Aptal aptal oh iyi olmuş haketmişsin diyen gerizekalılarda.
Aldatan sevgilinin yeni sevgilisine nudesini atmalı mıyım?
Aptal aptal oh iyi olmuş haketmişsin diyen gerizekalılarda.
Sana yanlış yapan birine yanlışla gitmek ne kadar doğru? Senin vicdanın rahatsa huzurluysa bundan daha güzel bir şey emin ol ki yok. Aldatan o yanlış yapan o bırak istediği gibi ne yapıyorsa yapsın. Sen karşılık verme ki bir gün değerini anlayıp döndüğünde 2 çift kelime edersin geçersin böyle insanlara tek kelime bile etmeye değmez ama
Haklısınız galiba
En nihayetinde insanız şu an ne kadar kızgın olsan da ilerleyen zamanlarda yaşadığınız güzel anılar aklına gelir. Ve sen şu an resimlerini atarsan o kişiye belki sonradan diyeceksin ki keşke yapmasaydım. Sence böyle biri için keşke demeye değer mi? Ya da vicdanını rahatsız etmeye
Evet hiç gerek yokmuş şimdi daha iyi anladım.
Yazık yani o sana hata yaptı diye böyle bir karşılık vermek ne kadar doğru? Bırak allahindan bulsun mutlu olamicak o zaten. Sana güvenip attığı şeyleri atma boşver
Çok canımı yaktı 4,5 yıl ya az mı aldatmasa normal ayrılıp biriyle olsa tamam.
Evet yapmaktan vazgeçtim
Cevap
4Cevap
yok şimdi değil :) nişanlansın öle gönder daha keyifli olur ben öle yapacağım
Bak o da güzel :)
Kızlara bakla aklın varsa acıma o kadar diyim
Aldatılan benim oh iyi olmuş diyorlar kafayı yiyecem.
Çoğunun nudesi başkasında çünkü kendini onun yerine koyuyor mk 😂
:D
Saçmalama şerefsizlik bu. Onurlu ol ve hayatına bak. Her şerefsiz kendi belasını bulur merak etme.
Onun yaptığı ne allah aşkına neyse göndermiycem insanlık biz de kalsın diye diye gelen geçen darbe vuruyor.
Ayrıca öyle bir şey yapacak olursan, dava açtığında altı aydan başlıyor cezası haberin olsun
Sen kendine bak sanane milletten hepimiz neler yaşıyoruz gidip boğazlamıyoruz kimseyi, aş bunları, şerefsiz der geçersin en fazla, bu düşünceler iyi değil kurtul şu kafadan
Biliyorum
Ben dört yıllık sevgilisinin evlendiğini öğrenen kız tanıyorum sen ne diyorsun düşün bu nasıl bir aldatılmaktır...
Kızla beraberken evleniyor aynı anda iki ilişki yürütüyormuş ve kız dört senelik sevgilisi yani, sen şükret haline neler var neler
Kızın dediği tek şey şerefsiz oldu arkasından hiçbir şey demedi kabullendi durumu ne kadar pislikmiş kurtulmuşum dedi ve geçti
Sonradan pişman olabilirsin
Bence sevgilisine değil de aldatan sevgiline gönder. Al lazım olur yeni sevgiline gönderirsin de
Hayır karaktersizlik olur boşver
Canımı yaktı normal bir şekilde ayrılsa böyle bir şey düşünmezdim.
Gerek yok böyle şeylere
Sanırım haklısınız
o kız umarım seni dava eder
Bırak olum allhından bulsun
at aynen
:(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?