Buluşmada telefonu masada bırakacak cesaretin var mı?

Telefonumda şifre yok bir şey yok zaten. Bırakırım. Öyle abuk sabuk mesajlarda yok. Ama buluştuğum kişi bakarken yakalarsam saygısız diye kızarım. Onun dışında yakalanmadan baksa da sorun yok.
İlk buluşma ya da son buluşma hiç farketmeksizin, telefonumu masada rahatça bırakabilirim. Eğer bırakmazsam karşımdaki bana nasıl güvenecek ki? O bırakmazsa bende acaba diye düşünürüm. İnsan telefonunu tuvalete bile niye götürür ki?
Evet bırakabilirim dokunamaz cesaret edeceğini düşünmüyorum. Zaten cesaret etse bile ekran kilidini açma şifresini bilemiceği için rezil olduğuyla kalır telefonuma dokunmuş olsa kesin anlarım şifreli bırakırım çünkü masaya. 😊
Kimsenin arkasından iş çevirmediğime göre korkacak birşeyim yok. Ancak telefonum benim özelimdir. İçinde fotoğraflarım, arkadaşlarımla konuşmalarım vb. şeyler var. Bunların kurcalanması beni rahatsız edebiliyor.
Cevap
11Cevap
Hiç ikili oynamam. Açık biriyim eşime karşı. Dün biraz şaka yapıp korkuttum onu. Fırladı geldi yanıma kiminle konuşuyorsun sen diye.. 🤪
Ahahha sizden korkulur efm. 😄
Ya bir firma yetkilisi ile kibar konuştu ama kırıldı kibarlıktan. Dedim hayırdır? Bu ne kibarlık... Hahaha aradan iki saat geçti, uyduruk bi isimle telefonda samimi konuşur gibi yaptım. Kimse yok tabii karşımda.. Yaaa işte nasıl yapalım, tamam bekliyorum bi çayımı içmeye o zaman hahha çok şakacısınız filan... Odasından yıldırım hızıyla geldi sen kimle konuşuyorsun diye... Beti benzi atmış 🤪
Ilk yorumumu tekrarlıyorum sizden korkulur ama boyle tatli kiskandirmalar hastasıyız ya. Teşekkürler 😅
🖐️🤩
Neden bırakayım ki ona hesap vermek zorunda mıyım ha çok merak ediyorsa zor bir şifre koyar bırakırım
Kaçak kız nerelerdesin sen
Neysa boşver
Soruyu at bi
Evet var ama kesin sansima gereksiz biri arar o sirada. Hic konusmadigim etmedigim biri arar ve o bulusmanin icine eder🙄
Aynen, şansımız dönse bizden uzakta dönmeye devam eder zaten...
O kadar da acemi olunmamali oyle durumlarda engelleri koymak gerekiyor
Engel derken kral, şifre falan mi
Ona benzer ve engelleme atarım numarasına o an ulaşamaz ve diğer kanallarda kapatırım WhatsApp gibi
Hiç bir zaman telefonum da şifre olmadı.
Zaten buluşmada telefonu elime almam, aranmadığım sürece.
Buluşmada çocuğa telefonu verdim otobüs kalkış saatine baksın diye onun interneti yoktu. Gizledigim biri yok ki veririm baksın 😄😄
Birakirim no problem hatta sifresini bile cikarabilirim
Bu soruyu anca bir erkek sorabilirdi zaten :) kadınlar bu tür soruları düşünmez bile her şey kontorolündedir :) siz bu sorularda takılın kalın
Ya şurda vakit geçiriyoruz, öylesine kafa dağıtıyoruz bunun bile duyarını kasıyorsun bravo.
Masada değil fakat koltuğun üzerinde bırakmışlığım var pek sorun olmadı zaten telefonum kilitli.
Bakmak isterse teslim bile ederim. Gizli kapaklı iş yok bende.
elbette hatta bir günlüğüne bile alabilir hiç sıkıntı yok ama hiç hoş bi durum değil
Bırakırım ne olcak sanki, telefon araklama huyu yoksa bırakırım:D
Hatta telefonu çantadan çıkarmadan sadece yemeğe ve sohbete odaklanmayı tercih ediyorum.
Ise gittimde telefonumu arada eve birakirim neolcakki yani
Telefonumu bırakırım ve sifrem falanda yok yıllardir böyleyim
Saklayacak hiç birşeyim yok şifrede yok isterse alsın baksın
Var bırakırım şifreyi açık da bırakırım saklayacak bişeyelrim yok çok çok yutuptan kedi videoları bildirimi düşer 😂😂
Bırakırım. Zaten bana kimse yazmiyor 😂🥺
Duyuyorum... abazaların ayak sesleri bu, geliyorlarr 😄
Hayir içindeki erkekleri silmam lazım 🤣
Senin burda ne işin var ya abaza dayilarla dalga geçmen lazım 😄
Ee burda geçicem belki🤣
Benim sorumda yapamazlar onu 😏
Bırakırım hatta sevdiğime emanet ederim bile
var hatta sevgilime taşıtıyorum. d
Telefonum benden önce kalkar o masadan xd.
Şifreyi bile veririm ne diyon sen
Karşı tarafa telefonu uzatırım hatta ne demek...
Saklayacak birşeyim yok ayrıca korkum yok
bıraktım defalarca neden çekineyim ki
Sorun yok bırakırım.
Evet bırakırım. Telefonum sürekli ortada.
Evet var sevdiğim adamdan gizlim saklım yok.
Telefonu masaya koymam
kolayca bırakabilirim
evet var ne olmuş
Tamam bu kadardı, teşekkürler 😄
😀😀😀
Bırakmayan insanla ciddi düşünmem zaten
saklayacak bir şeyim mi var aa çok ayıp
açıkta telefon görmüş gibi saldırmasın bırakırım
Çekinecek bir durumum yok
Hayır 😄
Üçkağıtçı, adamin arkasindan iş mi çeviriyorsun sen 😄
Şifresi var zaten bırakırım
Var ama bırakmam
Evet
Var hatta ekran kilidini açar bırakırım o derece.
Varr
bırakırım benim kimseden gizli saklım yok
Tabiki :D saklayacagim biseyim yok
Tabii ki..
Benim için sorun olmaz kalabilir
erkekler harbiden yok olsun
Pek değil
Çalmıyacaksa neden olmasın 😂
Evet bırakabilirim
Çok rahat bırakır çıkarım.
Var neden olmasın
Evet var tabiki de