İLTİFATLARIM VE GÜZEL SÖZLERİM KARŞISINDA TEPKİSİZ KALAN KIZ HAKKIMDA NE HİSSEDİYOR OLABİLİR?

Merhaba;

Aylar önce bir hanımefendiyle tanıştım, oldukça koyu sohbetler ettik, birlikte ortak etkinlikler gerçekleştirdik, şu an da hâlâ bu bağlantılarımız devam ediyor. Farklı şehirlerde yaşamamıza rağmen o, tatil dolayısıyla benim yaşadığım şehre geldi ve böylece yüz yüze birkaç kez buluşma imkânı elde ettik. Her görüşmemizden büyük bir keyif alarak ayrıldık. Hatta kendisini ailemle tanıştırdım.
Yalnız bir sorunumuz var: Ben bu hanım kızımıza karşı kalbi duygular besliyorum. Onun bana karşı neler hissettiğini anlamak için geçtiğimiz gün onu biraz yoklamak istedim. Bunun için de, normalden biraz daha özel iltifatlar, daha duygusal ve güzel sözlerle ona ilgimi ufaktan belli ettim. Fakat kendisi bu sözler karşısında gülümsemekle yetindi, abartmamak adına ben de normal sohbetimizi kaldığı yerden devam ettirdim.

A dostlar, acaba kızımız niçin bana böyle davranıyor? Her şey dostane bir şekilde ilerlerken güllük gülistanlık, hatta sık sık birbirimizle ne kadar sıkı arkadaş olduğumuzu dile getiriyoruz. Ama ben kasıtlı olarak dostluğu bir parça aşan ifadeler kullandığımda neden sessizlik hâkim oluyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Her ikimiz de üniversite çağındayız.
İLTİFATLARIM VE GÜZEL SÖZLERİM KARŞISINDA TEPKİSİZ KALAN KIZ HAKKIMDA NE HİSSEDİYOR OLABİLİR?