Kız bana uzun süreler nude atmıştı aynı mahalleden olup yakın olmadığım bir arkadaşım ile nişanlanmış. Yine de arkadaşıma söylemeli miyim benim bilgisayarımda hala duruyor bile fotoğraflar olay o kadar taze ve sıfır şaka sıfır trol ne yapacağımı bilemedim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sana yakışan o fotoğrafları silip herşeyi unutman benimde başıma geldi sildim fotoğraflarını kimseye bişey anlatmadım evlendiler şimdi mutlu Mesut yaşıyorlar
Başkalarına da attığını düşünüyorum ve evlencek çocuğun bunları bilmesi gerekmez miydi?
Gerekmez kardeşim iyi o zaman biz hep ilişki yaşadığımız kişilerin bizden sonraki hayatlarına müdahale edelim gidip bizimle yaşadıklarını bizden sonraki erkek arkadaşına anlatalım olur mu ne sen onun ilkisin ne o senin ilkin sen nişanlansan daha önce başka kıza nude atsan o kız gelip senin nişanlına gelip söylese attığın nudeleri gösterse ne yapardın
Çocuk temiz ise söylemesi lazım kız kötü bir huya sahip ve iğrenç. Erkekler de midesiz gerçi de
Söylemeli bence eşim olcak kişiden bişey gizlemek istemiyorum ben
Söyleme onları sil diyen kişiler genelde millete nude atan kişiler komik jshxkeyxkeyx anlat arkadaşına sana atan başkasına da atmıştır. Bilsin yani
Teşekkürler ederim cidden mantıklı geldi görüşün
Ricalar
Onları sil ve ağzını açıp insnaların huzurunu bozma!! Geçmiş geçmiştir
Başkalarında da olduğunu düşünüyorum benzer şeyler
Tek söyleme diyen sen oldun şimdiye dek
Seni ilgilendirmez kaç kişide olduğu. Bitmiş geçmiş! Söyle diyenler sorunlu insanlar.
Fikir için teşekkür
Sil. Bu is sana dusmemis huzur bozma. O kiz sadece terkedilmekle kalmaz adi cikar. Ailesinin kulagina gider. Gunah degil mi o anne babaya. Sil ve rahat birak herkesi.
Çocuk için peki? Sokakta göreceği herkes karısını görmüş ihtimali?
O kendi sorunu cozmek sana dusmez
Sana yakışan bize yakışan kişinin nudesi telefonda kalmaz bakılır o zevk halindeyken iş görülüp silinir
Söyle, düşün ki onun yerindesin bilmeye hakkın yok mu?
Var fakat bir evliliği yıkma sorumluluğu bana kalıcak
Yooo gerisi adamın kararı kızı öyle kabul ediyorsa evlenir etmiyorsa da Bi zahmet yol yakınken bitsin zaten
Teşekkürler
Erkek temiz ise söyle kız kirli çünkü oğlanı haketmiyor ne bok olduğunu bilmesi gerek
Pek yakın değiliz ama çok iyi çocuktu şimdiye kada
O zaman söyle bilsin. Yazık olacak oğlana herkese vajşnasını atan biri evlenince adam olmaz.
Teşekkürler
kendine yedirenedigin icin gidip bu şekilde yapmayi dusunmen... Yazik sana çok acinicak durumdasın yaşıcak bi hayatin bile olmadığı için baskalarinin hayatını mahvetmekten keyif alan aciz tek hücreli yaratik seni.
Benim kızla evlenme planım yoktu dostım ben eğlenmiştim bitti derdim o değil başkalarının evliliğini yıkma planım olsa anında atardım sadece çocuğun kızın ne olduğunu bilmesini istiyorum ama evlilik yıkmak istemiyorum
Böyle birşey yapılır mi hiç? Akla mantığa sığıyor mu şimdi sen öyle yapınca herşeyi o kızın ailesi de ögrenicek daha mi iyi böyle olması? O kiz yerinde sende olabilirdin veya o kiz senin kardeşinde olabilirdi yapma o yüzden.
Sen kısıtlı bakıyosun bide çocuğun açısından bak evlendiğin kişiyi mahallede herkes görmüş gibi düşün tek bana atmadığına eminim ben
Hayır ben işin o kismini da düşünüyorum ama belki kız pişman olmustur veya ilgiye ihtiyaci vardi ozmnlar kendini boslukta hissediyordu insanlarin neler yaşadığını bilemessin ki herkes yaptığı seylerden pişman olabilir belki o kiz o çocuğu cok seviyor ama kızın geçmişte yaptığı hatalar yüzünden gelecegini karartma nolur.
Sil onlari rahat bırak kızı
Kızın peşinde değilim ztn birader gebersin isterse çocuk bunu yapan biriyle evlenecek veya bir aile dağılacak ve kız rezil olacak arada seçim yapamıyorum sadece kızı isteyen yok
İğrenç bir insansin birak mutlu olsunlar.
Yarın öbür gün çocuğa senin karı da çok iyi yaparlarsa?
Kızı da düşünmesem soruyu bile açmazdım dostum
Onları sil sus ve yerine otur
Emir vererek konuşma
söyle
Peki neden
nası bi kızla nişanlı görsün diye ve tabi senin de nası 1 arkadaş
Haha
Söyle
Yani sana attiysa aldattiysa falan
Aldatırsa diye mi yani anlamadım cümleni
Fotoğrafları sil
Çocuğun haberi olmamalı mı
Olmamalı bence
Sil gitsin fotoları
Yayınla gitsin
Peki neden
Eğlence pic lik jdudjc
Sen babanı bilmiyo olabilirsin ben pic lik yapmam
seni olsa yayınlansa
Ben evlenmicegim için sıkıntı yok yayınlar ise de geçmişti kalmış zaten eğer erkek bu sebep ile ayrılır ise erkekde salaktir
korkun yok
Evet yok her kız illaki nude atar zaten daha doğrusu %75 diyeyim ama yüz kısmını atanlar da var onlar harbi salak
haklısn
sil yok et ayıp
Kızda maşallah yani