Kadın genç,. kıpır kıpır ama adam artık fiziksel olarak geriye düşmüş durumda. Bu durumun farkında ve kıskançlıklar vs yapıyor. İkisi arasında 2 farklı jenerasyon var ve birbirlerini iyi anlamıyor, hayattan farklı şeyler bekliyorlar.
Sence 20 sene boyunca devam edebilir mi bu ilişki?
@a_strong_man o yaşlarda bir oartberi olursa, performans olarak kendini eksik görüp genç partberine yetip yetmediği konusunda paronoyalar üretip daha fazla kiskanabilir.
18 fazla resmen o 18 yasinda delikanliykwn sekslerini yaparken flortlesirken iş güç derdine dusmusken sen yeni dogmus bebektin senden cok daha deneyimli birisi bir seyleri beraber ogrenmiceksin o sana baban gibi abin gibi bir seyle öğreticek ikili iliski için kötü bir durum
@noeshia kanks çıkarı bilememde bence çıkarsızda olabilir sonuçta soruyu soran olgun birisi yaşı 25 29 arasıymış ve bu yorumumu dedem ve anneannemden dolayı böyle yazdım onlarında aralarında yaş farkı vardı ve çıkarsız ilişkileri vardı sanırım 40 ya da 50 yıl evli kaldılar
Yani şöyle bir durum var, eski zamanlarda 15 yaşındaki kızları 30 yaşındaki adamlarla evlendiriyorlardı ve kadınların boşanmasına da izin verilmiyordu. Aşktan değil yani zoraki bir meseleydi o kadar uzun evlilik sürdürmeleri. Yaşlanınca da mülayim insanlar oluyorlar ve şiddet azalıyor doğal olarak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Erkek 70 kadın 52 olsa tamam ama. Erkek 50 kadın 32 biraz fazla bir fark.
20 sene sonra tamam dediğin yaşa gelecekler
@a_strong_man gelebilecekler mi?
Kadın genç,. kıpır kıpır ama adam artık fiziksel olarak geriye düşmüş durumda. Bu durumun farkında ve kıskançlıklar vs yapıyor. İkisi arasında 2 farklı jenerasyon var ve birbirlerini iyi anlamıyor, hayattan farklı şeyler bekliyorlar.
Sence 20 sene boyunca devam edebilir mi bu ilişki?
Evet beni asiri kiskaniyor ve kisitliyor
Bir erkek 70 yaşında niye evlensin
@a_strong_man 50 yaşında neden evlenecekse o yüzden.
Özellikle o yaşlarda evlenmek için çırpınıyor erkekler. Yalnız yaşamayı tek başlarına kaldıramıyorlar sanırım.
Kıskanır çünkü sana yetip yetmediğini bilmiyor.
Bir erkeğin karısını kıskanması için 50yaşında olmasına gerek yoktur hangi yaşta olursa erkeğin karısını kıskanması doğaldır
Ne anlamda yetmek
Bende onu diyorum işte 50 yaşında ki bir erkek kendi yaşında bir kadınla evlenmez
@a_strong_man o yaşlarda bir oartberi olursa, performans olarak kendini eksik görüp genç partberine yetip yetmediği konusunda paronoyalar üretip daha fazla kiskanabilir.
Özellikle cinsel anlamda, sonra sosyal ortamlar vs
Senin söylediğin sadece bir ihtimal
Sevgilim esim degl
@a_strong_man elbette ihtimal ama güçlü bir ihtimal.
İstisnalar elbet olabilir. Ben genelden bahsediyorum
Eşim değil, sevgilim?
18 fazla resmen o 18 yasinda delikanliykwn sekslerini yaparken flortlesirken iş güç derdine dusmusken sen yeni dogmus bebektin senden cok daha deneyimli birisi bir seyleri beraber ogrenmiceksin o sana baban gibi abin gibi bir seyle öğreticek ikili iliski için kötü bir durum
Kanka bak yargılamıyorum ama o 18 yaşındayken sen yeni doğmuş. bir bebektin bebek dışarda oynarken görsen abi derdin yani. böyle düşününce fazla gibi
Erkekten beklediklerine bağlı. Sevgi saygı ortak yaşam çok iyi ilerler. Ama birde cinsellik var orda bir şey bekleme
Benim böyle bir sevgilim olsa sübyancı diye linç yerim..
Şimdi sorun değilde yaş ilerledimi cok sorun oluyor cok örneklerini gördum 😏😏
şöyle düşün kız daha ortada yok, adam 18 yaşında.
kız doğuyo daha bebek , adam 18 yaşında yeni doğan bebekle evlenmek istiyo gerisini sen karar ver
Arada aşk sevgi varsa yürüyebilir bencd
Kız en az 18 yaşındaysa adam 36 oluyor. Böyle bir ilişkide aşktan çok çıkar var gibi gözüküyor
@noeshia kanks çıkarı bilememde bence çıkarsızda olabilir sonuçta soruyu soran olgun birisi yaşı 25 29 arasıymış ve bu yorumumu dedem ve anneannemden dolayı böyle yazdım onlarında aralarında yaş farkı vardı ve çıkarsız ilişkileri vardı sanırım 40 ya da 50 yıl evli kaldılar
Yani şöyle bir durum var, eski zamanlarda 15 yaşındaki kızları 30 yaşındaki adamlarla evlendiriyorlardı ve kadınların boşanmasına da izin verilmiyordu. Aşktan değil yani zoraki bir meseleydi o kadar uzun evlilik sürdürmeleri. Yaşlanınca da mülayim insanlar oluyorlar ve şiddet azalıyor doğal olarak
Kac yas fark vardi aralarinda
Sanırım 22 yaş fark vardı tam hatırlamıyorum Fakat annemin dediğine göre Yan etki Annemin babasını herkes dedesi sanıyormuş
Ohaaa 18 yaş ne 10 yaş bile neyse tabi bu da çok ama 18 yaş çok fazla
Bence yaş önemli değil anlaşmak önemli
Çok. Yürümez. İlerde sıkıntı yaratır.
buna cok takma bence onemli olan anlaşmanız
Çok fazla belli olmuyorsa sorun olmaz
Ne bu baba kız ilişkisi mi
Yok sevgili
baba kız ilişkisi gibi işte
Nr alaka 18 yasinda babami var
Çocuğuyla arasında 18 yaş olan babalar var
Cok az
Çok fazla
Neyse yeni dady kutlu olsun sana. Bence bir psikoloğa gitsen iyi olur. Bir eksiklik var demek ki
Sende beyin eksik oldgu kesin
aynen bunu 18 yaş fark olan erkekle ilişki yaşayan söylüyor :D
Seni ilgilendirmez benim askim
Daddy ile mutluluklar
Maalesef biraz çok gibi
Kızın kaç yaşında olduğuna bağlı.
Yuh aw
Çok bence
Baya fazla
Evet epey fazla
Yürümez
Çüş artık, baba de ona yeterli