Bıyığını beğenmedim, sakal bırak bence. Bir de çok agresif görünüyorsun, bşraz gülümse ve sempatik ol. Muhtemelen uykun düzensiz göz altların çok mor, günlük 7-8 saat uyu
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sakal köse olduğum İçin çıkmıyor gözlerimin durumu ise geçirdiğim kazada kornea ameliyatı oldum gülmeye gelirsek de geçirdiğim kazada çene bölgem komple parçalandı dişlerim hep büyüdü yani koca koca dişlerim var ve yamuk o yüzden pek gülmeyi istemiyorum
kanka bıyığı kesinlikle yok etmen lazım, saçının da modelini değiştir, 10 numara olursun. dış görünüşün dışında seni tanımadığım için birşey diyemem ama sen zaten biliyosundur kişiliğin ne kadar önemli bir şey olduğunu
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Deniyorum saç stili olarak filan kıyafet alıyorum ama bilmiyorum olmuyor herşeyi yapıyorum ama olmuyor
Estetik doktoru varsa bildiğin iyi güvenilir git bir görüş kazanı anlat ne yapabilirim ufak bir değişiklik yapabilirse kendini iyi hissetmek amacıyla yap
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok gittim doktorlara ama ameliyat olduğu İçin göz gidebilir dedi altındaki damarlar ölü yapacak birşey yok dediler
Tedavilerinizi olun spora gidin tarzinizi değiştirin kültürünüzü geliştirin okul yoksa güzel bir bölüm için çabalayin emeklerimizin karşılığını alırsınız sadece kız arkadaş olarak değil yenilenmek.
Abi aptal mısın ya parasının olmadığı düşücesine nerden vardın erkek olsam ne kadar güzel olursan ol bu karakterinle seninle aynı ortamda 2 saniye bile durmazdım
Kızlar Ne Diyor
Tipin yok diyen arkadaş tipi var çocuğun yüzü gözü burnu düzgün bence sen arkadaş çevrenden çekiyorsun ve biraz kekiklim var gibi
Herkesin düşüncesine saygı duyarım.
Hakaret derecesine gelmiş bu düşünce değil kendini ezdirme
Bıyığını beğenmedim, sakal bırak bence. Bir de çok agresif görünüyorsun, bşraz gülümse ve sempatik ol. Muhtemelen uykun düzensiz göz altların çok mor, günlük 7-8 saat uyu
Sakal köse olduğum İçin çıkmıyor gözlerimin durumu ise geçirdiğim kazada kornea ameliyatı oldum gülmeye gelirsek de geçirdiğim kazada çene bölgem komple parçalandı dişlerim hep büyüdü yani koca koca dişlerim var ve yamuk o yüzden pek gülmeyi istemiyorum
Sağlık sorunu ile ilgili bir şey olabileceğini düşünmemiştim açıkçası, kusura bakma.
Hiç problem değil beni tanımıyorsunuz
kanka bıyığı kesinlikle yok etmen lazım, saçının da modelini değiştir, 10 numara olursun. dış görünüşün dışında seni tanımadığım için birşey diyemem ama sen zaten biliyosundur kişiliğin ne kadar önemli bir şey olduğunu
Deniyorum saç stili olarak filan kıyafet alıyorum ama bilmiyorum olmuyor herşeyi yapıyorum ama olmuyor
Estetik doktoru varsa bildiğin iyi güvenilir git bir görüş kazanı anlat ne yapabilirim ufak bir değişiklik yapabilirse kendini iyi hissetmek amacıyla yap
Çok gittim doktorlara ama ameliyat olduğu İçin göz gidebilir dedi altındaki damarlar ölü yapacak birşey yok dediler
Yok çene yazmışsınız
Derken anlamadım?
Çene yapacak birşey yok dedi orasını zor topladım zaten dişlerimi yaptıracağım komple
Tedavilerinizi olun spora gidin tarzinizi değiştirin kültürünüzü geliştirin okul yoksa güzel bir bölüm için çabalayin emeklerimizin karşılığını alırsınız sadece kız arkadaş olarak değil yenilenmek.
Bakın 494 puan aldım sınavdan liseyi fen de okudum bilgisayar bölümü üni girmeyi düşünüyorum 4 yıl kurs aldım yani herşeyi yapıyorum ama olmuyor
Zamanla
Tipin yok. Paranda yok gibi. Bunlardan dolayıdır.
Kız çok sert olmadımı
Olsun anam kendine gelir belki
Doğruları söylemek güzel birşey ama bilgisayar yazılım işi yapıyorum kendime önem veririm bakım pek yapamıyorum biliyorum paradan hiç sorun yaşamadım
Abi aptal mısın ya parasının olmadığı düşücesine nerden vardın erkek olsam ne kadar güzel olursan ol bu karakterinle seninle aynı ortamda 2 saniye bile durmazdım
Kusura bakma ama tipin kötü
Sorun değil biliyorum
Ben seni bi yerden hatırlıyorum
Nerden?
Sitede daha önce görmüştüm fotoğraftan tanıdım ama kendine haksızlık ediyosun
Olabilir sitede görmüşsünüzdür ama haksızlık yapmıyorum bence çünkü 20 yaşına kadar illa ki bir sevgilim olurdu değil mi
20 ne ki burda 28 yaşında olup aynı soruyu soranlar var hergün görüyorum senin yaşın daha çok küçük çok gençsin
Yani merak ettim ne yaptım da beni istemiyorlar