Nişanlım ilk kez bana bağırdı ve kötü hissediyorum?

Fazla görüşemiyoruz 3 haftada bir falan çocuk ruhlu biriyim birlikte lunaparka gitmek çok istiyordum o da beni kırmadı tamam gidelim bu haftasonu canım dedi.. Gittik her şey güzel bir kaç şeye bindik o da eğlendi biraz korksada.. son iki bilet kaldı trene binecektik dedim gel şurada farklı birşey var hiç binmedim buna binelim dedi.. aşkım bildiğimiz birşeye binelim bu ne böyle dedi.. deneyelim dedim bende biraz ısrar ettim yalan yok.. bindik sonra megersem tepetaklak dönüyormuşuz 360 derece... Nişanlim çıldırdı tabi bir baktm bana bağırmaya başladı telefonlar var cepte bindirdigin şeye bak bizi diye inene kadar bağırdı.. Ya hayr tamam haklı gerçekten kötü bir şeydi ben dudağımi falan vurdum yanlışlıkla ama o anın tadını çıkarmaya çalıştım kendisi hemn sinirlenip bana bağırdı ben onu sakinleştirmeye çalıştım olmadi sonra çok kötü oldum gözüm doldu keşke getirmeseydim buraya ki ben öyle olduğunu bilseydim ona asla bindirmezdim bile bile bindirdigimi düşündü bir an dünden beri o an aklıma geliyor ve gözüm doluyor hiç birşey yapasim gelmiyor gönlümü Almaya calisti tamam sorun yok dedim ama gelin birde siz bana sorun kulagmdan gitmiyor o sesi sizce şu an nasl davranmalıyım ona
Nişanlım ilk kez bana bağırdı ve kötü hissediyorum?