Ne hocası kocaman kampüs lise bahçesi değil ki bu. Hocalar sınıfta dersini işler kaybolır kim kimi nerde ne yapar görmezler bile görseler de bişey demezler üniversite orası
Güzelim koca üniversite herkes odasına geçiyor bahçede oturakların çimlerin oralar da hocaların ne işi var. Adamlar üniversite ye senle beraber gelmemişki merak edeekleri bişeyleri yok derslerini işler ordan odasına çıkar ordan çıkınca arabayla eve geçerler. Bahçede orda cafe de yurtta kim ne yapıyor kimsenin umrun da olmaz
universite icin degil sozlerim, genel anlamda, hep ana yollarda yuru, yan karanlik yollarda hep vampirler yasarlar, biri yola dussede kanini emsek diye... bu hauatta boyle. eger dogru yolda olursan guvende olursun.
Küçük kardeşim benim böyle bir şey gerçek olabilir mi sence dünyanın hiç bir yerinde böyle bir olay olmaz salak saçma şeylere inanmayı bırak o zaman illa cinsel ilişki istiyorsan okuduğun okuldan birine teklif edersen büyük ihtimalle senle aynı zeka seviyesine sahip olduğu için hastalığının olup olmadığını bilmeden hemen kabul edecektir sen de bu hevesini gider
Al git keleş al okula onla gidersin çünkü okul okumaya gitmiyorsunuz afganistana taliban ile çarpışmaya gidiyorsun bir çanta mayın falan da al duşman gelecek yerlere dizersin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kardeşim ahlakın mekanı olmaz. Üniversite olmasıyla alakası yok durumun.
Hahhha bu soruları nerden buldun kaç tane 😂😂😂 şaka gibisin
Ne yapayim korkuyorum.😔
doğrudur. hele Bilkent mayfest hatıralarım. gençlik işte
Evet kuytu köşelerde buluşmalar özledim falan derken öpüşmeler dayamalar her türlüsü .
Hocalar kizmiyor mu?
Ne hocası kocaman kampüs lise bahçesi değil ki bu. Hocalar sınıfta dersini işler kaybolır kim kimi nerde ne yapar görmezler bile görseler de bişey demezler üniversite orası
Hocalar nereye kayboluyor?
Güzelim koca üniversite herkes odasına geçiyor bahçede oturakların çimlerin oralar da hocaların ne işi var. Adamlar üniversite ye senle beraber gelmemişki merak edeekleri bişeyleri yok derslerini işler ordan odasına çıkar ordan çıkınca arabayla eve geçerler. Bahçede orda cafe de yurtta kim ne yapıyor kimsenin umrun da olmaz
Sen bu kafayla nasıl kazandın üniyi
Ya yemin ederim internnet videosu bile var? yalan mi?
Tabi randevu alıyorsun saatin gelince gidip zükğşüyon. Dekan da selpak kolonya veriyo
Çok yanlış hayaller kurdurmuşlar be sana
Ne alaka sapikca seyler soyleme
öyle değildir dimi trol olsun lütfen
Internnete bilkent ilişki yaz cikar videosu bile var
bilkente gitmiyceğime göre jwözpsmxvsm devlet ünisinde yapamazlar be yani galiba
he kııız yeni mi duydun
oha, resmen seni kandirmislar...
yalan tabi, ben doktora seviyesindeyim. hayatim unilerde gecti... oyle birsey mumkun mu. o internette videolari olanlar hapisi boylamistor
Cidden mi icimi rahatlasi unuversiteden cok korkuyorum
korkma, oyle bir duruma sla olamaz, aninda tutuklanirlar.
Universitede kendimi nasil koruyabilirin
universite icin degil sozlerim, genel anlamda, hep ana yollarda yuru, yan karanlik yollarda hep vampirler yasarlar, biri yola dussede kanini emsek diye...
bu hauatta boyle. eger dogru yolda olursan guvende olursun.
sınıfta ağzına verirler acımazlar
Al 🧠.
Sacmalama
Olabilir üniversitede hamile kalıp kürtaj olan çok
ne ararsan onu bulursun
Çam dibinde falan
Herkes bana yalanci diyir sanki ben uyduruyorum bakin. Peki hic cekinmiyorlar mi?
Ne var yani bunda
HAMXHAKSNXŞAÖXJ nE?
Üni 2'ye geçtim ve böyle bir şey ne yaşadım ne de şahit oldum...
Senin sehrin dindarmis o zaman cunku internette bilkent universitesi yazsan vikiyor hatta bazi universitelerde de oluyormus yorumlari okudum
İstanbul'dayım.
O zaman sen denk gelmemissin internette bilkent ilişki yaz vikar hatta senliklerde heo yapiyorlarmis ben uydumuyorum. Universiteden cok korkuyorum.
Göte mukayyet ol
Bana engin tecrubelerine gore anlatir misin? kendimi nasil koruyabilirim sapiklardan.
İnsanları iyi tanımak önemli. Çok kalabalık bir arkadaş ortamın olmasın. Derslerine odaklanan insanlarla ilişkiler kurmaya çalış.
Onlarda cok kiskanc oluyor? istemem
Ne alâka?
Liseden biliyorum caliskanlar birbirini cekemez
Trol !!!
Küçük kardeşim benim böyle bir şey gerçek olabilir mi sence dünyanın hiç bir yerinde böyle bir olay olmaz salak saçma şeylere inanmayı bırak o zaman illa cinsel ilişki istiyorsan okuduğun okuldan birine teklif edersen büyük ihtimalle senle aynı zeka seviyesine sahip olduğu için hastalığının olup olmadığını bilmeden hemen kabul edecektir sen de bu hevesini gider
Kardesim sacmalama ben sadece cok korkuyorum unuversite cok tehlikeli bir yermis bastan ogrenip onlemimi almak istiyorum
Al git keleş al okula onla gidersin çünkü okul okumaya gitmiyorsunuz afganistana taliban ile çarpışmaya gidiyorsun bir çanta mayın falan da al duşman gelecek yerlere dizersin
Kardesim amacin ne
küçük yaştasın büyük ihtimalle bu kadar saçma düşünceleri barındıran insanlar nasıl üniversiteye gidiyor onu merak ediyorum
Troll diye yazan biri mi bana bunu diyor. sen cok buyuksun