#nirhammm 🔴🔴🔴🔴
Olgun konuşan
Çocuksu konuşan
Diğer ( belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Düşünceleri oluşmuş, karakteri oturmuş, ne istediğini bilen ve kurnaz kadın her zaman 5-10 adım öndedir. Böyle kadınlar zaten ne zaman çocuksu davranacağını veya işvesini, cilvesini ne zaman konuşturacağını çok çok iyi bilir. O yüzden dış dünyaya karşı daha olgun davranışlar sergileyen kadınlar daha çok dikkat çeker ve daha çok sevilirler. Çünkü her şeyleri nettir ve insana acaba mı dedirtmezler.
Hal hareket ve tavırları olgun, ancak düşünce tarzı çocuksu olanlar favorim
Olgun konuşan
Bu erkeğine göre değişir. Her erkek aynı şeyi sevmez. Her kadında aynı şeyi sevmez. Sizi tarzınıza göre bir eş bulmanız daha faydalı olacaktır. Yoksa erkekler şu mu sever bu mu sever diyerek zaman geçmez. Siz sizi, siz olduğunuz için sevecek biriyle birlikte olun.
Aynen öyle kesinlikle katılıyorum.
Cevap
60Cevap
Valla ben kendimi bildim bileli, davranışlarımda çocuksu yanım fazla azalmadı diye düşünüyorum. Çünkü şuna inanıyorum, sen ne kadar kendini olgun gösterirsen vücut da aynı şekilde sana bedensel ve ruhsal açıdan reaksiyon gösteriyor. Ve biz erkekleri derleyip toplayacak olanlar da, kadınlar diyebilirim. En azından benim düşüncem böyle 🙄
Ben çocuksu konuşmam.. Kim neyi sever umurumda da değil.. Herkesin kişilik özelliği başka.. Esprili bir insanım eğlenceliyim ama çocuksu konuşmak bana göre değil.. Keyifli akşamlar..
Cocuksudan ziyade erkek ihtiyac duyulmak ister kadinin bir bakima ona muhtac olmasini, malum erkek egosu. Bu sebeple sürekli olgun konusan bir kadindan ziyade arada cocuksu konusan coocukluk yapan kadinlari tercih ederler diye düsünüyorum
TRT spikeri gibi konuşan kadın da adam da bunaltır. Dengeli olmalı. İki taraf ta kendi zevk ve karakterlerine uyumlu olarak olgun-çocuksu dengesini tuttururlar zaten 🦄
34 bedenli
Küçük memeli
Küçücük fındık kalcali
Incecik bacakli
Sifir basenli
Olgun düşünen
Çocuksu ruhlu olan garilar
Bulun beni😝
Öyle bebek bebek konuşan tiplere tilt oluyorum. 50 sine gelince de mi böyle mıck mıck konuşacaklar 😁 ya doğal olun. Olgun davranın. Herkes de bir hava
Yeri geldiğinde rahatlıkla eğlenebileceği kadar çocuksu, yeri geldiğinde kalbin kadar yakın içten biri olmalı. Çok olgun konuşmalar yanlış anlaşılabilir, çocuksu konuşmalar da erkeğe çocuk gibi hissettirebilir. Kendini erkek gibi hissettiren birine yönelme ihtimali artabilir.
Kendinden emin konuşan kadını sevebilir, fakat ben çocuk gibi konuşan kızlardan irrite oluyorum bana uzak Allah a yakın olmaları dileğiyle
Yanında çocuklaşan en sevimli hallerini sunan
Toplum içerisinde de olgun kişiliğini bürünen bir kadına ilgi duyarlar.
Gençse olgun konuşan, olgunsa çocuksu konuşan veya olgun konuşan farketmez.
Birde ne konuşulduğu önemli tabii.
Miy miy miy konuşan kızları ben bile sevmiyorum erkekler nasıl sevsin
erkekten erkege göre degişr ben cocuksuyum şu an begenende oluyo olgunlas diyende
İkisinin ortası bence yerine göre davranmak, ona şımarmak ama başka ortamda ciddiyeti elde tutmak.
Eskiden sevdaluklar yürektendi yürekten şimdiki sevdaluklar hep döneyi direkten 🙂
Mıy mıy çocuksu konuşanlardan hoşlanmıyorum, ne öyle, büyüyememiş de kafa 15 yaşında kalmış gibi?
Kisiye göre degisir bu. kimisi olgun sever ( ki genelde boyledir) kimisi de çocuk gibi haylaz olani. sever
nefes alsın yeterciler şimdi yoruma gelir.
:)
Yerine göre değişir. Ama olgunlar daha güven veriyor gibi.
Simdi dusundum de cocuksu olanlarin pekte bir cekiciligi yok
Hep olgun ciddi olmaz ara sira cocuklasmali. Cilve deniyordu sankim, evet öyleydi, ondan olmuş olur.
Tek aradıgım şart kalıcı vefalı gerisi ne olursa olsun
İkiside hoşuma giderdi yerine göre çocuk yerine göre olgun ❤️
Olgun her zaman iyidir ama arada çocuk olmayı da bilecek :)
Hafif çocuksu olan, şakadan, espriden anlayan ama cıvıtmayan, her şeyi tadında bırakan olmalı. Bir de itaatkar olmasını isterim. Masum ve şirin bir şekilde konuşan, ben bilmem erkeğim bilir diyen kızlardan olmalı. Böyle kızları çok seviyorum. :))
Ya ben olgun konuşan seviyorum ama ses tonu kesinlikle ince olması gerekiyor. Kalın sesliler beni nedense çekmiyor :(
kendisiyle birlikte eğlenebilen toplum içinde ağır başlı olandan bence
Kişiden kişiye göre değişir. Artık erkekler şunu sever, kadınlar bunu sever gibi şeyler demeyin. Herkesin zevki farklıdır. Bana soracak olursanız olgun konuşan derim. Çocuksu konuşanlara katlanamam.
Kafa olarak olgun vücut olarak genç ve dinç olsun ;)
bu değişken bir konu fakat yeri geldiğinde çocuk yeri geldiğinde olgun kadın bence 10-0 öndedir ama bu karşı tarafa göre de değişir karşı tarafta böyle mi?
Erkekler iyi kızları sever kızlar kötü erkekleri) Yani erkek ne kadar inkar etsede çocuksu kıza aşık olur
benimle olgun konusan kadinlar hepsi benim bebeyim canlarim askitomlarimdir. olgun kadinlari sevetim ben.
Her anlamda olgunu sever.
Fakat gel gelelim, olguna erişemediği için, düşük zekalı ergenleri de kabul etmek durumunda kalır.
Olgun konuşan tabiki ama çocuksu hareketleri de olacak tabi
Çocuksu severler olgundan etkilenirler
Erkegine gore drgisir o aşqm yha
Kendi adıma normal konuşan demek istiyorum
Ben olgun bayan seviyorum
Çocuksu konuşmaya çalışanlara tahammül edemiyorum.
Kişiden kişiye değişir bu konu...
Çocuksu itici, olgun candır
Olgun bence
Olgun ama arada çocuk ruhlu olmalı
Neden opmasın öype biri?
Her ikisinden biraz olsun
Gerektiği yerde gerektiği gibi konuşan kadını 😬
Çocuksu kızla daha çok eğlenilir.
Olgun davranmak her zasman kazandırır.
olgun konuşan kadın tabiki..
Olgun ama yeri geldimide çocuksu davranışlarıda olsun
Aklı başında olan kişi, olgun kişiyi seçer.
Olgun konuşan tabi ki. Çocuksu konuşan çok yapmacık geliyoy
Erkeğe göre değişir...
Olgun biri olarak her zaman çıtır tercihimdir😊
Olgun
Hıc konusmayan kadini 😁
Olgun tabiki
Konuşmayan en iyisi
Olgun konuşan
Olgun tercihim her zama
Tabikide olgun çoçuğunu napiyim
İnsandan insana farklılık gösterir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?