Seviyorum ama istemiyorum?

Çok üzdüm bu kızı her kavgada ayrıldım canım ettim herseferinde barışmak istedi aradı ağladı yalvardı bana lütfen yapma diye herseferinde barıştık da son günlerde soğuktu anlamıştım ama hayır hala seviyorum diyodu sonra arkadaşça mı devam etsek bı süre dedi ben çok pişman olmuştum ve bunu yapamam diyodum oda bağları tamamen koparmayalım istediğin zaman ara yaz konuşalım dedi bende yaziyim ariyim tabi istersen dedi bende onun benim için yaptıklarını düşünüp,"kız senin için neler yaptı? Ben denesem yüzsüz olmam kaybetmem en azından". düşüncesiyle söz verdim bidaha yapmicam dedim uzmicem seni dedim. oda söz ver dedi söz dedim barıştık 2 gün konuştuk yine buluşmak istedim bahane buldu geliyim dedim bahane buldu bana bişey söyle dedim hala devam etti ve en sonunda seviyorum ama istemiyorum dedi. niye barıştın ozaman? Dediğimde değiştiğine inandirmistin ve inanmıştım dedi. Bende hala inanıyorum ama istemiyosan duramam ben dedim bı sessizlik oldu tamam dedim görüşürüz oda görüşürüz dedi kapatırken kendine iyi bak dedi sende dedim ve kapandı telefon. Ne yapicam bilmiyorum köpek gibi seviyorum söz seni rahatsız eticem dedim yazmicam dedim saçmalama dedi ama yazamıyorum arayamiyorum çok pişmanım ama elimden bişey gelmiyo çünkü istemiyo beni lütfen bişey diyin bana çabalamam için veya vazgeçebilmem için çünkü olmuyo ilk defa onun için ağladım ilk defa onun için bu kadar çabaladım ilk defa onun için grurumu çiğnedim olmuyo onsuz yapamıyorum

Seviyorum ama istemiyorum?