Zaten yavaşım dedi
Ben mi anormalim anlamadim iyi çocuk da hoslanıyorum da ama biraz ürktüm açıkcası
Yürümez bu. Al karşına konuş. Erkekler sığır maalesef bunu anlamıyor, bir kadın flört sever ama lak diye olmaz bu işler. Açıkla yani, yoksa iyiden iyiye kötü olacak. Açıkça da söyle, ben senden hoşlanıyorum ama duygularım senin algılayışınla aynı değil. Yavaş gitmesinden yanayım de. Başa bela bence. Hadi söyledin, kadının buna hazır olduğundan emin değilsen azarıp bozarıp aynı cevabı beklenmeyeceksin. Çok amatör. Ve bağnaz bir durum. Birliktelikte kadın zevk almadığında bile sahteden bile olsa bağırsın ister bu. Düzgün insanlarla birlikte olun.
Yok, sen doğrusun. Erkekler sadece adamına göre davranmayı bilmiyor, kendine göre davranıyor. Ya iletişimini kendin çöz, her aralıkta buraya yazma. Bence olacak şey değil bu kısacası. Bu kadar özel şeyleri çerez gibi tüketirsen, hiçbir anlamı ve ağırlığı kalmaz. Boş muhabbet.
23 yaşında ilk iliskisi de ben degilim universite de okumus akli basinda yani nasıl boyle cok amator anlamadim Cok romantik birisi beni bayaa sımartıyo bu sefer ben utaniyorum ben de bi seyler yapmaya calisiyorum onun kadar romantik olamiyorum yani romantik biri isteyen kız çoktur bana kızabilir diger kızlar ama ben de boyle seylerde pek iyi degilim
Erkekler eski ilişkisini unutmak için veya başka ilişkiler yaşayabilmek için, önceki deneyiminin aynısını yaşamaya çalışırlar. Onunki de bu hesap gibi geliyor bana. Böyle lak lak lak olmaz. 1 haftada seni seviyorum denmez, denecek duruma gelindiyse de karşılığı olur, hadi dersin ama zorla aynı karşılığı beklemezsin, böyle bir bok yiyeceksen de korkak ergen gibi bunu mesajla da yapmazsın. Sana tavsiyem bir şekilde başından at bunu. Ortadaki tezatlıktan ne kadar tedirgin olmuşsun ki kalkıp buraya koşmuşsun, böyle olmaz. Kendini yalanın içinde çürütme boşa.
Düsünücem
Sırada evlenmek istiyorum der, sen bir ne oluyoruz derken istemiyor musun der yoo istiyorum dersin, bir bakmışsın tuzlu kahveyi pişiriyorsun. Hissetmediğin hiç bir şeyi söyleme bırak ne anlarsa anlasın.
Bu gidişle öyle olucak gibi
Cevap
4Cevap
Karşılığını vermeye çalışmakla ilişki bir yere varmaz, içtenlik önemli. İçinde yoksa sürdürme.
İcimde olan sey hoşlantıydı ben bu sekilde devam eder daha sonrasında bu kadar ciddilesir diye dusunmustum simdi daha 1 hafta oldu sevmiyorum diyip ayrilmak da istemedim cunku iyi biri hayatımı da eger bi sorun olmazsa devam ettirmek isterim ama icimde sevmeye dair buyuk bi ssy yoktu
Sevmeye dair bir şeyin gelişmesi zor gibi gözüküyor ki bunun gerçekleşmesi için gereken zaman harcanmadan pat diye ilişkiye dalmamak gerekirdi bence.
Bemce de simdi aklım karisti
Sevmiyorsan soğut ya da hazır olmadığını güzel dille izah et ama kırılbilir.
1 hafta da çok hızlı olmuş ztn
Evet çok kırılgan uzmek istemiyorum iyi biri hoslaniyorum ama ask buyuk bi duygu devam edelim istiyorum ama hissettigim sey ask degil
Ya hep aşk olmuyor ki artık ama sevmek önemli. Hassassa kırarsan zor düzelir. Onun için dikkatli davranmak lazım. Hani belki bilmiyorum ama 1 hafta fazla kısa geldi ben hazır hissetmiyorum diye birşey olabilir. Bilöiyorum. Kafanda iyice tart. Hoşlantı aşka dönüşede bilir dönüşmeyede.
yıldırım aşkı heralde
Anlamadım 1 haftada nasil oyle dedi
Bilmiyorum enişte de sevmiyo oylesine mi dedi yoksa gercekten cok seviyo ask sarhosu oldu 1 haftada dedi aklim karisti
Cok romantik birisi beni bayaa sımartıyo bu sefer ben utaniyorum ben de bi seyler yapmaya calisiyorum onun kadar romantik olamiyorum yani romantik biri isteyen kız çoktur bana kızabilir diger kızlar ama ben de boyle seylerde pek iyi degilim
Napıcam şastım kaldım
Ben yavaslatmaya calisicam bi sekikde
buna kişiliksizlik deniyor biliyorsun dimi
Tamamını oku 1 haftada nasıl aşık olunur
ben çocuğu haklı bulmuyorum. ama senin yalandan seviyorum demelerin ve teklifini kabul etmen ne oluyor? dürüstçe söylesene ona ' fazla hızlı gidiyoruz böyle olmaz' diye. ?
Birden aşık oldugunu söyledi eveliyip gevelesem de net cevap istedi onu kaybetmek kendimddn sogutmak istemedim
sana hak veriyorum ergen birisine denk gelmişsin ama bundan sonra sakın çocuğa göre hareket etme. Şuanki hatan telafi edilebilir ama evlilikmiş falanmış filanmış bunlar geri dönüşü sıkıntılı süreçler. Her zaman net ol , kazanan sen olursun
Ya aslında ergen de değil 23 yaşında üniversite de okumuş ben 20 yaşındayım çok romantik cok görsen nasıl şimartıyo ben utaniyorum artık ben de bi seyler yapmak istiyirum ben o kadar romantik olamiyorum
istemeyle olmaz o. romantiklik doğuştan gelir :D boşuna zorlama sen busun. seni de kabul edecekse böyle etsin
Doğru
Bir haftada aşk mı olurmuş
Ben de buna şaşırdim şimdi aşik olmadım desem kırılcak o nasıl olmuş onu da anlamadım
Nasıl olucak bilmiyorum valla her sey cok hızlı oldu
Valla bu saatten somra ben birilerini tanimayi ister miyim bilemedim
Kanka sizin burcunuz ne cidden
Boğa mı
Kaldı 11 bulamam sen yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?