2 hafta önce ayrıldık. Yeni biriyle konusuyor büyük ihtimalle cünkü 2 gün önceye kadar hic online olmazdı simdi hep online. Gece 5e kadar whatsappta durmus. Beni unuttu. Ben unutamıyorum. Sürekli kontrol ediyorum. Napcam nasıl kurtulucam
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Öncelikle engel at veya rehberden sil tüm fotoğrafları herşeyi sil çünkü bu tür şeyler sana onu hatırlatır dua et Allaha YouTubeden kişiyi ve geçmişi unutma meditasyonlarını izle bacım
Engellemek istemiyorum. Bu sefer kendini bir sey sanacak. Ben dönsün istiyorum ama belkide baska birini buldu. Bakmamaya calıscam. Son görülmemi mi kapatsam
Evet bence kapat bacım
izlediğini biliyor mu acaba sırf inadına yapanlarda oluyor
Ya söyle bu cok inatlastı benimle ayrıldıktan sonra insta üstünden. Ben Story attım bu kızları takip etti ben Story attım bu hesabı herkese acık yaptı. Ben erkek kankamla Story attım bu eski sevgilisini takip etti. Ben de cıktım takibinden bu gitti insta hesabını komple sildi. Whatsapptan durum attı hic atmayacagı sey normalde. Ama girmiyordu whatsappa. Simdi girmeye basladı. 10dkda bir giriyor. Yani bilmiyorum insta yok Twitter yok yeni birini nerden buldu bulduysa. Belki de eski sevgilisine yazdı dicem ama yazacak olsa neden hesaplarını silsin
bu nasıl bişi ya unut bunu inat için herşeyi yapar
Dimi sırf inat yapıyor. Ama kafasını taslara vuracak bu inattan
ayn
unutmaya baslayacaksin sonra kendini alistiracaksin... bu kadar...
Nasıl ama onu ben de biliyorum. Bunları nasıl yapcagımı bilmiyorum
whastapptaki sohbeti sil her actiginda online oldugunu gormemek icin... ilk etap...
Sildim sohbeti ama adını aratıp bakıyorum hep
ayrilan kimdi suclu kimdi?
Ben ayrıldım. Beni rahatsız eden bir konu vardı. Bunun üzerine tartısıyorduk. Bu tartısmanın ortasında 8 saat hic girmedi ve yazmadı. Hic merak etmedi yani. Sonra yazınca meger yazmıs ama gelmemis mesajı ama mesajımı acmadan cevap verdiği icin mavi tik de olmadı bana. Ara beni dedim aramıyorum dedi. Ben de daha arama o zaman dedim. O da senin icin daha iyi olur daha mutlu olursun dedi. Öyle bitti
neydi o rahatsiz eden konu?
soruyu gizliden soruyisun soyleyebilirsin
Twitterda bi arkadası pankartta ki bi kızı paylasıp hayalleriniz şenlensin yazmıs. Bu da bunu favlamıs. Normalde hic yapmadığı seydir. Ben foto at benle dediğimde atmamıstı ama baska kız hayallerimi senlendirirli bir twit favladı
sacma bi sebebin varmiş canisi...
peki bu 2 hafta suresince sana hic mi yazmadi? özür falan dilemedi?
Ben o yüzden ayrılmayacaktım ki. O 8 saat nerdeydi? Hiç mi merak etmedi? Tartısıyorduk sonucta. Beni kaybetmekten korkmadığı icin bitirdim ben. Hic iletişime geçmedi. Ama instagramdan inatlastı hep. Ben hikaye attım o kız takip etti ben hikaye attım o hesabını herkese acık yaptı. Ben erkek kankamla hikaye attım o eski sevgilsini takip etti. Ben de onu görünce cıktım takipten. Ben takipten cıkınca o hesaplarını komple sildi. Whatsappta son görülneyi kapatmıştı açtı. Durum paylastı. Normalde wpta hic paylasmaz. İşte böyleydi. Hic online olmuyordu saatlerce girmiyordu ama oluyor artık işte
o 8 saat hic yazmamasini ben de yapardim eskj sevgililerime...
sebebi neydi biliomusun? ;
herseyin daha berbat olmamasi dusuncesi...
sinirliyken donusu olmayacak sozler sarfetme korkusu...
biraz zmn gecsin.. tartisma kizginlik sogusun isterdim..
ama asla umursamadigimdan degil yani...
Tamam ama insan merak eder yahu. Kaybetmek istemese beni arardı ya da simdi gec oldu yarın ilk fırsatta aricam derdi. Hic yapıcı gelmedi ki. Ayrıca sonrasında yaptıkları da zaten ayrılığı beklediğini gösterdi
neyse donusu yok artik olan olmus ama haksiz taraf sensin bhnh bil önjne bak manita islerine girme seni yaslandirir
Ben haksız değilim. İlk yapışı değil bunu. Gönül almayı bilmiyordu. O kırıldıgında ben hep yumusattım onu. Zaten simdi eski sevgilisine döndü
senin aklinda biri var mi sevgili olmak istedigin?
Yok
takip at bana arkadas olalim
Kontrol etmeyeceksin önüne bak bitti gitti ben ayrıldığım kızla 1 yıl aynı sınıftaydık zamanla geçecek yalnız kalma arkadaşlarınla vakit geçir
Yalnız kalmıyorum ailemleyim suanda ama ayrıldıktan sonra ilk defa eve döndüm her yerde anılarımız var. Bir de onu öyle görünce cok canım yanıyo
Anlıyorum seni dediğimi yapmanı tavsiye ederim ilerde bunun için mi üzülmüşüm diyeceğini duyar gibiyim
Evet hep öyle oluyor zaten. Niye kendimi o kadar üzmüsüm diyorum. Aynı klasmanda bile değiliz. Ama işte 8 ay her gün her dakika birlikteydik. O nasıl bu kadar cabuk unuttu bilmiyorum. Cok üzgünüm
baskasını bulacaksın unutacaksın
Baskasını bulmak istemiyorum. Öylesine insanlar deger vermeyen kisiler. Bir de onlar mı eklensin
o zaman kısa surelı hayatına heyecan katıcak seyler yasa
Heyecan falan istemiyorum ya ben. Ciddi güzel bir ilişki istiyorum. Cocuk muyuz liseli miyiz. Neden kimse gercekten sevmiyor
gercekten bırının sevmesı ve erkeklerın baskasına gıtmemesını dusunuyorsan kendınden fedakarlık edıceksın
Nasıl yani asıl o zaman erkekler sevmiyor
bence tam tersı o zaman daha baglıyorsun erkegını kendıne
Düşünmeyeceksin engelleyeceksin bakmayacaksin
Bir whatsappta grubumuz var sadece ikimiz varız sence cıkayım mı o gruptan? Bu sefer umrundaymısım demez mi? Ben bunu instadan takipten cıkınca instagramı komple sildi
Çık tabiki hala duruyor olman saçma zaten iki kişilik grup da saçma unutmak için kesin kararlar almalısın üzülmemek için yapmalisin
Bu sefer ya hic dönmezse bu benden vazgecti diye düsünüp
Zaten dönse bile bu öküzü senin istememen lazım
Ama yine de döndüğünü görmek istiyorum. Üzülmek istemiyorum yaaaa
Ne kadar çabuk vazgecersen o kadar az üzülürsün
Aslında eski sevgilisini takip ettiğini görünce bitirdim. Ama sonra ben takibinden cıkınca bütün hesaplarını komple sildi ben de yine umutlandım benim icindir diye. 5 gün oldu simdi belki de o kızla konusuyordur...
Sana dönse bile seni mutlu edemez güven veren nbiri değil kendi mutlulugun için engelle uzak dur
Hayatına başkasını alarak
Yok kimse. Ben artık öylesine ilişki yapmak istemiyorum. Buna da demistim ben zaman gecirmelik bir ilişki istemiyorum kendinden eminsen birlikte olalım diye ama yalan dolan. Çivi çiviyi söker yerine kendim ayaga kalkmak istiyorum bu sefer
Gerçekten çok haklısın ama şimdi bizim gibi düşünmüyor kimse ilişkiyi ciddiye almıyorlar eğlenmelik kız değil evlenmelik alıyorsun hayatına
Bu zihniyet olduğu için gerçekten sen çok güçlü bir insansın herşeyi başarabilirsin sen hiç üzülme onlar kaybetti
Evet ben eğleneceğim kadar eğlendim. Olgun insanlar istiyorum. Köprüyü geçene kadar her sey iyi. Kimseye güvenilmiyo. Her gelen daha büyük yara acıp gidiyor. Tesekkür ederim bu arada. Ama gercekten cok değişik hareketleri oldu 2 haftada. Bu eski sevgilisini takip etti instada ben cıktım takibinden instagramı komple sildi. Yani ben böyle taktik maktik isleri istemiyorum. Seven insan taktik yapamaz
Haklısın sende olgun insan olduğun için öyle bir insan istiyorsun seven herşeye rağmen sana gelir zaten aşkı sevgiyi cocuk oyuncağı ettiler
Evet. Yazıklar olsun. Bir de ben tecrübeli oldugum icin uyardım onu en basından. Kendinden o kadar emin geldi ki bana. Ben reddettiğimde aglayacaktı nerdeyse
Kalbin temiz senin olsun yol yakınken kurtulmuş oldun veremiceğin sözler vermiceksin güven bırakmadı sende hiç biri zaten eminin
Evet. Gercekten iyi ki bitirmişim. Çok sabrettim her tartısmada ben alttan aldım o kestirip atıyordu. Yine öyle yapcagımı sandı ama iyi ki yapmamısım. Kimde ne kadarım görmüs oldum
Allah herşeyi gönlüne göre versin cok iyi yaptın bu işler çocuk oyuncağı değil sende o yaşı geçtin
Evet. Tesekkür ederim senin de öyle
Bende teşekkür ederim umarım rahatsız etmedim