Bence hayır bir insanın kalbini seversin zekasını seversin bakışını gülüşünü nezaketini seversin ama onu o yapan eksikleri illaki olacaktır onları da sevmek zorunda değilim ama seviyorsam katlanırim karşımdaki de seviyorsa o yönlerini torpulemeye çalışır
Her dilde evet... Fakat. İnsan kendini nasıl geliştirir, dönüştürür, ıslah ederse... Sevgiliyle birlikteyken de iyiliğe ve güzelliğe tam ve kalıcı adımlarla ilerlemekten aşk iki tarafı da alıkoymamalı... Bilâkis aşkla ilerlemeli iyiliğe, güzelliğe...🦄
Göreceli bir konu, ben birini sevmiş olsaydım onun her şeyini sevemezdim sonuçta herkesin eksikleri ve kusurları var. Önemli olan bunun iki kişinin arasını etkileyecek derecede olmaması ve kişilerin birbirlerine saygı duyması.
Eğer birisini seviyorsan kusurlarını değil ama o kişiyi kusurlarıyla seversin. Eğer kusurlarına rağmen o kişiyi seviyorsan ya gerçekten seviyorsundur ya da bişeyler dank etmiyordur
" sevmek yarin yanık bacağını güzel görmektir" ve " sevmek emektir", böyle bakarsan evet oldugu gibi sevmek ancak bir yandanda yeklifsiz emekle olumsuzlukların düzeltmeye çalışmaktır...