Topuklarına sıkarım ne demek kıskanmam 😂 Dikkat çekmek için yapılan içi boş tweet'ler bunlar. Beğeniler erkeklerden gelmiştir işte bizim doğamızı anlayan bir kadın felan filan poff Kocan başkasını öpsün seninde başın göğe ersin bayan diyorum.
Boynuzlar birbirine vuruyordur bu kadının. Şahsen ben bir çok kadının bunu kabul edeceğini sanmam, kaldi ki öpüşmeyi bırak teni tenine değmesinden rahatsız olurum ben. İnsan sevgilisi dışında neden bir kadını öper ki? Ona karşı bir duygusu vardır ya da cinsel yönden isteklidir. Ee bu da aldatmaya girer. Kabul edenler nasıl genişlikte anlamıyorum, ben yanında kız görsem kendi kendime çıldırıyorum. 😂
Bence bu tweetin amacı tamamen troll. Yani insanların damarına, kanayan yarası olan aldatmaya tuz basıp tepki çekmek. Bu tweetin başka bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Hayır insan bile bile hakaret yiyeceği bi tweet' i neden atar bilmiyorum. Yani bu tweet bir şakaysa komik değil. Eğer o kişi bu konuda gerçekten ciddi ise vaziyet içler acısı...
Sevgili bulamayınca sapıtan gruplardan Ve kadınların aklını yanıltan erkek de olabilir veya gerceten ağzından duyduğum insanlar var ama youtubede gercekde yok mesela siz normal karşılarsınız ama başkasının eşi normal karşılamaz kan çıkar sonra insandan sayarlar yani hâlâ tek biri olmalı başka kadın istemiyorum o yüzden seciciyim aşırı güzel çirkin olsun diye değil aklımda fikrimde olan biri yok o yüzden
nedeni ise ; abla iyi bir ffm ve mmf deneyimcisi. swinger onun hayat tarzı.
ilerki safhalarda bukkake ve orgy yasamak ıstıyor. bu açıdan bakıldıgında ablanın soyledıgı mantıksal.
velhasıl yurtdısında bulunan yasayanlar illa vardır ve bu sekılde bakıs acısına sahıp (ruh ikiziyiz ama bedenimizin istekleri var ) mottosunu güden azımsanamayacak kitle mevcut.
Bu ne demek ya... bu bakis acisiyla hersey tensel baktigimizda arkadas ! Erkek arkadasina pecete tutsun. Lavuk demek p. zevenk stajyeri demektir. Zurafa sokaktan cikmistir. İs gorenin odadan cikmasi ile eline pecete ve kolonya tutandir lavuk. Ve ben hayatimda bir kiz arkadasimin bana lavuklugunu yapacagini bilsem.. tovbeler olsun ya ! Musa musa da o kadar uzun boylu degil ya !
O adam ona "Ben başka bir kadına aşığım senden ayrılmak istiyorum" dediği zamanda Böyle "Sadece Tensel bir temas anormal bir durum yok" der artık. Önce öpüşürler sonra 1 yetmez hoşuna gider 2. Ye yapar sonra 3,4,5,6,7... 100,200 sonra bir bakmışsın senden başkasına yönelik bir hoşlantı bir aşk başlamış. Seni eskisi gibi sevmiyor. Demek ki sahiplenmeyi kıskanmayı bilmiyorlar 🤷♀️
tabi ya nolcak kocamla herkes yatabilir sevişebilir kocam istediği herşeyi yapabilir işin sonunda hala beni seviyo olsun yeter çünkü malım ya ben ehhehehehehe
Bacım sen sanırım sevmeyi bilmiyorsun ve birini hiç sevmemişsin. Aldatılsan "Eee ne olmuş başkasını sevdiyse/ilişkiye girdiyse?" falan dersin. Şu kafadan acilen çıkmalısın.
Maalesef bu tür olaylar Türkiyede de oluyor. Kulaklarımla duydum sırf kendisini bozmasın diye sevgilisinin başkasıyla yatmasına izin veren bi kesim var.
çok anlam yüklenilen şey kimisi için çok önemli iken kimisi için önemsiz önemsiz olanların öpüşecek bir sevgiliden ziyade tensel temas için birileri aradığı aşikar iken ne diyeceğiz ki.. Gitsin kendi çöplüğünde oynasın.
Ben sevdiğimin tırnağına zarar gelse tadım kaçar. Biri öpse 😱 benim intiharım olur. O herşeyiyle bana özel, dertleriyle ve kederleriyle. Ne ben böyle bir şey yaşatırım ona nede sevdiğim bana yaşatır. Tanrım beni sınama
Muhtesem kafalar yaa buna ulasmak icin ne kadar icti veya cekti acaba. Bunun boynuzlar dal dal olmustur kesin. Midesizzz haysiyetsizz sahsiyetsiz geniss. 😾 Bu kadar genislige gerek yok!
Eğer kıskanmıyorsa kişi karşısındakini elbette öpüşmesi başkasıyla çok da onu ilgilendirmez kıskanmaz ama şahsen ben kıskanırım yani bence kıskanılmalı da
Yorum yapmak bile çok.. Aşkın ilahi adaletine havale ettim🦄
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Amacı troll. Ancak bu kafada olanların sayısı bir hayli fazla. Bu tip insanlar aldatmaya da meyilli. Sevgi denen şeyi ciddi yaşamıyorlar. Bugün bunu yapanlar yarın daha da ileri gider. Bu tamamen kendi görüşüm.
Hanimefendinin kendisi de herkese verdiği için (kusura bakmayın...) karşısındaki erkeğe de izin veriyor ne bok yersen ye ama akşam dön gel benim yanıma demiş hahahhaha
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Biz boşa kıskanıyoruz demek yav böyle geniş olmak lazım üzülmemek için
insanların öpüşmeye fazla anlam yüklediği doğru ama sevgilim başkasıyla keyfi öpüşsün istemem iş olur oyuncu tiyatrocu falan onu anlarım ama keyfi olursa aldatmaya girer
anlamlı veya anlamsız tensel temas yasadığı kisi icin cinsel anlamda bi düsüncesi dahi olsa benimle ilisiğini kesmesini isterim kalbi ve beynini sevdiği kisiye odaklamalı insan sacma sapan duyar kasmayın aw