Bahsettiğim öğretmen, lisedeki öğrencisi mezun olunca 18 yaşındaki kendi öğrencisiyle sevgili olacak kadarda sübyancı biri
Öğrenince adamdan soğudum ya iyi biri ama sapık anlaşılan yoksa öğrencisine o gözle bakmazdı
Onların neslinden 170 uzun bile sayılıyor krjrjdjdj şakasını bırakırsak kafasına göre bulsaydı eğer niye evlenmesindi ki? Herkes ilişki konusunda şanslı değil. İstediği gibi evleneceği birisi karşısına çıkmamıştır ya da daldan dala atlamıştır yaşı geçmiştir
Öğrencileriyle sevgili olup daldan dala atlamış
Sapık abi anlıyorum. Kendi hayatı. 18 den büyüklerse sıkıntı yok. Aynı ortamda olsak iyi gırgırını yapardım. Sübyancı abim nabıyorsun diye hahahaha
Bu adam dersimize girdi
Adam gibi adama benziyordu ben pek sevmezdim yani takmazdım ama sınıftakiler çok severdi bu hocayı abileri gibi
Sonra öğrencisiyle sevgili dedikodusu çıktı adamdan iğrendim onu öğretmen gibi değil sapık gibi görüyorum
18 yaş üstü yasal olarak yetişkin sayılıyor. Liseye gidenle birlikte oluyorsa küçüklerle zaten mesleğini elinden alırlardı. Büyük ihtimalle mezun olan kızlarla konuşuyor. Etik bulmasam da yasal olarak bir sıkıntısı yok. İstediği hayatı yaşar. Bundan bize ne?
Ama adamlığa sığarmı yaptığı?
Kime göre adam?
Bana göre adam degil
Çevresine zararı yoksa birlikte olduğu partneri dede seviyorsa mutluysa yaptığı kötü bir şey sayılmaz. Sanki tek taraflı olan bir şey. Sugar daddy işte
Resmen yaptığı orspucocukluğu
Sübyancı sapık
İnsanları yargılama. Sonra başına gelir anlarsın. Vaktinde en çok laf ettiğim insanlardan birisiyim. Hayat hızlı geçiyor insanlar da düştükçe düşüyor. Yaş farkı da ilişkilerde yaşayanları ilgilendirir *40lık bir abla ile ilişki yaşamaktan korkarak yazmışımdır. Cidden büyük sıkıntı. Büyük laf etmemek lazım. Ne halleri varsa görsünler
Bir çok ihtimal var. Evlenmek istememiş olabilir , evlenmek istemiştir ama tipsiz olduğu için kimse bakmamıştır evlenmek istememiştir. Veya küskünlüğü vardır. Şu yaşıma kadar evlenemedim bundan sonra da evlenmem demiştir. Bu son durum bende de var. Mesela çirkinim ve hiç sevgilim olmadı. 28 yaşındayım. Bu saate kadar olmadı bundan sonra da olmasın diyorum.
Adam çirkin sayılır ama karizmatik ya psikopat gibi tipi var bence bakılır yani ama öğrencileriyle sevgili oluyomus diye duydum
Çirkinse onu kimse istemez.
Karizmatik ama
Fark etmez.
Ama öğrencileriyle sevgili
Yalandır. Ya tipsiz olduğu yalandır ya da öğrencileriyle sevgili olduğu yalandır. Eğer tipsizse sevgili olmaz onunla kızlar. Ben tipsizim ordan biliyorum
Ama karizmatik bir adam fakat öyle yakışıklı degil
Esmer siyah saçlı siyah gözlü kavruk tenli erzincanlı sert bi adam
Bakmazlar bakmazlar bakmazlar. Tipsiz bir erkeğe hiçbir kız bakmazzzzzz
(boyu biraz kısa 1,70cm.) 170 cm ne zamandır kısa kabul ediliyor buna çok güldüm :D Belki sevdiği biri vardır ya ölmüştür ya başkasıyla evlenmiştir o günden sonra da hayatında başka bir kadın istemiyordur belki de kim bilir
Öğrencisiyle çıkıyormuş diye duydum
Sapık adam ya! Bide dersimize girdi
18 -19 yaşındaki kızlar mantıklı düşünebilir mi?
18-19 yaşında bir sürü hata yapılıyor çünkü düşünemiyorsun
Kız, öğretmenine ilgi gösterdiyse öğretmen kızdan uzak durmalıydı çünkü kızın sağlıklı düşünemeyeceğini bilmeliydi ama gitmiş kızdan faydalanmış
18-19 yaş ne kadar mantıklı düşünür o insandan insana değişir ama mantık ve idrak yeteneği 15 yaşında birine nazaran gelişmiştir öğretmen kendini geri çekmiyorsa kızlar çekmeliydi insan saf olabilir ama bu kadar da saf olamaz ve öğretmen kanun önünde suçsuz konumda çünkü karşısındaki aklı kıt dahi olsa reşit ve her şey gönül rızasıyla yapılmış kısacası olay özeti alan veren razıysa kanunen sakınca yok o dememis bunlar kızım yaşında onlar da dememiş o babamız yaşında olay bundan ibaret
Onu bunu bilmem ben
Adam gibi adamsa uzak durucaktı
Ben sevgilime aşık olduğum ilk dönemlerde (16 yaşındayken) sevgilimin hayatında bir kız vardı ve bu yüzden sevgilimden uzak durdum aşık oldugumu söylemedim
Sonra sevgilim kız arkadaşından ayrıldı ayrıldıktan 6 ay sonra falan bana aşık oldugunu söyledi şimdide 3 senedir sevgiliyiz
Ben küçük çocukken uzak durmuşum
40 yaşındaki adamda uzak durucaktı
Cevap
26Cevap
Hem özgür olmak hem gençlerle takılmak varken neden kendi yaşlarında biri ile evlensin, kendi yaşında olan kadınlara nene gözüyle bakıyordur o.
Doğru öğrencileriyle sevgili oluyo
aseksüeldir ve ya cinsel yönelimi farklıdıt veya sevdiğine kavuşamamıştır o yüzden herşeue küsmüştür üçüncüsü daha mantıklı
Ya ne yaşıda herşeye küstü
Oturduğu yerden 5bin tl maaş alıyor
Ben 5bin tl maaş alsam hayata küsemem
adam aramış bulamamış peki o kişi ile devam etti mi birlikteliği yani evlilik , nişan vs
Yoook be hala bekar olduguna göre öğrencisiyle takılmıştır
sorumluluk almayı sevmiyodur parasını da kendisine harcamayı seviyodur evlilik görev değil ki herkes yapmak zorunda değil...
Evlenmekten son anda donup sonra küsmüş olabilir direk adama sorsana
Adamın mizacı çok sert
Erzincanlıydı galiba o yüzden doğu bölgesi şivesiyle konuşuyor sesi çok sert vallahi korkumdan soramadım
Kanka sevdigi kizi felan baska asirete kaptirdiysa ondan evlenmemistir
İyide yani 46 yaşına neyi beklemiş başka kız bulup evlenseydi ya
Sevmemistir baskasini sonra yas gecip gittiyse
O da öğrencileriyle sevgili olarak kendisini tatmin etmiştir
Yapmamıştır yaa
Niye yapmasin
O yastan sonra erkeklerin pipileri küçülmeye başlar. O yüzden belki istemiyo olabilir. İstek kalmamıştır
Pipilerimi küçülüyo bunu ilk kez duydum
Kaç yaşında küçülmeye başlıyo
Oyleymis kadınlar nasıl menopoza giriyo onların da pipileri kuculuyomus
Çocukluğuna bakmak gerek nefret etme sebepleri orda onun.
nasip, kismet diye birsey var
belki birsey yasayip evlilige dair psikoloji bozulmustur
Sağlıklı biri degil zaten
Ruhsal yani kurgusal karakterlerle duygusal bağ kuruyor
Kendisinin kurgusal karakterle anılmasını istiyor
Örnek;; kurtlar vadisi polat alemdar ı çok seviyor o yüzden kendisine polat alemdar nicki takıyor
İşte böyle bi sağlıksız
Geçimsiz biridir, zora gelemiyordur, anlık yaşamayı seviyordur
Birazda psikolojisi bozuk
Bu adam hep gergindi zaten
Hep sinirliydi
Masada dosyalarını düzenliyordu, dosyalarını dosya kağıdına koyamadı diye sinirlendi
Ya bu yüzden sinirlenir mi
Evlenmek istemiyordur çocuk sevmediği için bu kadar basit
Evlenince çocuk yapmaz bu kadar basit
Ne alaka belki karısı isteyecek
Öğrencisiyle sevgili olmak daha tatlı gelmiştir
senle mi
Hayır benle olamaz benim 3 senelik bi ilişkim var ama başka kızlarla oldugunu duydum
Eğer böyle bişey yoksa dedikodusu çıkmazdı demek ki var bişeyler
Nereden biliyorsun oldukları öğren kesimi her şeyi abartıyor
Böyle bişey yoksa niye böyle bi dedikodu çıksın
Bu öğretmeni herkes seviyor ama mezun öğrencisiyle sevgili diye dedikodular vardı bence kesin olmuş bişeyler
Adam sapık çıktı ya iğrendim
Kesin kanıt var mı sapıklık yaptığına dair yoksa ub iftira
Niye iftira atsınlar adama
Adamı herkes seviyor zaten
Hocalarını seven öğrenciler böyle bi iftirayı atarmı
İftira derken dedikodu çıkarabiliyor sen öğrenci milletini bilmiyor musun gözünle görmediğin şeye inanma
Bende diyorum ki niye böyle bi dedikodu çıkarsınlar amaç ne yani?
Makara yapmak ne olacak
Böyle makaramı yapılır? Böyle ciddi bir konu üzerinden
Öğrenci milletinden her şeyi beklerim ben hiç de şaşırmam benim neler duyduğumu bilsen şaşırmazsın
birisini çok sevmiştir ama ya kızı vermemişlerdir ya da kız istememiştir.
Sonra oda öğrencileriyle sevgili olmustur
Ya o manyakla nasıl sevgili olmuşlar
Adam hem manyak hemde sevgili oldugu kızlardan 20 yaş büyük
Midem bulandı adama karşı kinlendim
Öğrencisine nasıl sevgili gözüyle bakabiliyo
Ben hocama sevgili gözüyle baksam kendimden utanırdım bide bu adam sevgili bile oluyo
Sevgili diyorlar ama fakbadi olsalar bunu diyemezler zaten
Sevgililik adı altında fakbadilik bence
Adam zaten senin öğretmenin seninle kahve içmek için sevgili olmadı elbette ilişkiye girmek isticek
Küçük pipilidie ondan meslektaşim
Nasıl küçük pipili
ıy kim bilir nasıl huyları var
Öğrencisiyle sevgili olan adamın pek iyi huyları olmaz gibi
Yaşın bir önemi var mı?
Yani sence yok mu
Kızı yaşındaki biri yanında falan uyumsuz olur bence
Kız rüştünü tamamlamışsa ve adamla kafa olarak anlaşabiliyorsa, kuşak çatışması oluşmuyorsa neden olmasın.
Sen bu adama ilgi mi duydun
Adam özgürlüğüne düşkün. Kadınlara bir şey kaptırmak istemiyor ve her çiçekten bal almak istiyor.
Ben bu adama ilgi duymam aksine iğrendim
Beyaz gelinlikli prensesini bulamamıştır 😎
O da öğrencileriyle sevgili olmuştur
Adamın günahını almayalım 😎
Valla dedikodusu çıktı
Yapmadıysa dedikodusu çıkmaz
Gözünle görmediğin bir şeyi söylemek ve bunun dedikodusunu yapmak çok büyük günah
Evlenip birine bağlı kalmak istemiyordur
Ama yaşı geçti
Ozgur olmak istiyodur
Biraz serseri zaten
Arabasıyla kaza yapmış, tıra arkadan vurmuş ölümden dönmüş yeni araba almış yine hız yapıyormuş bunuda marifet gibi öğrencilerine anlatıyor
Ya bu öğrenciler hocalarına özenip hız yaparken kaza yapsalar?
Serseri ya!!
Serseri seviyosun demek
Sevgilim yıldız teknik üniversitesinde okuyor ama serseri değil
Serseri olsaydı sevgilimi sevmezdim zaten
Peki
Geçmişte yediği büyük kazıklar vardir
Boyundan dolayı istemiyordur
Planladığı gibi gitmemiştir hayat
Aradigini bulamamış veya istediğini alamamış
1.70 boya da kısa demezsin aw. 1.70 ortalama boy.
Ben sevgilimle kıyaslamıştım
Sevgilim 1,88cm boyunda yani hocam fazlasıya kısa kalıyor ama tabi 1,70 normal bi boy bence sevgilim uzun boylu
Sende bu adamdan hoslaniyor olmayasin
Sanmıyorum
Öğrencisiyle sevgili olduğunu duyunca iğrendim
Bence sevgilini değiştir manyak olan o
Ben sevgilimle sevgili olabilmek için aylarca bekledim
3 senedirde sevgiliyiz asla bırakmam ömerimi
Kadınları iyi tanıdığı için
Evlenmek istemiyordur
İyide neden ki
Benim gibi evliliği saçma buluyordur
erkekler 40indan sonra iktidarsizlasiyor cogu.
Yanlış anlama bişey sorucam
Adamın canı şu an seks istemiyormuyur
Vallahi bilmediğimden soruyorum sevgilimle hiç yakınlaşmadık
Demeki istedigi kizi aliyor
Demekki sapık
Kendisinden 20 yaş küçük kızla sevgili oluyo
Gay?
Yok ya kız olan öğrencileriyle sevgili olmuş
Yalnızlığı sevmiştir
Öğrencileriyle sevgili olmakta yalnızlığa dahil mi
İstediği biri yoktur
Ben 19 yaşındayım benim bile istedigim var adam 46 yaşında nasıl istesigi olmaz