Nisanlimla kavga etim arkadaslar isden geldim durmadan ariosun dio aglamam geldi napmam lazim telefonu kapatmis:((?
5saatlik mesafeli biyerde calisio hergün sadece birz ilgi istiom ama nzmn arasam demiosun hic elini yüzünü yika rahatsiz ediomusum gibi biseyler dedi benimde gücüme giti agladim kapatiom dedim tamam kapat dedi kapatim interneti de kapali tlf da kapatmis
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, tek sorunumuz değer bilmeyen insanlar da değer aramak oldu
Tam da oyle oldu simdi desem boyle ben arkadasimdan vazgectim ya yanlis kisiydi der
Arama birdaha haftada bir kere yeter on dk konuş telefonu kapat
canım bak bilmiom sen nasil yapardin ama saat 10 da cikio ve sikiliom
Kimseyle cikamiom dogru dürüst yani bitane boyle arkadasim olsa onu arasam aksam eskisi gibi tamam dicem ama yok
Adamın tavrı çok sert olmuş ama bişey sorucam sen hiç ilgi gösteriyor musun
Boyle konusunca hayir her yatmadan seni seviyom demeden yatmaz ama gerisi umrunda degil
Bende demek istemedim dusch bile yaptirmion yemek yedirmiomusum
Biraz daha düşündüm de bence sen bunu boşver niye durduk yere arkadaşınla konuşma dedi
Bikac yanlis hareketini glrdü diyim
Ama yinede umrumda degildi
Bence onu bi tersle kendine gelsin
Nasil yapim sabah oooo mesajlari okicak ne bok yersen ye yazma dedim bana bida bundan snr bol keyfine bakarsin
Sabah 20 kere arar iste bu huyuna gicik oluyorum
Gece ben boyle morelim bozuk tek basina agliom o sabah bisey olmamis gibi barisma derdimde oluyo
Öyle şey olmaz seven adam kıyamaz gülüşüyle mutlu olur üzüntüsüyle üzülür birkaç gün trip at ben kıyamıyorum sevdiğim kıza hemen gönlünü alıyorsa nede olsa hemen barışıyor deyip aynı davranışlar devam eder biraz süründür böyle olmaz
Ayıp etmiş senin yanında olmayanın sende olma
Orasi oyle ama gücüme gidio ben onun icin arkadasimdan vazgectim ama o
Ama seni düşünmüyor ilgi alaka yok arayıp moral vermek yok dert hiç dinlemiyor sa sevgisi buysa ilerde daha neler olur
Bir kac haftadir evdeyim tamam anliom sikiliom ama neymis aksamci olunca zirt birt arion duscha bile giremiom dio
Sanki evde çok iş yağıyor yemek bulaşık gibi alt tarafı evde dinlenip uykunu alıyorsun on dakka duş alıp yine konuş birazdan ara müsait olayım de ama nerde değer kıymet göstermek düşüncesiz başından sağmak bu evli olsan ilgi alaka olmayacak yemeği yap yedir içir işini gör yeterli çekilmez böyle kişi
Belki arada inat ediom kapatmiom ama allahin askina hergün görmüyom atim deki isim bitinde aricam ama neymis yok is yaptirmiom
İyi öyle ise hiç uğraşma bence arama yazma
Sorarsa aradığım da suclu yazsam suclu yum dersin sanki elinden alıyorsun işini
Bende dedim konusmak suc susmak suc ama ben oyle demedimki duscha gircem giremiom felan fistan cikma gir ozmn isi olan insan gider isini yapar
İşim var duş alayım geri dönerim arar mesaj atabilirim demek sorsa hoş değil
İşim var şundan bundan alıkoyuyor sun diye kaçmak ne ki hep böyle yokmuş gibi davranıyor kaçıyorsa ilerde çok kırıcı olur ayrılırsın hep üzüyorsa zamanını çalıyor
Konuşmak ister misin peki
Olur
ne saçma bir tartışma bu ya ilgincsinz
Vay q bizi arayan yok olsaydı hiç bıkmazdık :(
Basta bizde oyleydik ama birden niye arion durmadan duschumu bile yaptirmion deyince nebilim gücüme giti
Bak herseye raziyim ama oyle kizmadina degilim dese ki 20 dk konusalim snr duscha gircem yatariz ama oda yok
Gider tabi kıymet bilmiyor işte büyük bir kayıp yaşamak gerek bazen bazı şeylerin değerini anlamak için
Iste hayata telefonunu internetinu kapatmadan yatmazdi bilmiom biktim vallah
Ayrıl gitsin rahatsız ediyorsa bu tavırları hiç çekme hep böyle olacak çünkü
Vallah bende duscha giriom yani beni arasa bile ne yapiom duscha gircem der yazar yaparim duschumu ama bu aradigimda direk rahatsiz oluyo düsüncesiz oldum
Tamam işte ayrıl
Buda geçer
Çocul gibisiniz ya
Ağlama değmez
Biliom ama sikiliom napim vallah dogru dürüst arkadasim yok hep sesiz biriydim
Bi arkadasim vardi iyi anlasioduk rahatsiz oldu konusma dedi tamam dedim simdi napim ben
Bana yazabilirsin
Haklısın sen
Bu ne ya