Annen gelmesin İsveç'e ikimiz de kariyer yapıyoruz biz onunla ilgilenemeyiz dedi hak verdim onunla uğraşamam ben de ne hali varsa görsün dedim telde aradım kendisine söyledim biraz ağladı iyi mi yaptım siz olsanız napardınız
İsveçli sevgilim için annemi sildim iyi mi yaptım sizce?
😂😂 Ah be keşke ömür boyu dibinin düştüğü gibi kalsa illaki buruşacak güzelliği gidecek başarısına birsey demiyorum ki zaten , sadece pişman olma cunku insan yasattigini yasatmadan ölmez derler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ondan sonra da Eller kadir kıymet bilmiyor anne diye ağlama ama 😉
Neden ağlayayım? Kız öyle böyle değil ama kızların bile dibinin düştüğü bi kız. Onu nasıl reddederim ayrıca çok başarılı bir hayatı olan kız
😂😂 Ah be keşke ömür boyu dibinin düştüğü gibi kalsa illaki buruşacak güzelliği gidecek başarısına birsey demiyorum ki zaten , sadece pişman olma cunku insan yasattigini yasatmadan ölmez derler
Sen annene bakıyor musun ilgileniyor musun
Tabi ki niye ilgilemiyeyim ki , bu zamana kadar hep o ilgilendi benimle
Artık kendi hayatım olsun istiyorum kendimle ve sevdiğim kadınla vakit geçirmek istiyorum
Bu senaryoya 10 üzerinden 6 veriyorum. Kendini accık daha gelistirsen olacak gibi
Anneler kutsaldır kardeşim yarın ateşler içinde kalıp yansan yüzün erise o kız gelip sana bakmaz ama annen gene yanında olur.
Ahanda hayırsız evladın vücut bulmuş hali
Sen olsan sanki anneni seçer miydin
Anam o anam tabii ki seçerdim bee
Evcil hayvanınız olmak isteyenler gelmeden...
Anlamadım
Harbi mi
Evet nasıl evcil hayvan olmak isteyenler? Kafam karıştı
Boş ver... Açıklayamam bunu
Açıkla kız nolacak
Açıklaması zor
Sen olur musun evcil hayvan
Yok. İsveçe gitmek istesem olurdum
Gel İsveç'e Türkiye'de ne yapacaksın
Törkide kalacağımı kim söyledi?
Nereye gitmeyi planlıyosun
Snne
Manyak :)
ıhm.
İnşallah kız seni aldatır da dımdızlak ortada kalırsın aw
Benimkisi aylık 300 euro atsam ölene kadar yanıma gelmek istemez he. Sende ataydın 200-300 euro
İlk 6 ay anne sütü önemli tabi
Annen hakkını helal etmesinde gör sen bi ebeni ağla sonra enayi ( soru troll değilse bunları diyorum)
Evlerden ırak.
Neden noldu
Naptın ya? Başımıza taş yağmazsa iyi. Anacığına gelme demiş.
Kıza nasıl karşı geleyim hem İsveçli hem çok güzel hem de çok başarılı birisi
Git hain evlat.
Sen annene bakıyor musun
Benim annem prenses. Bir tane. Annem beni dövse hayır demem eğerim boynumu hemen.
Ben sevgilimden vazgeçemem ya
Anne bedduası almaaa. Sevgilinin kariyeri biter, bıyıkları çıkıverir, şişmanlar göbek yapar, banyoya bile girmezzz oluverir bak. Benden kardeş tavsiyesi gel ananın gonlünü al.
Tamam
Tamam mı? Çemkirmedin sevgilim de sevgilim diye. Iyi sevindim.
Evet tamam yapacam
Anneye selam. Sevindim.
Aferin..
evet
Ne evet aşkım her soruma evet diye cevaplıyosun
Zeka önemli
Ne demek istedin
Bir kız için anneyi reddetmek
Kız öyle böyle değil ama kızların bile dibinin düştüğü bi kız. Onu nasıl reddederim ayrıca çok başarılı bir hayatı olan kız
İyi yapmışsın
Teşekkür applaa seviyorum seni
Memelere bak kafam kadar sjsjjs
Troll
Önüne gelen soruya troll diyorsunuz
En iyisi
Şilili değil mi bu ya
Çok karakterlisin 😀
Hayin evlat