duman tütmez derler.
tam olarak bu durumu şu an yaşıyorumm ikna ediyo valla yalan yok ama ben geleceğimizide söyleyeyim BİTECEK ister istemez biter ben artık lafların yalan olduğunu bile bile kabul ediyorum ama bu bağ kopıcak buyüzden bikaçaffetmeden sonra çokta bokunu çıkarmayın derim yoksa saçmasapan bişe oluyo 😄😄
ilişkinin sınırları vardır eğer ilişkide güven sorunu aldatılma gibi ciddi sorunlar varsa kimse birisini ikna edemez basit konular olursa ayrılık olmaz