BU SUREÇ SONUNDA TAMAMEN AYRILIR MI YOKSA BİRLEŞİR Mİ?

8 ay önce 7 yıllık ilişkim bitti. Nişanlıydık nişanımız bozuldu. Hiç yüz yüze gelmemiştik tek istediğim yüz yüze bir kere konuşup ilişkiyi ya sürdürmekti ya da bitirmek bunu yüz yüze yapmak istedim hep ama her yüz yüze gelmemizde barıştık. Ailelerimizden gizli konuştuk. 8 ay boyunca sevdi sevmedi istedi istemedi. Her şeyi göze alıp gel dedi. Ailelerden dolayı tamam dedim. Tam gideceğim gün gelme önce konuşacağız dedi. Israrcı davrandım konuşmak için kavga ettik. Rahat bırak beni dedi. Hastaneye gideceği gün ona gidecektim. Anladı eşyalarınla gelme sakın geliyorsan kendin gel dedi. Tamam dedim. Hastaneden sonra olumlu olumsuz noktayı koyalım dedim. Olumsuz olumsuz konuştu sen aynısın değişmiyorsun vs gibisinden...
Tamam dedim içimden kendime bitsin koy noktayı noktayı koyalım öyle git dedim. Ben bugün noktayı koymaya gelmedim zamanı var dedi. Sonraki konuşmamızda ise beni sevip istediğini ama korktuğunu söyledi. Mutsuz olmaktan aileleri karşıya alacağımıza değmeyeceğinden ömür boyu onunla kalmayıp boşanacağımdan korktuğunu söyledi. Bana güvenci inancı yok. Aileleri de sıkıntı yapıyor. Doğru karar vermemi istiyorsan bir süre izin ver bana dedi.2 hafta daha süre istedi. Bu sürecin sonunda olumlu dönüş yapma ihtimalin var mı peki dedim kısmet dedi. Sorum şu ki bu sürecin sonunda muhtemelen olumsuz geri dönüş yapacak gibi dimi. ya hero ya mero demişti ya tamamıyla kalacak ya da gidecek. Bu şekilde davranıp bunları düşünen bir erkek ne yapar. Sahip çıkar mı yoksa bırakır mı? karşıma tamamen bitirmek için mi çıkacak yoksa devam etmek için mi? Uzun oldu hakkınızı helal edin alay edecekler yorum yapmasınlar. Şimdiden teşekkürler.
BU SUREÇ SONUNDA TAMAMEN AYRILIR MI YOKSA BİRLEŞİR Mİ?