20 yaşındayım sevgilimin babası sürekli dekolteme bakıyor ne yapmalıyım?

Sevgilim 22 yaşında ben onlara ziyarette gittiğim zaman hep süslenip puslenip gidiyorum değer verdiğim için normalde de böyleyim zaten bakımliyim paspal dolasmam dekolte giymeyi de seviyorum neyse her gittiğimde babası beni süzüyor sevgilimin annesi yok ölmüş

benim catalima eğilip eğilip sürekli bu hıyar senj nasıl bulmuş hala daha şaşıyorum diyor seviyorum ben oğlunuzu diyorum bırak Allah aşkına bu hıyarin nesi güzel diyor babası bana karşı birşey mi hissediyor acaba bilmiyorum kafam çok karışık geçen yine onlara gitmiştim neyse yedik içtik eğlendik çıkarken sen hep gel canım sana çok alıştım öptü beni yanağımdan bir tuhaf oldum o anda sevgilim arabaya doğru yönelmişti görmedi bile ben şimdi ne yapacağımı bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Kapalı giyinmeye alerjim var kaşınıyorum alıştım mini giymeye denedim ama giyemiyorum vücudum kabardı kaşınıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilime söylesem babasıyla arasi açılır zaten araları 🍋 limoni şunu da söyledi onu atladım birşeyler yaşamışsiniz galiba dedi ben şok oldum nasıl biliyor diye siz nereden duyuyorsunuz dedim ben duyarım senjn gibi güzel bir kızı zxikkmek çok güzel birşey olmalı dedi ben olsaydım hemen atlardim üstüne dedi 7 aydan beridir birlikteyiz bide pişkin pişkin güldü böyle giderse bırakırım
20 yaşındayım sevgilimin babası sürekli dekolteme bakıyor ne yapmalıyım?