Aşk İlişkileri Kızlar, Sevgilinizle otele günlük eve gidermisiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz baş başa kalmak için gidelim derse Güncellemeler+1 yıl sürekli bunu söylese iyi bişeymi kötümü? Kızlar, Sevgilinizle otele günlük eve gidermisiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Otel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizlibiruye22 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Evet yaptığım bir şey gayet normal 0 1 Yorumla Soran +1 yıl çoğu zaman normal karşılanmıyor Yorumla
cicilibicilibiri Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. Güvenim tamsa giderim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl güveniyorum ama buna hazır degilsem Yorumla cicilibicilibiri +1 yıl Neye hazır değilsin ki? Amaç baş başa vakit geçirmek konuşmak değil mi? Yorumla Soran +1 yıl evet vakit geçirmek aşk yaşamak zaten eyer sevgilin farklı şeyler isterse Yorumla cicilibicilibiri +1 yıl Yakınlaşma istemiyorsan buna anlayış gösterecektir Yorumla Soran +1 yıl evet anlayış gösteriyor ama bişeyler yaşamak istiyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Niye gidiyim aklimdan zorum mu var 1 1 Yorumla Soran +1 yıl haklısınn Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yani güveniyorsam ve ben de istiyorsam giderim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl güveniyorum ama bu duruma hazır hissetmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladim o zaman teklifini umursamayıp baska bisey yapmayı teklif et, baktin ki gene söylüyor bu sefer istediğini ama şu anda hazir hissetmediğini söyle açık ol yani. Sonuçta o da sana karşı açık sen de ona öyle ol. Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Evet yaptığım bir şey gayet normal
çoğu zaman normal karşılanmıyor
Güvenim tamsa giderim
güveniyorum ama buna hazır degilsem
Neye hazır değilsin ki? Amaç baş başa vakit geçirmek konuşmak değil mi?
evet vakit geçirmek aşk yaşamak zaten eyer sevgilin farklı şeyler isterse
Yakınlaşma istemiyorsan buna anlayış gösterecektir
evet anlayış gösteriyor ama bişeyler yaşamak istiyor
Niye gidiyim aklimdan zorum mu var
haklısınn
Yani güveniyorsam ve ben de istiyorsam giderim
güveniyorum ama bu duruma hazır hissetmiyorum
Anladim o zaman teklifini umursamayıp baska bisey yapmayı teklif et, baktin ki gene söylüyor bu sefer istediğini ama şu anda hazir hissetmediğini söyle açık ol yani. Sonuçta o da sana karşı açık sen de ona öyle ol.
hayır ne münasebet
Evet giderim