Tinder tarzı programda hatunla konusuyoruz, calısıyormus bugun falan 3-5 mesaj sonra yarın napıyosun dedim, . Bilmem napiyim falan dedi sonra belki yüzyüze görüşürüz falan dedi. nerde oturuyosun falan diye sordu.
Sizce iş çıkar mı? yarın napsak falan diye yol mu yapsam yoksa direkt bulusunca eve mi geçsek falan mı desem? İlk defa bu kadar hızlı görüşelim diyene rastladım. Bu aralar yokluktayım kaçırmak istemiyorum. Çok mesajda atmıyorum simdi yapıstıgımı sanmasın
Sizce iş çıkar mı? yarın napsak falan diye yol mu yapsam yoksa direkt bulusunca eve mi geçsek falan mı desem? İlk defa bu kadar hızlı görüşelim diyene rastladım. Bu aralar yokluktayım kaçırmak istemiyorum. Çok mesajda atmıyorum simdi yapıstıgımı sanmasın
Güncellemeler
+1 yıl
Updatee
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ekmek çıkar merak etme. Zaten ekmek olmak isteyen o :D hayırlı uğurlu olsun. O tarz programların amacı bellidir zaten. Onun için orada.
Hahha kanka bak evet amacı o ama belli olmuyor anasını satayım karılar dengesizz. Şimdi bir mekana gideriz otururuz desem salak eve atamaz bu beni der, eve gidelim desem sapık olurum
Nasıl davranacagımı sasırdım, malumm yoklukta var haha
Oradan çok düşüren tanıdığım oldu. Kızlar adım attı çoğu zaman tanıdıklarıma bazı zaman ise tanıdıklarım direk çağırdı ve kızlarda gitti. Bilemem tabi dediğin doğru bizimkiler dengesiz biraz. Ne olur ne olmaz :D
aksam görüşelime döndü olay :D hahahhahah bu güzel oldu
O tarz uygulamalara çok güvenme bence ve şeyinle düşünme
Yahu en kötü bosuna bulusmaya gitmis olurum, en fazla ne olabilir? kızı alacagım arabayla sonra ya mekana otururuz ya eve atarım yani
5dk sonra bulusalım diyince afalladım, ses falan atıyor kesin kadın ama niyeti cinsellik mi çözemedim.
Sen bilirsin ben buraya bir uyarı bırakmak istedim
amacı hakkında yorum yapsana :D
5 dk sonra buluşalım diyen bir kadın!’ın ben akıl sağlığından şüphe ederim sevişmek istese sokakta iki dakika gezse 10 erkek bulur zaten. Ya kafa gidiktir ya seni idare ediyordur ya kadın değildir. Buluştuğunuzda her hangi bir madde altındaysa alkolde dahil ertesi sabah tecavüzcü konumuna düşecek olan sensin çok görüyoruz örneklerini. ya da dediğim gibi aklından zor varsa vasi altında bulunan birini skmekten yine sen suçlu olursun. Geniş düşün taşın illa yaparım diyorsan önce bir yerlerde buluşun alkol almayın kızı bir tart ve sonra senin belirlediğin bir yere git. Tinderı neden kullandığını da sor
Sokakta buldugun erkekten belki hayır gelmeyecek? ben cok bulustum twitterdan vs :D
Tecavüzcü durumuna düşmem elimde konusma kayıtları var ayrıca zorla alıkoymuyorum her yer kamera dolu + arabamda bile kamera var. Yahu arabama binse eve gidiyor olsak bile hareketinde tuhaflık görürsem zaten direkt indiririm taksi parasını verip. Yolda kalmasın
Tamam sen bilirsin
tesekkurler canısı
Rica
İş çıkar mı? Mal mı karşınızdaki?
Hayır, erkek argosu. severim
Kanka soyulmada sen bilirsin
neyimi soyacak :D tutupta nakit 5bin dolarla gitmem
Sen bilirsin demiştim 😊
Birde boş gitmiyorum ruhsatlı var :)
Ekmek çıkmışken hazır git o zaman
Ee herhalde ama simdi mekana gidelim desem salak eve atamaz beni der, eve cagırsam sapık der.
Yarın napsak falan dıye sorsam mı acaba
Direk eve gidelim dersen itici olursun bence
işte , yarın napsak falan dıye sorsam mı sence.
Sor bi bakalım
niyeti ne sence? cinsellik mi? hangi semtte oturdugumu falan sordu, yemek mi yapacaksın bana dedim güldüm yok belki cok uzaktasındır falan dıye sordum dedi
Onu sen bileceksin ben konuşmanın tüm detaylarını bilmiyorum
aksam görüşelime döndü olay :D bakalım
Hayırlısı hayırlısı ekmek var gibi
umarım, işi 10 gibi bitiyormus.10dan sonrada 2 saat bulusup kalkacak halimiz yok herhalde :D
İyi iyi hadi gözün aydın 😅nsnsndnsmms
ya hahaha 12 de evde olması lazımmıs bugun yattı sıçayım sdfkdsjkfldsf
gel gözüm aydın olsun seninle bulusalım :D
Kanka buluş zaten sonra yekten yolunu yaparsın
İşte knk simdi bulussak önce bir mekana mı oturup konusup biraları içip sonra eve geçelim mi desem yoksa simdiden hani bilirsin yalandan yemek yapsana, film izleriz falan hesabı mı.
5dk sonra belki yüzyüze görüşürüz diyince afalladım a. w. Niyeti cinselliktir herhalde?
Kanka tinderdan tanıştığın kızla sadece sohbet edecek değilsin sen ne niyetle yazıyorsan oda sana o niyetle yazıyor işte. İlk buluşmada sadece yolunu yap 2. buluşmada artık ev otel araba ne geliyorsa aklına yardırırsın
Knk sende benim kafadansın ama bu mahlukların işine belli olmuyor. Tinderda evlenmek istiyorum diyeni gördüm ben :D Simdi görüşürüz bakarım o niyetle değil ayar olurum ben hahaha.
İlk bulusmadan yol yaparsam belki bu salak eve atamadı diye 2. bulusma olmaz.
O zaman allah ne verdiyse top yekün saldırıcan kanka :D
Kanka evden bahsetsem simdi topuk yapar diye korkuyorum, pirince giderken eldeki bulgurdan olmayalım ya. Kaçırırsam aylak bakkal gibi tartarım evde
o tür uygulamalara güven olmaz kanks
knk altımda araba var baktım kadın değil basar giderim, bosta gitmiyorum zaten
sen bilirsin kanka
Knk niyeti cinsellik mi onu çözemedim, basit olarak bakınca 5 dk sonra görüşelim diyen biri sekiz istiyordur ama simdi şüphede kaldım
Bedava vermez emin ol
Normal normal konusuyoruz, parada sorun değil zaten ama bulusmadan önce soyler sanırım değil mi?
Ki bedavaysada niyeti cinselliktir herhalde 5dk sonra yazan birinin, normal muhabbet ediyoruz
Niyeti muhabbet degil pazarlama yapıyor
Knk her kadına eskort gözüyle bakarsak ohoo
Bulusmadan söyler herhalde fiyatını öyleyse? :D
Ya tabiki degil olurmu oyle sey sadece ilk gün görüşelim diyenin olma ihtqli yuksek
Yüksek ama umarım söyler. Biraları içtikten sonra söylerse deli olurum :D bırakır giderim hesapla hahah
😊 Bira parasini düşersin rakamdan
Hahahah , ilk defa 5dk konusmadan sonra biri görüşelim diyince afalladım.
Şimdi mekana gider otururuz desem bu salak eve atamaz diyebilir vazgeçer, eve gidelim desem sapık der. Napacagımı sasırdım, napsak diye sorsam mı yoksa dogaclama mı gitsme
Doğaçlama takil
yarın napsak olayına girmiyorum?
Yok be girme bulus bakarsın duruma göre
okey
Hangi uygulama kanka
Vermem knk olmaz k. bakma. Bu ekmeklerin hepsi benim xd
Ayıp be kanka 😂