En başından beri bana yazan o. İlgi gösteren kendisi. Bende başta arkadaşça yaklaşsamda karşılık verdim. Şansımızı deneyelim dedim. Sonra bi baktım çocuk gelgit yapıp soğuk yaptı. Ve şu an sanki ben onun peşinden koşuyormuşumda o beni reddetmiş gibi davranıyor. Bugün bende mesafemi koydum. Gülümsemeye falan başladı gene. Lan dün yüzüme bakmıyordu. Acaba arkadaşlarımı bir şey dedi anlamadım. 1 günde ne değişmiş olabilir? Tekrardan yazar mı sizce?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bunun tek sebebi kafanda kuruyor olman inan sen olduğun gibi ol, göründüğün gibi davran zaten her şey yoluna girecektir.
Evet biraz kafama takıyorum ama sorunu kendimde aradım doğal olarak. Çünkü öğlen kütüphaneye davet ettim kaç gibi falan yazmış gelebilirim yazmış be gayet sıcak bi konuşma geçti aramızda akşam gelemeyebilirim dedi ve soğuk davrandı. Arkadaşlarımı bir şey diyor acaba? Ya da ne değişti. Ertesi gün yüzüme bakmadı bende sıradan biriymiş gibi davrandım. Ertesi gün görünce günaydın dedim gülümsedi günaydın dedi. Şimdi her gördüğünde gülümsüyor. Ama konuşmuyoruz. 1 günde mi soğudu?
Bir günde soğudum, bir günde aşık oldum bunlar zaten palavra şu an hissedilen şeyler sadece hoşlantıdan ibaret çocuk bir şekilde senin onu sevdiğini öğrenmiş olabilir o yüzden seni görünce aklına bu geliyor ve onu gülümsetiyor olabilir ama bunu bildiği halde uzak duruyor ise 2 ihtimal var ya başkasıyla birlikte ya da peşinden koşturmaya çalışıyor. Sana önerim KOŞMA! bunu bildiği halde bir adım atmıyor ise sen koşarak kendini boş yere yorma.
Onu sevmiyorum sadece en başından beri o yaklaştı bana karşı. Başta yüzyüzw konuştuk baya yürüdük Hikayeme yanıt verdi fotoğrafımı beğendi durduk yere. Bi yerlere davet etti buluştuk birkaç kez. Sabahın köründe benim için kütüphaneye geldi. Sonra bir gün yazmadı geri çekti kendini ben yazdım işte bir şeylerimi unutmuşum okulda alır mısın diye o da aldı işte bana verirken yüzüme bile bakmadı. Bende kendimi geri çektim uzaklaştım görünce bakmadım bile. Şimdi her gördüğünde gülümsüyor. Bilmiyorum belki de zordan gülümsüyordur. Ama en başından beri yakın be ilgili davranan o şimdi noldu da kendini geri çekiyor?
Belkide geri çekmiyordur bu şekilde kendini yiyerek bitirirsin. Konuşmak her şeyin çözümüdür. Ona sormayı denemelisin inan bana öyle şeyler çözülür ki kendin yorumlamak yerine birde ona sor neden böyle yapıyor.
En son kütüphaneye davet ettim gelebilirim kaç gibi falan dedi başta sonra gelemeyenilirm dedi. Daha ne yapabilirim ki o gün gelseydi konuşacaktım işte. Halbuki kendi diyordu aşırı istekli bir şekilde gidelim diye. Ya en başından beri ilgili davranan o. Peşimden gelen o. Şimdi sanki ben ona yazmışımda beni reddetmiş gibi davranıyor. Ben nasıl davranıyım şimdi? Mesela görünce gülümsiyim mi? Gözgöze geliyoruz ben o gülümsüyor önce ama nerden biliyim belki zordan gülümsüyor? Geri yazar mı sence?
Görünce gülümseyip boş geçmek yerine utanma gidip konuşabilir miyiz de köşeye çek ve konuş inan bana daha önce niye yapmadım diyeceksin.
1 kere öyle konuştuk şakasına dedim noldu ya başka sınıfa gittin unuttun bizi dedim yok ya dedi bi dahaki sınavda yanına geliyorum falan yaptı. Mesela biz pazartesi günü fazladan gidiyoruz onlar salı ben dedim ki çok saçma yapmışlar ya böyle dedim merak etme birbirimizi bir gün görmesek bir şey olmaz ben senin yanına gelirim soru çözümüne dedi bende güldüm bakcaz bakalım dedim bakalım bir ara dedi. Çıkışta da birlikte yürüdük. Arkadaşlarıyla gitcekti ama benimle geldi. Ama şimdi böyle yapıyor. Beni reddetmiş gibi davranıyor. Ben gireceğim kadar gittim eğer istemiyorsa gidersem peşinden koşmuş gibi görüncem daha da uzaklaşcak olmaz. Sence yazar mı? Ya da ileride aynı sınıfta olabiliriz aynı sınıfta okursak konuşmaya çalışır mı?
Mesela belki görünce bile zordan gülümsüyor nerden bileyim?
yahu bilmek için soracaksın zaten utangaç olma çekingen olma bu kadar gidip konuş.
Ay yapamam ki. Diyorum daha da uzaklaşırsa. Çok istiyorsa yazardı. Sadece şeyi merak ediyorum. Sence neden bi gün önce yüzüme bakmayıp ertesi gün görünce gülümsüyor falan?
İşte onu anlatıyorum bunu kafanda kuruyorsun bunun doğrusunu ona sorarak öğrenirsin ayrıca uzaklaşırsa uzaklaşsın denedim denemezsin hiç çoktan.
Ama denedim ki kütüphaneye çağırdım gelmedi sonra bende soğuk yaptım şimdi yakın davranıyor gene? Artık yazamam soramam sence onun yazma ihtimali var mı?
Hala aynı yerdesin niye ilk adımı erkekten bekliyorsun? Onu bir daha gördüğünde çek köşeye ve konuş utanmanı anlıyorum çekinmeni anlıyorum ama inan bana o kadar rahatlayacaksın ki.
Kankaaa çağırdım gelseydi konuşacaktım. Konuşmada bir problem yok. İyiyiz ama yazmıyor. Sınıflarımızda ayrıldı hiç konuşamıyoruz yüzyüze. Sence neden soğuk yaptı? Ve sonra neden gülümsüyor? Acaba zordan mı gülümsüyor? Ayıp olmadın falan diye.
biz senle anlaşamıyoruz belli. Sen duymak istediğini alma peşindesin ama bunu sana kimse söyleyemez onun dışında.
Ya bilmiyorum başka biriyle de konuşuyor olabilir ama net olmak istiyorum. Arada kalmak beni çok yoruyor. Fakat onunlada o yazmadığı sürece konuşamayacağım. Peşinden koşuyormuş gibi durmak istemiyorum. Zaten şu an öyle bir tribi var. Sanki en başından beri ben yazıyormuşum gibi davranıyor.
elde edince soğuma erkeklerde bu var malesef
Daha dün bir şeyler yapalım diyen çocuk bugün davwt ettiğim yere gelmiyor. Yüzüme bile bakmadı resmen. Sonra bende kendimi geri çektim. Yine görünce gülümsemeye falan başladı.
köpek muamelesi yap boşver o zaman değerin olur
Nasıl yapcam. Çünkü öğlen kütüphaneye davet ettim kaç gibi falan yazmış gelebilirim yazmış be gayet sıcak bi konuşma geçti aramızda akşam gelemeyebilirim dedi ve soğuk davrandı. Arkadaşlarımı bir şey diyor acaba? Ya da ne değişti. Ertesi gün yüzüme bakmadı bende sıradan biriymiş gibi davrandım. Ertesi gün görünce günaydın dedim gülümsedi günaydın dedi. Şimdi her gördüğünde gülümsüyor. Ama konuşmuyoruz. 1 günde mi soğudu?
adama hak vermedim değil şimdi
Neden ki ya
beni bile baydın 10 dakikada
Ya en başından beri ilgili davranan o. Peşimden gelen o. Şimdi sanki ben ona yazmışımda beni reddetmiş gibi davranıyor.
sal beni bacım
Hadi be Allah rızası için son bir yorum yap. şu an nasıl davranmalıyım? Görünce gülümseyeyim mi mesela?
İşte bunlar hep taktik
Nasıl yani?
Gelgit yapmış, şu an sadece onu düşünüyosun.
Ay evet. Ya en başından beri ilgili davranan o. Peşimden gelen o. Şimdi sanki ben ona yazmışımda beni reddetmiş gibi davranıyor. Ben nasıl davranıyım şimdi? Mesela görünce gülümsiyim mi? Gözgöze geliyoruz ben o gülümsüyor önce ama nerden biliyim belki zordan gülümsüyor? Geri yazar mı sence?
gelmiştir
Anlamadım?
İlgi görmek istiyor
En son kütüphaneye davet ettim gelmedi amaaaaa
İstemiyorrr demekkiii
Sonra soğuk davrandım bende o gün yüzüme bakmayan çocuk gene görünce gülümsemeye falan başladı
Senaryo çok kötü ya slxjkd
Niye ki ya
Taktik bunlar
E ben napcam şimdi. Geri döner mi bu çocuk abi?
Sende soğuk ol eşşek gibi döner😅
Nasıl dvrancam
Güzel ol pas verme
Geri yazar mı ki kanka?
Yazar kanka😅
Ya en başından beri ilgili davranan o. Peşimden gelen o. Şimdi sanki ben ona yazmışımda beni reddetmiş gibi davranıyor. Mesela görünce gülümsiyim mi? Gözgöze geliyoruz ben o gülümsüyor önce ama nerden biliyim belki zordan gülümsüyor?
Gülümse ama yüz verme gevşeme hemen
Hamile kalma diye