Merhaba;
Aylar önce bir hanımefendiyle tanıştım, oldukça koyu sohbetler ettik, birlikte ortak etkinlikler gerçekleştirdik, şu an da hâlâ bu bağlantılarımız devam ediyor. Farklı şehirlerde yaşamamıza rağmen o, tatil dolayısıyla benim yaşadığım şehre geldi ve böylece yüz yüze birkaç kez buluşma imkânı elde ettik. Her görüşmemizden büyük bir keyif alarak ayrıldık. Hatta kendisini ailemle tanıştırdım.
Yalnız bir sorunumuz var: Ben bu hanım kızımıza karşı kalbi duygular besliyorum. Onun bana karşı neler hissettiğini anlamak için geçtiğimiz gün onu biraz yoklamak istedim. Bunun için de, normalden biraz daha özel iltifatlar, daha duygusal ve güzel sözlerle ona ilgimi ufaktan belli ettim. Fakat kendisi bu sözler karşısında gülümsemekle yetindi, abartmamak adına ben de normal sohbetimizi kaldığı yerden devam ettirdim.
A dostlar, acaba kızımız niçin bana böyle davranıyor? Her şey dostane bir şekilde ilerlerken güllük gülistanlık, hatta sık sık birbirimizle ne kadar sıkı arkadaş olduğumuzu dile getiriyoruz. Ama ben kasıtlı olarak dostluğu bir parça aşan ifadeler kullandığımda neden sessizlik hâkim oluyor?
Aylar önce bir hanımefendiyle tanıştım, oldukça koyu sohbetler ettik, birlikte ortak etkinlikler gerçekleştirdik, şu an da hâlâ bu bağlantılarımız devam ediyor. Farklı şehirlerde yaşamamıza rağmen o, tatil dolayısıyla benim yaşadığım şehre geldi ve böylece yüz yüze birkaç kez buluşma imkânı elde ettik. Her görüşmemizden büyük bir keyif alarak ayrıldık. Hatta kendisini ailemle tanıştırdım.
Yalnız bir sorunumuz var: Ben bu hanım kızımıza karşı kalbi duygular besliyorum. Onun bana karşı neler hissettiğini anlamak için geçtiğimiz gün onu biraz yoklamak istedim. Bunun için de, normalden biraz daha özel iltifatlar, daha duygusal ve güzel sözlerle ona ilgimi ufaktan belli ettim. Fakat kendisi bu sözler karşısında gülümsemekle yetindi, abartmamak adına ben de normal sohbetimizi kaldığı yerden devam ettirdim.
A dostlar, acaba kızımız niçin bana böyle davranıyor? Her şey dostane bir şekilde ilerlerken güllük gülistanlık, hatta sık sık birbirimizle ne kadar sıkı arkadaş olduğumuzu dile getiriyoruz. Ama ben kasıtlı olarak dostluğu bir parça aşan ifadeler kullandığımda neden sessizlik hâkim oluyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Her ikimiz de üniversite çağındayız.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaşın gerçekten 20 mi? çünkü dostum yazım biçimin 60-70 yaşındaki görmüş geçirmiş gençlere tavsiyeler veren gibi :Dsdasd
*hanım kızımız :D
Yaşım gerçekten 20, ikimiz de üniversite öğrencisiyiz ayrıca. O da, ben de. Bunu hatırlattığın iyi oldu, soruya da ilave edeyim. Knk sürekli "kız" diye yazınca sanki nesneleştiriyormuşum onu, kaba bir dil kullanıyormuşum gibi geldi, o yüzden.
Ne düşünceli ama kızlar bıraz belalı erkek sever unutma
o zaman şöyle söyleyeyim sen kızada bu şekilde yazıyorsan seni yeterince samimi bulmaz benden demesi
onun ayarında olman lazım yoksa anlaşamayacağını düşünür
@babycurl alakası yok, psikopat sevenler genelde ailevi eğitiminden geçmemiş bozuk tipte kızlar oluyor onlardan da kimseye fayda yok zaten tek gecelik
Psikopat demek istemedim. Demek istediğim, kızlar çok düzgün konuşan davranan erkekleri sevmez hata yapma korkusu olabilir. Genelde biraz daha rahat ama ilgili erkekler ilgilerini çeker
@babycurl Yok ayol, ne belası. Bela onun isteyeceği son şey. Yahu insan belasını ister mi? aksjbdkasjd. Aksine, onu tanıyorum, hayatta herkesin çok kibar ve naif olmasını istiyor. Keşke herkes sevgi dolu sözlerle birbirine yaklaşsa, kimse serserilik yapmasa anlayışında. Bu konuda garanti veriyorum sana. Ayrıca sessiz kalmasının altında böyle bir sebep yatamaz, sorumun cevabı bu değil dost. Eğer öyle olsaydı zaten görüşmezdik, yürümezdi.
evet orası doğru işte bu samimi gelir çünkü insana , böyle çok kasılan insanların sakladığı şeyler olduğu hissiyate kapılır
sonuçta duygularını açtığın biri böyle kasılırsan oda sana duygularını açmaktan geri durur
Yok, kıza bu şekilde yazmıyorum. Kullandığım kelimeler bunlar değil. Elbette yine kibar davranıyorum ama onun hoşuna gidecek ölçüde. Yani demem o ki, üslup bakımından bir eksiğim yok reis. Burada, KS'de daha çok yanıta ulaşabilmek, özellikle kadın kullanıcılardan dönüt alabilmek adına biraz daha seçkinci bir dil kullandım. Onun ayarı dediğin şey, benden belki daha naif. O yüzden, tekraren, sözlerimden bir rahatsızlığı olmaz.
knk tamamda KS'ninde formatı bu değilki çok görüş almak istiyorsan az öz ve hafif dil kullan , yeminediyorum kravat takasım geldi :ASdasd
20 yaşında birine göre güzel bi üslubun, kendini ifade etme şeklin var. Benimle de arkadaş olsan seve seve sohbet ederdim. Ama kalbi anlamda sevmek başka bir şey umarım o da aynı elektriği alır senden
Utanıyordur belki
Evet, yukarıda bir dostumuz da aynı yorumu yapmış. "Gizli Üye"nin yorumuna verdiğim cevabı okuyabilirsin zahmet olmazsa. Ayrıca senin yorumun altında ilaveten bir şey daha sorayım: Normalde randevulaştığımızda, bir yerler gezerken, sohbet ederken hiç utangaç tavırları yok ama. Yani utangaç bir kız değil. Sen de kızsın, daha iyi bilirsin. İş böyle duygusal sözlere, iltifatlara, imalı ifadelere gelince mi siz kızlar utanırsınız?
Hm anladım emin olamıyorda olabilir kendi hislerinden o yüzden hızlı davranmak istemiyordur belki biraz daha zamana ihtiyacı vardır
Ama yeteri kadar zamanı verdiğini de düşünüyorsan o zaman büyük ihtimal istemiyo olabilir arkadaş olarak kalmak istiyordur belki
Utangaç biridir belki
Aslında sosyal bir kız. Fakat biriyle ilk tanışmasında sahiden utangaç oluyor. Lakin bu ilk tanışmamız değil, benim bahsettiğim hadise son görüşmemizde yaşandı. Jest ve mimiklerini incelediğimde utangaçlık da seziyorum bir parça evet, ama daha çok "İyi bakalım, sessizlik güzeldir, ben de öyle yapayım" havası seziyorum.
Bir şey hissetmiyordur