Şöyle kafam karışmış, gecem sıkılmış geçerken aklıma bu soru geldi.
Sizce insan sevdiğinin kusurunu görmezden gelebilir mi?

Ben bu söze kesinlikle katılmıyor ve uydurulmuş, insanlarında sevdiği yanlış bir söz olduğunu düşünüyorum. Herkes elbette sevmiştir ama kusur dediğimiz şeye görmemiş gibi yapamayız. Sevgi ne kadar sürecek? İlk kavgada kusurlar mı konuşulacak o zaman? Gerçek sevgi kusuru görür, o kusuru sever, karşısında ki insanı olduğu gibi sever. Görmemezlikten gelmez, görür öyle sever.
şunu hatırlatmak isterim
çok sevdiğiniz birisinden soğumak istediğinizde aklına kötü şeylerini getirmeye çalışırsınız ve ani öfkelenir daha sonra yumuşar ve olmadık olmadık iyi yönleri gelir aklınıza işte bu aşktır..
asla kusur görülmez sanki dünyada ki bütün en iyi özelliklere o sahipmiş gibi gelir 😀 bir kişide bütün iyi özellikler toplanmış gibi gelir
kusurları ise güzellik muskası gibi gelir yani sana gene sevimli gelir 😀
Cevap
7Cevap
Kusur dediğin nedir ki ben kusursuz aşkın nirvanasında yoğrulmuş bir hamurum diyen birinden zarar gelmez 🤣🤣
😄🤣
Görmez.. görse bile görmemezlikten gelir kendine kalbine aksini idda etmeye çalışır..
Kesinlikle
görür ve kusurları örter. bu kusurları canını yakmak için kullanmaz. bu kabullenmekten daha farklı bir durum
Evet öyle oluyor. Ama işte net görmek lazım. O da zor sanırım.. gözün ondan başkasını görmeyince kusurlarını goremiyrsn
Belki herkes yapmaz ama ben kesinlikle sevince kör olabiliyorum.
Ben herkesteki kusurları görüyorum, ondan da sevemiyorum kimseyi zaten.
Asıl sevgi o kusurları görüpte sevebilmek bence.
İşte bu da o kusurları görmemek oluyor.
O kusurları görnek-bilmek ama görmezden gelmek, demeye çalıştığın buysa evet öyle.
İnsan sevdiğini kusurlarıyla sever
Yeri gelir görür sus pus nereye kadar.
Gözüme perde iniyo awksjdj yaa
Görmez değil göremez.
Görmez aşkın sevginin gözü kördür
Görür
Gormez zaten 😊
Görmezden gelir
Görmezmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?