Çok seviyorum , ama o beni seviyor mu?

Sevdiğim kız çok sosyal biri. Arkadaş çevresi geniş ama sadece kendi arkadaşlarıyla çok yakın bir ilişki içerisinde ayrıca 2-3 yıldır sevgili yapmıyor. Eski sevgilililerinden ayrıldığında da pek umursamamış (3-4 tane sevgilis olmuş) , yani ayrılmaları pek bana koymadı diyor.

Anlamadığım bir insana önem veriyorsan sevgili olursun ve ayrıldığında az da olsa üzülürsün yani.

Aradan zaman geçince erkek kankalarından biri bu kıza yürüyor. sorunca da ya kanka olarak görüyorum , arkadaş olarak görüyorum diyor.
Ama değerli arkadaşlar ben bir gün bunlar görüntülü konuşurken oradaydım ve baktım , sevdiğim kız o kadar içten gülüyor ki , gözleri parlıyor , mutlu oluyor.

Sevdiğim kız erkek kankası onu 2-3 gün aramayınca trip atıyor , diyor neden beni önemsemiyon , önemsesen ararsın vb. Biz çok nadiren görüntülü konuşuruz , genelde mesaj vb.

Ben bu kızı o kadar seviyorum ki anlatamam arkadaşlar , rüyalarımda , yemekte her yerde. Onun yüzünden ders çalışamıyor , kitap okuyamıyorum , aklımda hep o oluyor.

Ek bilgi olarak bu kız pek erkeklere yüz vermiyor. Diyor ki ben emek vermem o arasın, o mesaj atsın , o yapsın. Bir erkeğe bu kadar değer verilmez diyor

Kızın bu özellikleri belki çok güzel olduğundan belki kişilik özelliklerinden kaynaklı bilmiyorum.

Benle konuşunca da gülüyor , vb sohbetimiz iyi ama bence o kankası kadar değil.

Bir gün bana çok sıcak davranıyor diğer gün soğuk davranıyor. Zaten ben yazmadan konu açılmıyor. O bana sadece önemli durumlarda yazıyor.
Ve belki de en kötü durum bir şey yazdığım da çevrim içi olmasına rağmen 1-2 dk sonra cevap vermesi , (diğer arkadaşlarıyla mesajlaşıyor sanırsam )

Yani öyle arkadaşalr bu kız nasıl bir kız , ne yapmaya çalışıyor , ve en önemlisi ben ne yapmalıyım , kafayı yiyeceğim
Çok seviyorum , ama o beni seviyor mu?
Cevapla