Ne Yaparsam Yapayım Eski Sevgilimi Unutamıyorum?

Birisi vardı 2 sene önce sevgili olduk ayrildik 2-3 ay kendime gelemedim aylar sonra tekrar konuşmaya başladık ilk başta kendimi tekrar kaptırmayacağım tekrardan ona demiştim yavaş yavaş tekrardan aklıma girdi 5-6 ay konustuk ve bir anda konuşmayı kesti üstüne 20 gün sonra sevgilisi olduğunu öğrendim kafayı yedim günlerce uyumadım sonra üstünden 5 ay geçti bu 5 ayda unutmadım hala aklımdaydı ama artık kendimi atayım şu köprüden derecesinde acı çekmiyordum. Derken 20 gün önce tekrardan yazdı konuşmak istedi buluştum ona olan zaafım zaten malum sarıldı elimi tuttu öptü her şey çok güzeldi herr şey ama ben korkuyodum yine aynı şeyleri yasicam diye çünkü daha ne olduğumuz belli değildi söyledim ya aramızda net bir şey olsun ya da konuşmayı keselim diye ben seninle arkadaş kalmak istiyorum dedi 2 gün falan bunu duyunca kendime gelemedim sonra tamam dedim arkadaş olalim madem öyle istiyorsun hani en azindan yanında olayım diye düşünüyordum çünkü ben onsuzken hayata küsüyorum resmen hayatımda o varken bütün dünya yansa umrumda olmaz ama hayatımda yokken önüme gül bahçesi de serseler toparlanamıyorum. Ama o bu seferde fikir değiştirdi yazdığımda sallamıyor umursamıyor arkadaş olmak bile istemiyor dün ben sana yazarım yarın dedi saatlerce telefon basında bekledim ama yazmadı. Dayanamıyorum artık onu asla unutamıyorum 2 senedir onu düşünmeden gecirdigim bir gün bile olmadi ama en azindan yaşayacak kadar kendime geliyorum tekrardan geliyor beni öldürüp gidiyor resmen celladıma aşık oldum. Klişe her yolu denedim baskalarina sans ver dediler yaptim eve gittigimde sinir krizi gecirdim o da mı baskalariyla boyle vakit geçiriyor diye, stalklama dediler zaten beni her yerden engellemisti bir ara aylarca profiline girmedim ama olmadı. Ne yapmalıyım sizce?
Ne Yaparsam Yapayım Eski Sevgilimi Unutamıyorum?