Yapılan araştırmalara göre yeni nesil erkeklerinin bir kadında aradığı özelliklerin başında eskisi gibi ‘iyi yemek yapabilme’ değil ‘sosyal beceriler’ geliyor. Sanırım artık herkes herkesin yalnızca profiline bakıyor. Sizce erkeklerin kalbine giden yol artık nereden geçiyor?
Elveda hünerlerim, elveda yumurtalıklar… 🖐🏼👀🤷♀️
Yeni nesil aşkta erkeklerin kalbine giden yol nereden geçiyor?
Biraz gerçekçi olmak istiyorum. Eskiden kalbi, hoşlantıyı düşünürlerdi ama şimdi cinsellik ve çıkar ilişkisi arıyorlar. Kadınlarda da öyle olmaya başladı. Bu yüzden aşk yok oluyor. Bunun haricinde yemek yemeyi seviyorlar, para harcamayı seviyorlar. Ee bende seviyorum. 😂
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Nereye bakacaklarını bilebildikleri için "Kalbine giden yolu" tarif edebilenler çok şanslı.
Başkalarından farklı yere koyduğum, kalbimin daha hızlı atmasını sağlayan her kadının "bence" birtakım farklılıkları vardı.
Kiminin yanağında ki bir çift gamzeye, kiminin sözlerinde ki nezakete, kiminin çılgın düşünce yapısına, kimimin sevgisini gösterme şekline vurulabiliyorsun.
Başkalarını bilmem ama benim kalbime giden yolu gösterebilen bir harita yok.
Sosyal beceriler? Ben onu bilmem adam benden tiktok videosu çekebilme kaabiliyeti beklerse daha çooook bekler. Ben yemek yapmayı tercih ediyorum. Midesi olan bunun kıymetini bilir oturur.
Erkek gibi bir erkeğin aradığı, bakımlı, temiz, kişilikli ve kültürlü bir kadın olmasıdır... Saygınım özelliklere sahip kadın her şekli ile hayatı paylaşacak ve yürek verilecek kadındır.
Ben börek, çörek, hamur işlerini iyi yapmasını tercih ederim. Herkesin bakış açısı ve beklentilere saygı duyarım. Canım çekti ev yapımı kek olsada yesem
O erkeğe göre değişir. Karşındakini tanıyıp ona göre bir strateji izlemen lazım. Kiminin yolu midesinden kimisinin yolu ilgiden ya da başka bir şeyden geçebilir…
Elbette yaşım itibariyle zaman gençlerinin tercihlerine çok hakim değilim yanlızca gözlemlerim olabilir Ama dediğin gibi beklenti ve isteklerin değişmiş olması çok doğal
Bir kere kuşak farklılıkları var. Yeni nesil aşklar sanalda başlayıp çok uzun erimli olmayan aşklar oluyor. Kalbine giden yol yeni nesilde popüler olmak, güzel olmak, bakımlı olmak , pratik zekalı olmak.