Reddettiğim çocuğa karşı bişeyler hissettiğimi anladım ne yapmalıyım?

İnstada eski sevgilime gönderme attığım yazıya yanıt verdi kim üzdü seni falan diye konuştuk ettik 1 hafta sonra buluşmaya karar verdik o zaman onunla konuşurken sevgilim vardı ama sevgilimle iki yabancı gibiydik konuşmuyoduk hiç beni bu yüzden çok teselli etti ve yanımda oldu buluşmadan bir gün önce sevgilim benden ayrıldı bana çok destek oldu ertesi gün buluştuğumuzda 5 saat birlikte takıldık çok iyi anlaştık dertleştik iyi de geldi bi süre böyle konuşmaya devam ettik çok kibar düşünceli anlayışlı biriydi ama bi süreden sonra beni çok fazla düşünmesi beni bunalttı ve soğudum zamanla daha az konuşmaya başladık en son 1 hafta konuşmadık whatsap durumuna sevdiğim kız yazmıyor tarzı bi video attı gördüğüm halde soğuduğum için yazmadım o gün bana niye böyle olduk neden bu hale geldik falan diye yazdı ben kısaca konuşmak istemediğimi söyledim tamam dedi en sonra bi yardıma ihtiyacın olursa her zman burdayım dedi 1 ay olmadan bana gece saat 3 de yapamıyorum olmuyor sesini bile özledim arasam olur mu dedi ben gene olumsuz konuştum ve kabul etmedim bunun üzerinden 2 ay geçti ve ben ona karşı bişeyler hissettiğimi anladım onunla ilgili hayaller kuruyorum sürekli onu düşünüyorum arkadaşlarımla bişey yaptığımda bunu hala konuşuyo olsaydık ya da tekrar konuşursak onunla da yapabilirim diye düşünüyorum ona benzer birini gördüğümde içim gidiyo bi değişik oluyorum kız arkadaşlarıyla story attığında kıskanıyorum onu gerçekten çok özledim yokluğunu hissediyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun 🙏
Reddettiğim çocuğa karşı bişeyler hissettiğimi anladım ne yapmalıyım?