Nasıl bir tepki ve mesaj vermeliyim.. fikir verin lütfen
Sağlam bir trip atmam lazım
Kizlarin klasik hareketi o taktik ise yaramiyor benden soylemesi.
Sonra sen nude attiktan sonra bir gun erkek arkadasin Kaan Bosnak gibi "su an birinin az. na veriyorum" yazar :)
O yuzden baska turlu aklini toplamasini sagla ucuz hareketlee yapma
Haklısın da.. olan oldu.. nude dediysek açık saçık ama çıplak diil
Ciplak degilse onun adi nude olmaz :)
İyi bari😅
Sevgiline onu sevdiğini ve kıskanç birisi olduğunu söyle böyle birsey bir daha olursa ayrılman gerektiğini ilet ve birdaha lütfen böyle seyler yapma. Sevdigim bir insanin nudesini biryerde görsem gerçekten yıkılırım.
Ya o da onun bunun or. . larini begenmesin. . cildirtnasin adamı
Sakin olun ofleyle kalkan zararla otururur. Hayat bu şekilde bazen insani aptalca hareketler ettirebiliyor. Ama hatanin neresindne. donerseniz. kardir
Sizi aldatan sizi zaten haketmiyordur
Begenmesi normal mi bir kadını ya.. like niye atar bir insan bir kadına ve niye takip eder
Ben adamin begenmesini normal. bilmuyorum. hayatinda boyle kişileri sokmaya çalisan kişi bence sapıktır
Di mi yani.. ay kadını da bir görsen... hem cirkin hem de o.. rspunun teki
Onun amaci ya oarasini burasini gostermesini istemesi ya da bilusup. sevismek istemesidir. Kisacasi sapigin. teki...
Bna da hep romantik yüzünü gösteriyor gvt.. daha dun siir atti "sana bakmak"siiri. Havalara uctuydum bugün yerin dibine soktu .
Kadın evli ve kocasiyla mutlu resimler atıyor. Yine de sevisir mi bunla ki?
Bende evliyim. Benimde bosluklarim var ama. buna ragmen onume gelenle sevişecek. kadar midesiz değilim. Ama senin erkek arkadasin sagda solda birine yamaya çalismasi onun midesizligini goşteriyor. Evet evli insanlar var ama evlilikte mutlu olamazlarsa arayislari olabilir kadini bilemem. Ama senin erkek arkadasin sen varken baskasiyla ugrasiyorsa size deger vermiyordur
Kesinlikle haklısın. . değer verse bunu yapmazdi. .
Ama siz onun terbiyesizligine kizip kendinizi daha fazla kotu duruma duşurmeyin birakin ne hali varsa gorsun siz sadece kendi hayatiniza yeni limanlara yelken açın
Teşekkür ederim tüm samimiyetimle. İyi hissettirdin. . Sabah olsun ztn biticek bu saçma ilişki. . Yoruldum artık
Yorulmayin busaate kadar sizi kudurtan sinir eden kişi icin değmez kafanizi rahatlatin uzerinizdeki yukten kurtulmanin zevkini yaşayin... sizin iyi hissetmenize sevindim.. ben mutlu olmazken birilerini mutlu etmek hiç degilse bana kendimi iyi hissettiriryor
Yaa.. Kıyamam. . derdin ne bilmiyorum ama inşallah senin derdin de geçer. . ve mutlu olursun..
Ben mutlulugu birkaç yildir unutan biriyim artik dusunecek beynide yaktim.. orda burda boyle sorudan soruya surten kafa dagitmak icin baskalarini mutlu etmek gsyesiyle dolanip duruyorum. Ama şunu gordum deger versende hayatini adasanda bazen hayat seni her turlu yanliz birakip sirtina yuku verdikçe veriyor...
En iyi görüş şeçtiğiniz için teşekkürler🍻🍻
Rica ederim
Bu huy kadınların bazılarında vardır. Kıskandırmak için kendini açık eder hatta sevgili yapıp bidaha kurtulamayanı hamile kalanını bile gördük. Neler neler
O kadar uzun boylu şeyler yapacağımı sanmıyorum da.. başım ağrıyor yalnız nasıl üzülduysem:/
👍
Cevap
62Cevap
Valla sen kendini istediğin kadar avut veya saçma bahanelerin ardına saklan. Senin nasıl bir kız olduğun belli. Fazla kafaya takmak yani
İyi iyi yine suçlu biz olduk
Böyle seveceksiniz sevmeyin, ne tuhaf insanlarsınız.
Madem orispi dediğim kalibrede tipi beğendi, ben de inadına daha da orispi olurum dedin ha..
Bu nasıl kafa lan dangalak mısın sen ruh hastası..
Bazen geliyor bna böyle 😅 şu an çıkıp bir temiz hava alıp geldim.. her şey resetledim
Sene olmuş 2020 sevgiliye kızıp da sitelere nude atmayan gacı da ne bileyim... 🤔
Ay napiim. .11 de yatan bni bu saatte ayakta tuttu şu like laneti
Sağ ol yaaaaa
Adama kızıp nude atmak nedir ya
Ayrılırsın biter gider
Adam biriyle yatsa sen de öi yatacaksın
Yok ama gider yeni sevgili yaparım ânında
kızınca nude atmamak gerek
ama olan oldu takma delet yap
Öyle yaptım ztn.. aman kendimi üzmek istemiyorum daha..
Sana hak verdim, bende evli çocuklu bulcam, senden olmaz de?
Evliler de hiç çekilmiyor ki ya😅 karısının ilgisizligi çocuğunun geçirdiği gelisimsel sıkıntılar, kaynanasinin darlamasini dinle dur işin yoksa😅 bekar varken evli nedir yani
Cahillik 1, Zeka 0... Kıskançlık 1, Gurur 0.. Aferin kendine yakışanı yapmışsın
Ya çok gururlu insanım. . yapacak biri değildim. . niye böyle oldu bilmiyorum. silemiyorum da..
Seninle normal birisi sevgili olmaz zaten, avuç içi kadar beyin yok, yazık kafana.
Niye öyle dedin ki😔
Niye demiş olabilirim sence? İlla bir darbe yiyeceksiniz hayattan demi, öğüt vererek olmaz, illa burnunuz b*ka batacak, anlamazsınız başka türlü.
Demek o bişeyler yaşa birileriyle sen direkt yetişkin film sektörüne kayacaksın
Onu bunu bilmem.. yakarım ortalığı
Sorun nerde bu arada merak ettim bir yorum yapayım 😂😂
Silindi gitti
Tühh
Öyle bir güzelliğin boşa gittiğine üzüldüm ne dersin yarım bıraktığın işi tamamlayıp güzel bir intikam alalım mı :)
He heee
ahahah he he mi sevgilin aldatmakta haklı
He hee😅
İstediğin kadar nude at bir faydası olmaz, kızgınlık ve öfke hayata gerçirdiğin eylemler ile değil düşünceler ile geçer
Ne yapabilirim sence ya.. çok kötü hissediyorum kendimi şu an.. kafam yerinde değil gbi
Birisine dök içinde ki her şeyi, o da olmadı dizi/film izle
Teşekkürler deniycem
bir karaktersiz için ne diye karakterinizi bozuyorsunuz ki?
Haklısın yaa sonuna kadar. Yaptık manyaklik
Kadın için birşeyler saymışsın da kendin nude atınca sen ne oldun acaba?
Bn bir kere yaptım, o da zaten onun ciplakliginin yanında esamesi bile okunmaz
Kocasina masaj yaptirmis bacağına onu da story atmış ve herkese açık. Kimse bna bu k. sari savunmssin😅
Kimseyi savunmuyorum sadece senin de yaptığın doğru değil diyorum
Hatadır olur. Ders alıp bir daha kendine zarar verecek şeyler yapmadığın sürece sorun yok
Teşekkür ederim canım. İnşallah yaa.. artık bir normale dönmem gerek.. yipratti beni bu ilişki yaa.. kaç kere dedim or.. ları takup etme diye ama yokkk😷
Mutlu değilseniz zorlamayın mutluluk tiyatrosu oynamak zor ve sıkıcıdır...
Sevgiline kızıp kendini niye yerlere seriyorsun değerini düşüyorsun ki
Ya bilmiyorum ama o an öyle bir geliyorlar iste.. sabredemiyorum
Ya cezalandirmak istemissin ama onu cezalandirmiyorsun ki ayrica bisey olmaz nude dedigin soruda ciplak atamazsin sonucta burda
İyi yapmissin yani sonuc olarak sen neyine yetmiyosan :/ sen peki o kadin gibimisin yani senden seksimiydi ki
Benim kulvarimda bile değil kesinlikle. Tirnagim olamaz da..
Ama çirkin de diyemem şimdi allah icin..
Sadece zayıf olduğu için bacakları güzel gbi birtek.
G. t meme vs yok
Yüz zaten yaşı büyük olduğu için göz altı kiriş kırış (ama iyi kamufle ediyor snapchat filtresi ile )
20 cm topuklu giyip eteği pantolonu vs de çekiyor cenesine kadar, ki uzun algısı yaratıyor
Bir de çok açık kocası da var güya seviyor ama onla bunla da konuşuyor gbi.
Kadının sadece bir storysine baktım , hemen mesaj attı bna. Niye baktın diye
Benimkiyle de konusmuyorlarsa bir şey bilmiyorum
Ohaa storsine baktığın icin direk mesaj atti yuhh yani
Heh işte bunu diyorum. Böyle biri şimdi napmaz hadı sen söyle
Kapattım 6 ay önce.. o zmn oldu olay ztn..
Ve hâlâ o kadını takip ediyor dün arkadaşın hesabından girdim baktım da.. acayip sinir oldum
Oo 6 ay ;) e sen nude yi dun aksam mi attin
Evet
Nasil bir nude peki bu
Açık saçık bir elbise ile diyelim.. tamamen çıplak değildi
Tamanen ciplak atilmaz buraya zaten de bulamadım baktim sorulara
Silinmiş
Gizli mi kalcaksin?
Erkeklerin ruhunda vardır dekolte mini dar tayt görünce beğenirler kimse yalan demesin
Begeniyorlarsa sevgilisini rahat birakacaklat ne istiyorsa onlar da giyecek
nude diye gözlerim fıldır fıldır dönüyor yapma öyle
o dediğin mayolu resmin nude'ye girmez. boşu boşuna heyecanlandırdın bizleri tüüü
Yine de böyle bir şeyi kendime uygun görmüyorum yaa.. hangi akla hizmet ettiysem
Harun abi yapma yanarız
S. kcem harun abinizi
Sevgilin şerrrrro ayrıl ondan
Di mi aşkım ya.. niye like atar insan evli birine
Ne kadar sağlıklı bir ilişkiniz var
Sorma
niye kiskaniyorsun ki
Senin sevgilin adamın birine like atsa kiskanmaz misin. Ne alaka hem yani niye like atar insan
Senin nude attığında n sevgilinin haberi var mı?
Yok da. Nude dediysek açık saçık kıyafet.. çıplak değil
Türkçe manası öyle yanlış anladım kusura bakmayın lütfen
Ne kusuru estag.😇
İyi günler
bak benim bile canım sıkıldı
Senin niye ki
Hiç anlamıyorum sizi...
Bn de hiç anlamıyorum kendimi. .
Kev@şe oldum çıktım yaa..
Neden nude attın? Kaç kişi gördü sizi öyle?
Açık saçık foto. . çıplak değil de..
Ha iyi en azından. Bahsettiğiniz kişiyi dönmeyin. Sinirlerinize hakim olun. Boğa mı burcun?
Yay
Sizin. Burcu ego yönlendiriyor.
Ego mego değil. . Çok minnos insanım; böyle srfsizler sinir ediyor sdce😷
Ah canım o znm 😅
Bari 1 kişiye atsaydin. Herkese niye atiyon
Kafa yerinde mi ki 😷
X per puanın var mı
Kaç yıldır birliktesiniz?
1 yil oldu ama uzak mesafe ilişkisi. O yüzde bu kadar yoruluyoruz
nude nasılım sorusunu site anında kaldırır durmaz bu sitede boşver ayrıl önune bak
Rota yeniden hesaplanıyor istikamet nasılim konu etiketii. Rota oluşturuldu
Sizin hâla öylesine düşünüyor olmanız hata. Bakın kendi yolunuza.
öfkeyle kalkan zararla otu.. link var mı?
Yok silindi
tüh ya :/
Ne guzel birde ver tam olsun
Ya öf tamm. . ama ondaydi esas hata
Çok haklısın en iyisini yaptın. Hani nude nerede 😁
O s*çmış, sen de sıvamışsın
Hata ustune hata yapıyorum desene sen şuna
Fazlasıyla
Şimdi de Günaydın güzelim falan yazmış
Ne yazsam bilemiyorum da.. dökmek kırmak istiyorum onu. . sonra da ama pişman olmaktan korkuyorum
En guzelı mesajına hıc cevap vermemek bir süre bu ona ders olur alabınde de yol harıtanınsoylerım sana ⚘
Ben görmedim o soruyu
Silinmiş boşver de..
Nasıl bir mesaj yazıp basiim suna tekme esasesere bu
Bn bir erkekle yapamayacağıma karar verdim. Aşk bna göre değilmiş falan gbi vi şey diyim diyorum
Boşver cevap verme
En iyi trip o
Bas engeli
Sorduğun soru mayo açık bir şey yok ki ortada :)
Sen neden bu kadar dert ettin bu işi? Zaten kendiliğinden gidecek haberi olmayana da burada sorun ile gösterdin farkında mısın?
Linkli olan yorumlari siliim bari ya.. haklısın
Aynen öyle adres verme bari bu kadar pişman isen ki fotoğraf gayet normal denizde yüzlerce insan öyle görmüyor mu seni hatta bikini ile?
Aslında öyle de... ne bileyim ya.. kendimden utandım heralde.. boyke seyleri elestirip instagram bile acmazken bunu yapmak. . koydu baya
Bir şey olmaz normal bir fotoğraf bu yorma kendini güzel hatunsun da en azından vücudun güzel maşallah :)
Yüzüm de güzel. . Çirkin değilim kesinlikle ama bu gvt neyin peşinde anlamıyorum kiii
Yüzün de güzelse sen çok güzel sınıfına giriyorsun zaten hatların baya iyi. Genelde erkekler güzel bir kadın tarafından ilgi gördüğünde kendini bir şey sanıp herkese sarar.
Kçı kalktı yani..
tamam yarın basarim tekmeyi o kaldirdigim kcina. .
Ağlamak istiyorum ama gözümde yaş kalmadı..
Her neyse , cok tesekkur ederim. Moral oldun.. yarın bu iş bitsin de kurtulayim artk aşk denen bu illetten
Mutsuz etmekten bir işe yaramıyor bu duygu..
Sana zarar veren her şeyi çıkar at hayatından zaten şans tanımak ya da uğraşmak yine seni yıpratır. İlişkilerde çift taraflı olmalıdır çabalamak tek taraflı değil.
nudeyi manitanamı attın
Hayır buraya atmıştım da şükür kalkmış
haydaa ben gormedimki
bida at kfjfkfkfkfkfkfp
Senin de farkin yokmus beee
Çokta yüzsüzmüş be zibidi
Oh sayende bir sürü kural dışı mesaj temizledim
Teşekkür ederim.. bn yeni girdiğim için neler oldu bilmiyorum 😅
Yarin sen kizdiğin için verirsinde he
Saçmalama
Nerde o resim görmek istiyorum
Silindi
Vay mk ne hevesle açtım soruyu bişeyler görcem diye sevinmiştim
Böyle şeyler kızgınlığı geçirmez
Ne yapmaliyim peki
Sildim ztn no
Bastım engeli de
Kendini savunma hakkı dahi vermek istemiyorum 😷
Kendi kendine zarar vermişsin
Olan bna oldu.. bni de kendilerine benzettiler yaaa
İnan bilmiyorum.. bazen kendime şaşırıyorum bn de..
Öfke kontrolü öğrenmem gerek sanırım.. kızınca gözüm bir şey görmüyor maalesef
şimdi hata yaptınız ikiniz de bakalım nolcak
Bilmiyorum
Evet maalesef
Sevmesem keşke bu kadar. . çok hata işliyorum sevgim yüzünden. . gözüm dönüyor
bir insan niye evli çocuklu kadın talip eder.. niye Like atar
benim instam bile yokken niye bunu yapar?
kafayı yemişsiniz :ddd
Bence siz ayrılın
Niye ya
kahretsin ben göremedim hadi bida
Cidden kötü hissediyorum ya.
Geçmedi öfkem
Konuşsana eşinle
Ne eşi ya.. sevgilim o
Eşim olsa ztn bunu yapabilir mi.
Sildim gitti nosunu bu sabah
İyi yapmissin
İçim ferahlattin. .
Geçmiş olsun unut artık sal gitsin
Ay evet
Mayo sorusu muydu
He hee
Çok güzel kızsın öyleyse ;)
Teşekkür ederim. . zaten güzel olduğumu biliyorum da bu pislik sevgilim olacak herif ne diye bu orta yaş sosyal medya maymunlarina like atıyor anlamıyorum 😷
Haha kendi salaklığı evet :) senin gibi kızı her türlü zevkten uçurması lazım ;)
Nereye attin nudeyi
Sevgilin cok sansli biri
Nude dediysek çıplak degill. . açık saçık foto
Gördüm gördüm cok güzelsin sevgilin cok şanslı vucudun cok guzel ben olsam hic uzmezdim seni
İntikam al bence
buna görüp karar vermek isteriz
Masum :)
güzel kafa
Sorma ya.
Yaptık bir m@llik
Nasıl duzeltebiliriim bu içimdeki kötü hissi
kötü birşey yaptığını düşünmüyorum, intikam almaya çalışmışsın kendince bu arada nude'un linki duruyor mu :d
Yok silinmiş
Şimdi de utanmadan Günaydın güzelim yazmış.. ne yaziim
senin güzelin yok artık yaz
Ahaha cok iyi😅 o güzelin artık or. . Oldu falan 😅
Ben görmedim 😒
Silinmiş
REZ il LİNK
Yani de sen kızma ya 😂
Hangi soruydu acaba 😁😁😁
Hiç cevap verme
Burdan birine verince geçer kesin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?