Cok secici biri olup yalniz kalmak?

Merhaba asklar, fikrinizi almak istedigim bir konu var. Benim bazi exlerim hic secici olmadiklarindan yanlarinda birsuru sacma sapan kiz oluyor, sayamiyorum bile artik. Benim ise dogru duzgun flortum bile olmuyor. Mesela yakisikli, kariyerli biri vardi ama cok capkin diye yol verdim, bir baska vardi ona da cok sorumsuz, tembel biri diye yol verdim. Hem herkese yol veriyorum hem de yalnizliktan bazen bunaliyorum. Neden secici olmuyorsunuz yani sirf yaninizda biri olsun diye birileriyle takiliyorsunuz ya da bunu yapiyorlar diger insanlar? Ben kalitesiz insanlardansa yalnizligi tercih ediyorum ama gercek anlamda cok sap hissetmeye basladim. Tinder gibi yerleri de kullanmam asla. Ne yapsam? Boyle devam mi? Yoksa bir seyleri degistirmeli miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Yalnizim dedim dedim su an da birbirinden haberdar olan iki sevgilim var onlar da sevgili EVRENE YOLLANAN MESAJLAR GERCEKTIR ARKADASLAR ikisi de erkek evet biseksueller evet threesome yapiyoruz hayir sadece seks odakli degil hepimiz cikiyoruz evet bunu normallestirecegiz
Cok secici biri olup yalniz kalmak?