Daha güzel bir kız mı uzun zamandır birlikte olduğu kız mı
Aldatır
Aldatmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkek adam ise Allah Korkusuna İmana sahipse Korkma Bir Şey Olmaz Allahın İzni İle ama Erkek Zina Çukuruna batmış haram kankası olmuşsa her haltı yer ruhun duymaz...
Allaha inanan bi erkekle benim işim olmaz zaten en büyük sapıklıktır m*slümanlık
Allah Seni Hidayet eylesin sen biraz insanlık taşısan bu şekilde bi cevap vermek yerine saygılı olmayı seçerdin. rahmet kapısı açık tövbe et. tövbe et yanlıştan dön hala geç değil. öğrenmemek ayıp yaptığın konuşma ondan daha beter SAYGILI OL burda bir tek sapık var o da sensin yaptıklarının ne günahlara mağlolduğunu bilsen Allahın Gücünü Bilsen bunu söylemezdin En Azından Terbiye Sahibi Olurdun. Sen Ahlak Yoksunu Terbiye Fakiri Düşünce Sapığı Bir İnsansın Dinime İnanmasan Bile Saygı Göster burası Yahudi platformu Değil. Allahın Laneti Üzerine Olsun..
ALLAH O KADAR BÜYÜK Kİ SANA GÜCÜNÜ ÖYLE BİR GÖSTERİR Kİ NERDEN GELDİĞİNİ EVİNİ YOLUNU UNUTURSUN.
Çocukluğundan beri beynini yıkadıkları için asıl sapıklığın bu iğrenç arap uydurmaları olduğunu göremeyecek kadar körsün. Ben bu sapkınlıktan kurtuldum, bu sapkınlığa inanan insanları da hayatıma almam O KADAR
ALMA ZATEN SEN YOLUNUN EN KÖTÜ YERİNE GİTTİĞİNİN FARKINA DEĞİLSİN HALA BÜYÜK GÜNAHA GİRİYOR ŞİRK KOŞUYORSUN UYDURMA DEMEK BURDA SANA İSPATLAR ATARDIM AYET AMA BU YAZDIKLARIN İLE O KADAR ACİZ VE KÜÇÜKSÜN Kİ BEYNİN DE AYNI ŞEKİLDE ANLAMAK YERİNE ARAŞTIRIP AKUYUP ÖĞRENMEK YERİNE ODUN GELMİŞ ODUN GİDİYORSUN. OKU DİYOR ALLAH TÜM GERÇEKLERİ BİR BİR SÖYLÜYOR BAK TEKRAR SÖYLÜYORUM RAHMET KAPISI KAPANMADAN BU YANLIŞTAN LÜTFEN DÖN. OKUYUP DOĞRU KAYNAKTAN KURAN DAN ÖĞRENİP DOĞRUYU BULURSUN. BU ŞEKİLDE SADECE KENDİNE EDERSİN. BEN GENEDE SENİN İÇİN ALLAHIMDAN AF DİLİYORUM. DİLERİM SENİ AFFEDER BU YANLIŞTAN KURTARIR SEN KİMLERİN YANINDA BÜYÜDÜN NE YANLIŞ GÖRDÜN BİLEMEM AMA SENİN GÖRDÜĞÜN İSLAM MI O DA BELLİ DEĞİL...
İSLAM HOŞGÖRÜ MUTLULUK FERAHLIK İYİLİK GÜZELLİK YARDIMLAŞMADIR SEN HANGİ TERS YANINI GÖRDÜN Kİ SAPIKLIK DİYORSUN... ÇOK YAZIK SENİN ADINA ÜZÜLDÜM. AYNI ZAMANDA İSLAMDA ZORLAMA YOKTUR GÜZELLİKLE SEVGİ İLE GERÇEKLEŞİR HERŞEY SEN NE GÖRDÜYSEN SENİ YANLIŞA İTMİŞ AMA BELKİ VESİLE OLURUM ALLAHIM SENİ İNŞALLAH AFFEDER...
SANA BAŞKA CEVAP VERMEYECEĞİM.. ALLAHIM SENİ AFFETSİN BU SAPIKLIKTAN DÜŞÜNCELERİNDEKİ O MAHLUKATLARDAN KURTARSIN.. LA GALİBE İLLALLAH.
LA GALİBE İLLALLAH
LA GALİBE İLLALLAH
LA GALİBE İLLALLAH
LA GALİBE İLLALLAH
LA GALİBE İLLALLAH
LA GALİBE İLLALLAH
LA GALİBE İLLALLAH
LA GALİBE İLLALLAH
LA GALİBE İLLALLAH
LA GALİBE İLLALLAH
LA GALİBE İLLALLAH
LA GALİBE İLLALLAH
LA GALİBE İLLALLAH
Gerizklı ayet atardım diyor hahahhs o ayet dediğin şeyleri zamanında hammurabi kanunlarını biraz değiştirerek arapların uydurdukları şeyler. Hadi uymaya devam et. O iğrenç inançlarına yaşa. O iğrenç inanca inanan insanlığın halini görüyoruz hepsi b*k içinde b*ktan bi zihniyetle yaşıyor.
benim zekam senin olmayan beynine fazla geldiği belli hala araplar diyorsun sen ne kuş beyinlisin diyecem ama kuşlar bile 7/24 ALLAHA ZİKREDİYOR sen inanma bunu seç bunun bedeli çok ağır Allahın Gücü sonsuzdur Rabbim Bu Yazlanlarıda biliyor sen rahat ol sana ne yazsam boş çünkü nediyor
İbrahim Suresi 42 de SAKIN, ALLAH'I ZALİMLERİN YAPTIKLARINDAN HARBERSİZ SANMA! ALLAH ONLARI ANCAK, GÖZLERİN DEHŞETLE BAKAKALACAĞI BİR GÜNE ERTELİYOR..
BEN ALLAH RIZASI İÇİN YAZDIM SENİ HAKİMLERİN HAKİMİ ALLAHA HAVALE ETTİM O NE YAPACAĞINI ÇOK İYİ BİLİR...
BENİM ABİMDE SENİN KAFANDAN GİDİYORDU DÜŞÜNCELERİ SENİN GİBİYDİ ALLAHIM ONA ÖYLE BİR BELA VERDİ Kİ UYKU UYUYAMAZ ÇALIŞAMAZ OLDU AĞZI BİR İNSANIN EN FAZLA KAÇ SANTİM AÇILIR ONU GÖRSEYDİN ŞİMDİ BU KONUŞMA GERÇEKTEN OLMAZDI. AMA ÖNCE KENDİNE SAYGIYI ÖĞRETMEN LAZIM BUDA BU SAATTEN SONRA ÇOK ZOR BELLİ. KİTAP OKUMAYAN HİR BİR ŞEY YAPMAYAN İNSAN şu an KURAN OKUYOR SEN BUNLARI YAŞAMA TÖVBE ET HATADAN DÖN DİYE İYİLİĞİNE SÖYLEDİM AMA HALA SEN DEDİĞİM DEDİK ÇALDIĞIM DÜDÜK DİYORSUN YAPCAK BİR ŞEY YOK.. SENİN ÇÖZÜMÜN MUTLAK Kİ RABBİMDE EĞER Kİ BİR GÜN BU YAZDIKLARIM AKLINA GELİRSE BAŞINA GELİNCE ALLAHIN GÜCÜ TECELLİ EDİNCE BENİ HATIRLA DEDİKLERİM BİR BİR GERÇEKLİĞİNİ SANA KANITLAR.. NE DEMİŞLER EŞŞEĞE ALTIN SEMER VURSAN EŞŞEK GENE EŞŞEKTİR AT OLMAZ... SEN O HAYVANLARA BİLE KURBAN OL SAYGISIZ..
Cevap
4Cevap
İlişkinin süresi çok uzun ise aldatır ama sevgililik genelde 1 2 yıllık birşeyi kapsadığı için daha askin ateşi sonmemistir o zaman aldatmaz
3-4 yıllıksa
Olabilir.
Erkekler dış görünüşe bakar genelde ama bu dediğin de karakter meselesi. Karakter yoksunu olan aldatıyor.
bir erkek aldatmaz. erkek değilse aldatır. kızlar da genelde erkek olmayanlardan hoşlanır. maalesef acı gerçek
nasıl böyle bir genelleme yapabiliriz ki
Karakter meselesi
Sen aldatır mısın
karakterine baghli
Erkek aldatmaz Bir p***ezevk**** aldatır ama
gururu olan aldatmaz
Karakterine bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?