Aşk İlişkileri Sevgilimi aldatıyorum sizce ben büyük bir ne olabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Tahminlerinizi yazin lutfenBen büyük bir... Ne olabilir Güncellemeler+1 yıl Ne kadar terbiyesizce yorumlar boyle sizden bunu beklemzdimMesela şey diyebilirdinizUmulmuş olmayanı yapan falan Sevgilimi aldatıyorum sizce ben büyük bir ne olabilirim? Cevapla Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. dirtytalk hoşlanan hanım kızımız .arizona kertenkeleleri en sert ağır kelimeler ile boşluğu dolduracaklardır.:) 1 0 Yorumla
kalbim49 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 50% +1 yıl Sana değer vermiyordur veya aradığın şeyi onda bulamamışsındır 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl İçin rahat olsun. Tek değilsin. Ve bunla grur duyabilirsin. 0 0 Yorumla
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl sevgilini aldatıyorsan zaten sevmemişsindir. bak keyfine. demekki seni mutlu edememiş. 0 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kendine küfür ettirmek isteyen bir canım olduğun kesin... 0 0 Yorumla
kırmızıayıcık Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl bu hoşuna mı gidiyor sana hakaret ediilmesi aşaılanmak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Küçük bir beyin + ucuz bir karakter + ... olunca senden büyüklük namına hiç bi şey olmaz. 1 1 Yorumla adımsevimli +1 yıl Offf nasıl konuştun helal be Yorumla
melmervv Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Senin de almak istedigin cevap umulmus olmayandi zaten aynen canim 0 1 Yorumla adımsevimli +1 yıl Umulmuş olmayan diyen de ne bileyim Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olabilir. Seni o yola iten sorgulanmalı 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Karaktersiz mesela.. 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Gizli olduğun için söylemiyorum. 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Yalmuz ve sevgisiz kalmış biri 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Bir şey değil ama ayrıl bence 0 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sen o noktalara ne uygun görüyorsan 😊 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Sen fu. k body olabilirsin 0 0 Yorumla
adımsevimli Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sahtekar 1 0 Yorumla
Serentiy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı. Cicikuş 0 0 Yorumla
körisosluhalley Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yılan 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. İş kadınısın 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sen anladın onu 0 0 Yorumla
hakan_uykusuz Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uslanmaz 0 0 Yorumla
AlpArslankhrmn Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Kudurmuş 0 0 Yorumla
yanlizkurt8434 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kendin biliyorusn 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sekskolik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
dirtytalk hoşlanan hanım kızımız .
arizona kertenkeleleri en sert ağır kelimeler ile boşluğu dolduracaklardır.
:)
Sana değer vermiyordur veya aradığın şeyi onda bulamamışsındır
İçin rahat olsun. Tek değilsin. Ve bunla grur duyabilirsin.
sevgilini aldatıyorsan zaten sevmemişsindir. bak keyfine. demekki seni mutlu edememiş.
Kendine küfür ettirmek isteyen bir canım olduğun kesin...
bu hoşuna mı gidiyor sana hakaret ediilmesi aşaılanmak
Küçük bir beyin + ucuz bir karakter + ... olunca senden büyüklük namına hiç bi şey olmaz.
Offf nasıl konuştun helal be
Senin de almak istedigin cevap umulmus olmayandi zaten aynen canim
Umulmuş olmayan diyen de ne bileyim
Olabilir. Seni o yola iten sorgulanmalı
Bunu @KızlarSoruyor bilir
Karaktersiz mesela..
Gizli olduğun için söylemiyorum.
Çok büyük bir fisesin
Yalmuz ve sevgisiz kalmış biri
Kocaman bir peynir kalıbısın
Bir şey değil ama ayrıl bence
Sen o noktalara ne uygun görüyorsan 😊