Güncellemeler
+1 yıl
Benim sevgilim var ama bu erkek bana arkadaş gibi yaklaşıyor gerçekten niyetinin ne olduğunu bilmiyorum ama bir şeye ihtiyacım olduğu zaman yardım ediyor ve gelip gidiyor ve sohbet edip gülüyor tebessüm ediyor falann
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Fırsat kolluyor olabilir hareketlerin den anlarsın bence
Av peşindedir sevgilisi olana göz koyacak erkekler de var hatta bundan zevk alıyorlar.
Fırsat kolluyordur . Sen hint filmlerini seven bir turkish girl olmalısın
Bunu davranışları gösterir ya
Senin sevgilin var ve bir erkek hiçbir çıkarı olmamasına rağmen sana arkadaş gibi yaklaşıyor mesela senin bir şeye ihtiyacın oluyor sana yardım ediyor vesaire vesaire
Gerçekten değer veriyor olabilir arkadaş olarak ya da fırsat kollamak değildir amacı gerçekten senden hoşlanıyorsa destek olmaktır karşılıksız
Fırsat kollamaktan kastım ilişkiye girmek değildi. Bana duygusal olarak bir şeyler besliyorsa bunun adı Arkadaşlık değildir bence insan Arkadaşından hoşlanır mı? Hoşlanma sevgiliye olur?
Kalbine söz geçirse belki seni sevmezdi. Sevgilin olsa da seni kaybetmek istememesi bence normal. Hayatında olmak istemesi çok normal.
Yani bir erkek benden hoşlanıyor ama benim sevgilimin olduğunu bildiği halde benden uzaklaşmıyor benim yanımda oluyor bile bile sırf benden hoşlandığı için arkadaş oluyor bu normal mi?
Elbette kanka ayağı hoş değil ama sevip kaybetmek istemiyorsa napsın. Yüzüne açık açık söylese sevgilim var sen ne diyorsun diceksin. Bir daha görüşmeyelim diceksin. Niyeti kötü olsa çoktan gitmişti bence bekliyorsa sevip kaybetmek istemediğindendir.
Bana kanka demiyor yalnız.. Bana adımla hitap ediyor ve çok nazik konuşuyor öyle çok samimi değiliz onunla kanka seviyesinde değiliz...
Bilmiyorum sen rahatsızsan konuşma onunla
Rahatsız değilim ama ona aşık olsam zaten sevgili yapmazdım ben onu arkadaş olarak görebilirim ama o bana arkadaştan fazlası diyebileceğimiz hisler besliyor...
O mu kessin arkadaşlığını istiyorsun sevdiği için yapamaz sana tuhaf geliyor sevgilin varken seni sevmesi. Sen rahatsız değilsin ama arkadaş olarak seviyorsun
Sevgilinden ayrılda kollarımda ağla diye bekliyordur ahahahaha erkekler asla masum değildir
İlk fırsatta inletecek. Senin canının çok istediği bir fırsatta ;)
İşte sen de bu durumdan son derece memnunsun.
İlgisi devam etsin istiyorsan bir an önce inletsin seni.
Sen ayarla ;)
o senın lıbıdona baglı
muhtemelen senden etkılenıyor ve erkek arkadasınla yasadıklarını senden ıstıyor
Masum olması milyon da birdir verse almam demez
Değildir kizla erkek arkadas olamaz.
Fırsat kolluyordur inanmayin
Masum değildir tabi ki
Fırsat peşinde ele geçirmek için
değildir
Masumdur
Fırsat
ne gibi?
Ne demek ne gibi? Senin sevgilin var ve bir erkek hiçbir çıkarı olmamasına rağmen sana arkadaş gibi yaklaşıyor mesela senin bir şeye ihtiyacın oluyor sana yardım ediyor vesaire vesaire
demek ki beni seviyor
işte bu arkadaşça bir sevgi mi yoksa başka türlü bir sevgi mi?
hm soru bu mu :) belki arkadaşça da olabilir
Benden hoşlanıyorsa ve sevgilimin olduğunu bildiği halde yanımda olmaya çalışıyorsa bu normal midir?
hoşlandığına emin misin peki
Emin değilim ama şüphe duyuyorum, ciddi bir şüphem var bu konuda. Gözlerine bakınca hissediyorum sanki beni seviyor
Pek drgil