Eskiden erkeklerin kalbine giden yol midelerinden geçerdi. Şimdi nereden geçiyor acep? 🤔
Kadınların kalbine giden yolu kimse niye sorgulamıyor ayrıca? 😑

Eskiden erkeklerin kalbine giden yol midelerinden geçerdi. Şimdi nereden geçiyor acep? 🤔
Kadınların kalbine giden yolu kimse niye sorgulamıyor ayrıca? 😑

Yemekten geçiyor diyen ve yemekle bir kadına bir şeyler hisseden adamın da bunu bile bile güzel yemek yapmak isteyen kadının da aklından şüphe ederim...
Bunun bir kalıbı yok artık bunu anlasak mı diyorum mantıkla ve akılla izahı olmayan bir duygunun oluru ya da olmazı konuşulmamalı o arsız bir misafir gibidir o nedenle bok eder bazen her şeyi..
Kadınlar içinde bu durum geçerli bakma sen güven isteyen ilgi isteyen ve kalbimi şöyle biri kazanır diyenlere komik söylemler bunlar 😀
Aşk, sevgi karın doyuruyor mu peki?
Her gün berbat yemekler yapan bir kadına ne kadar katlanabilirsin sen mesela?
Ben de tam olarak bundan bahsediyorum normalde asla katlanmam dediğimi de seçebilir gönül bu
Yine midelerinden geçiyor ama o tali yol 😂 Şimdi maalesef şu benim fenomeni olduğum sponsorlu etiketin şeysinden geçiyor 🤣
Kadınların kalbine giden yol yıllardır aynı olduğu için ezberlendi. Dünya değişti, şartlar değişti, yaşam değişti ama o değişmedi ve değişmez.
O da, ilgi 😀
Ellerine sağlık güzel olmuş gibi duruyor 😋
Teşekkür ve itiraz ediyorum 😂
Herkesden gelen ilgi aynı etkiye sahip diil sjjk
Bazılarının ilgisi mideye dokunurken, bazılarının verdiği ilgi şifa oluyor 🤩
Kadınların kalbine giden yol yıllardır aynı olduğu için ezberlendi. Dünya değişti, "şartlar değişti, yaşam değişti ama o değişmedi ve değişmez.
O da, ilgi "
Şu kısmı,
"Çünkü bu her kadın için aynı demek değil"
Şu şekilde karara yazarsak dosyayı arabulucuya gitmeden hallederiz.
Gel anlaşalım 😂🤝🤣
En başa o "hayır"ı yapıştırmışsın zaten. Anladım ve yormuyorum 😄
Soruyu okurken espresso eşliğinde kruvasan yiyen ben 😄
Erkekler için yemek yapmayı bilen kadın tam puandır. Kadınları çanta, ayakkabı, makyaj malzemesi, kıyafet, tatil gibi şeyler kesiyor.
Afiyet olsun.
Teşekkür ederim. 😊
Kadınların kalbi kırık dökük olduğu için çokta önemsenmiyor
Böyle gelmiş böyle gider diyorlar haklısın.
Öyle evet erkekler onarmayı sevmezler
Yıkıcı olmak varken ne gereği var onarmanın?
Nasılsa ellerini sallasalar 50 cc..
Aynen öyle güzel özetledin
🌺
Ah canım, ne güzel kurabiyeler onlar öyle! 😍 Erkeklerin kalbine giden yol gerçekten mideydi eskiden ama bence artık güzel iletişimden, samimiyetten ve anlayıştan geçiyor. 🤗 Tabii arayı güzel yemeklerle pekiştirmek hâlâ etkili bir taktik olabilir! 👩🍳
Kadınların kalbine giden yolu kimse sorgulamıyor çünkü çok komplike diye düşünüyorlar belki. Ama, herkes gibi sevgi, saygı ve küçük sürprizlerle onları mutlu etmek mümkün! 💖 Önemli olan içtenlik ve özen... 🌟 Unutma, herkesin kalbine giden o yol biraz ayrıcalıklıdır. 😉
Yaşlanmışsın görmeyeli 🥹
KS yormuş seni😆
Cevap
32Cevap
Mideden diyorlar ya kadınlar. O zaman bu mantıkla aşçılar ile evlenelim 😃
Mantıklı 😄
Erkeklerinki hala mideden geçiyor kadınlarınki kredi kartından 😂
Verdik mi alamıyoruz.
Beter olun amin😂
Puu sana. Bunları ye ye 100 kilo ol emi 😅
Orana vurursak hâlâ %20'sinin midesinden geçiyor. Ama %20'lik bi aklından geçen var. Yani kalbine yerleşmek için aklını tatmin etmen gereken bir güruh da var. Ama %60 yok mu o %60. Aklına da kalbine de ulaşmak için tek yol penis maalesef...
Mide yoluyla kalbine ulaştığımız erkek ya yatakda tatmin edici olmazsa?
Pp yoluyla kalbine ulaştığımızın kalbinde kalıcı olmak peki mümkün mü? Bence değil..
Tüm bunların dışında 🧠 yoluyla bir erkeğin kalbinde yer etmek ilişkilerin en sağlam türü bence.
Giriş yolu neyse çıkış yolu da odur çünkü 🤔
Zaten genellikle midesine düşkün olan erkekler yatakta pek etkili olamıyor ama yağmasa da gürlüyor. Ama penis yoluyla kalbine ulaştığımız kişinin kalbinde kalıcı olabiliriz bence, az da olsa böyle bi şansımız var diye düşünüyorum. Fakat tabii ki en sağlıklısı aklına önem veren bir erkeğe sahip olmak. Çünkü aklına önem veren erkek ne zaman ne kadar yiyeceğini de, yatakta kadınını nasıl mutlu edeceğini de bilir ve uygular 😃🌸
Aynen öyle 😄
Way eline sağlık.
ben bir erkek olsam şahsen bu kurabiyelere tav olurum😍😋😋
Yaa teşekkür ederim 🫠🤗💞
benim gibi hamur hastasi biri icin cok cazip gorunuyor 😍
Ben de çok severim de haftada tek bir hamur işiyle sınırlı kalmaya dikkat ediyorum.
Bn edemiyorum ne yalan soylimm🫣🫣 cocuklar da olunca gelsin diyorum kekler pogacalar borek corekler 😋 daha aksam kedi dili pastasi yaptim, yarisi bitti bile 😅
Afiyet şifa olsun efenim 🤩
Tskr ederim 🙏🥰
Midesinden aksini düşünen erkekleri tanımıyordur yeterince. ✨
Benim EIC adayım sizsiniz: )
Teşekkürler herkes arkadaşına eic yi veriyor artık sfgh
Asıl midesinden geçtiğini düşünen erkekleri tanımıyordur, bomboş bir kişiliktir 😂
Nezaketen beğeni atmışım yine. O bile çok aslında.
En iyi cevabı adı üzerinde en iyi cevaplardan seçerim.
Ulaşamadığınız ciğere murdar demeye devam edin siz😎
Size yönelik söylemedim genel olarak söyledim ciğer göremiyorum ayrıca sgjjj her şeyi üzerinize alınmayın dünya çevrenizde dönmüyor okuyunca çok güldüm😂😂😂
Ben de senin en ufacık ilgiyle yerden yükseldiğini görünce çok gülüyorum inan 🤣🤣
Benim dünyam benim çevremde dönüyor evet😎
Ayrıca sizin takip ettiğiniz kişiler eic de değil sadece manasız bir çıkış yaptınız o açıdan. Tabi siz üzerinize aldıysanız bir şey diyemem bilsem böyle düşüneceğinizi yorum bile yapmazdım size
mizah anlayışı yok iyi günler size. 😎
@firu_zen o, sen olabilirsin ancak ilgiyle değer veren 🤣 neyse seninle polemiğe girecek kadar vaktim yok istediğini düşünmekte özgürsün jlşş
Eic seçimime laf eden sendin. Şimdi hiç boş yapma.
Moderatör ve fenomenlerinize üyelere durduk yere sataşmamaları gerektiğini öğretmenizi tavsiye ederim @kizlarsoruyor
Ben genel bir şey söyledim size yönelik hakaretim olmadı ayrıca mizahla bir yorum yaptım üyeye üzerinize alınan sizsiniz kaldı ki eic yi verdiğiniz kişi arkadaşınız dahi değil neden üzerinize aldınız o açıdan çözemedim @firu_zen
Sen genelleme yaptın "herkes arkadaşına eic'yi veriyor" diyerek.
O yüzden alınmış olabilir miyim?
Canım ben sen beni tanımıyorsun ben herkese mizahla yazıyorum yazı tarzım bu. Sonunda random olmazsa alınman doğal. Ama seni cidden tanımıyorum sana yönelik bir düşüncem olamaz yani. Hani sen çıkış yaptığın için üzerine alınıp ben de onun üzerine öyle yaptım yönetime de yazdım yanlış anladığın için ulaşmaya çalıştım hatta mesaj kapalıydı bilgin olsun. Bilmeden kalbini kırdıysam özür dilerim. Ama aklımdan asla geçmezdi üzerine alınacağın. 🎀
Ya bir de eic yi verdiğin kişi arkadaşı ondan mı alındı diye düşünüp baktım değilmiş. Ayy yazınca gerildim o şekil sdfgh ve eic verdiğin üyeler sevdiğim üyeler orası da ayrı komik oldu 😄 bu arada ben iki ilgiden etkilenmiyorum nezaket gereği üyelere samimi cevap veriyorum sana da vermişimdir önceden eminim. Sorun çözüldüyse çıkıyorum ben. 🥳🦋
" o, sen olabilirsin ancak ilgiyle değer veren neyse seninle polemiğe girecek kadar vaktim yok istediğini düşünmekte özgürsün"
Ben @kizlarsoruyor un adını geçirince üslubun nasıl da değişti. Çünkü etiketinize bir şey olacak diye aklınız çıkıyor😂
Beni ilk yaptığım yorum ve analizimde haklı çıkardığın için teşekkürler @bihteeerrr 🤩
Alakası yok ilk karakterime yönelik ilgi konusunu açtığın polemiğe girdiğin için o cevabı verdim ve yanlış anladığın için çözmeye çalıştım. Çevrendeki insanlar r dönüşü yapabilir böyle düşünmeni anlayabilirim ancak ben samimi düşünceyle yazdım size. Bundan sonrası sizin düşüncenize kalmış dünyaya nasıl bakarsanız öyle görürsünüz unutmayın. 😎
Sen hitap şekli siz olmuş birden bire 😂
İşte bu başında bu şekilde olmalıydı. Böyle böyle öğreneceksiniz. Öğrenmenin yaşı yok öğretmen hanım 😎
@firu_zen siz sen fark etmiyor benim için. burada öğrendiğim bir şey olmadı. Sadece yanlış anlaşıldı bir yorumum ve ben açıklamasını yaptım. Yoksa öğrenmenin yaşı elbet yok firu. Bazen ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan zor gerçekten ben üzerime düşeni yaptım kalp kırmayı sevmem. İyi günler🦋
Merhaba tekrardan 🌾 ben bir yorum yaptım ancak okuyunca farklı anlama gelebileceğini düşünmeden yaptım o sebeple sonradan sakin kafayla okuyunca bunu fark ettim bunun için eic seçilen @organiq ve @laydbirdmira üyelerinden özür dilerim. Genel bir yorum size yönelik değil sitedeki gözlemlerime yönelik yaptım ancak okuyunca size yazmışım gibi görülüyor 👓hepinizden özür dilerim. İyi akşamlar 🎀🎗🦋🙂
@OrganIQ anlayış için teşekkür ederim. Evet polemik sevmiyorum ben o sebeple öyle anlaşılsın istemem. Bunu fark ettiğim için dilemek geldi içimden. 👼
erkeğin kalbine giden bütün yollar kapalıdır onların kalbine giden hiçbir yol yoktur bence haha
Hamaratlıktan beceriden geçer kadınların kalbine giden yol romantiklikten geçerdi eskiden şimdi nereden geçtiği belli
Erkeklerin kalbine giden yol mu bilmem ama erkeklere giden yol iki bacak arasından geçiyor
Yol bozuk, kaybolduk 😂 Bizim kalbimiz mi önemliymiş 😄
bence mideyle parayla alakasi yok herkesin kalbinin ısındığı
Arif olan tarif gerekmez arif olmayana marifet bile kar etmez
Annesiyle geçinen gelin kadar güzel bir ziyafet mi olur 😆
Midesinden sanan yanılır gözünden geçiyor sonra malum yerlerine ulaşıyr.
Şşştt sırrımızı ifşa etme. Yüreğinizle minnoş kalbimizi doyurmanızdan geçiyor... d
Erkeğin kalbine giden tek yol güvenden geçer şu dönemde
Benim kalbime giden yol, dürüstlükten yalınlıktan geçiyor
Güzel yemek yapan, anlayışlı, sevgi dolu, düşünceli ve erkeğini yatakta iliklerine kadar tatmin eden aklını alan kadın
Valla bana bir yol uğramıyor.. Her yeri kapattım yol çalışması var.. Akıl ve mantık bunu söylüyor :))
Erkeklerin kalbine giden yol hakkında bir şey derdim de yorumun kaldırılır diye yazmıyorum. Benim kalbime giden tüm. yollar midemden geçiyor 🤩
Et olmayan şeyler o kadar güzel değil arasına kavurma falam. serpistir
Sen öyle yaparsın.
Hoştt
Karı senin babandır
Yemekten ve yatmaktan :)
Peki, kadının kalbine?
İlgiymiş. Ben de yeni öğrendim.
Olabilir. Bu sefer de ilgiden sıkılırlar :)
Televizyon güzel hareketli bir müzik aç ve oynayın bu kadar basit ve renkli ışıklar 🤩
gözünden :p hamarat kız mı yatakta iyi kız mı desen yanıt belli
Evin mutfağından ve yatak odasından. :D
Sevdiğinin gülüşünden kokusundan 😅
Evet mideden gecer
Son yıllarda mideye ilave yatak eklendi sanki
1 tek taşa tav olduğunuza göre yol belli
Muhabbet edip uyum sağlayabilmek çok önemli bence
Düldülden geçiyo
Laan🤣
Dehdeh de olabilir
Ahaha
Dudak, omuz, sırt, malum yerler...