paylaşılamayan kadın/erkek olmak nasıl bir duygu anlatın bakalım, sizin çerçevenizden bakalım birde. Kız dediğin İstanbul gibi olmalı. Fethi zor, fatihi tek!!!" diyen birisine İstanbulun TRAFİĞİ gibi bir kız düşerse hali nice olur? 😃🧐
Paylaşılamayan kadın/erkek oldunuz mu hiç veya olmak hoşunuza gider mi?
Paylaşılamayan olmak genelde kadınlara has bir durumdur. Çünkü genelde aşk ilişkilerinde talepkar olan taraf erkektir. Bir erkek sevdiği kız için diğer bütün erkekleri rakip olarak görürken bir kadın sevdiği adam için bütün kadınları bu denli rakip olarak görmez. Ben kadınların bir erkek için kavgaya tutuştuklarına şahit olmadım pek.
Çok talep gören, çok peşinde koşanı olan, çok belalısı olan insanın geçmişi de genelde karışık olur. Ben şayet kamuya güzel olanı değil bana güzel olanı severim. Çok seveni varmış, çok isteyeni varmış, bir kızı bin kişi istermiş bir kişi alırmış mottosundaki insanların benim gözümde hiç bir kıymeti yoktur. Bu dünyanın yarısı erkek yarısı kadın sonuçta.🙂
Oldum. Beni seven iki kız vardi. Ama bende onlari degil baska bir kizi seviyordum. Benim sevdigim kız da, beni degil baska bir erkegi seviyordu. Ama onun sevdigi erkekte onu sevmeyip baska birisi ile cikiyordu. Yani ortada ' Aşci bahcivanı "Bahcivan soförü "Soför hizmetciyi "Hizmetci uşağı seviyor gibi bir durum vardi. Aşk altıgeninin icine düsmüktük.
Ayni yerde calisinca sevdigin kizin nikah davetiyesini bile eline tutusturuyorlar insanin. Hayat iste insani nasil bir dunyanin icine cekecegi belli olmuyor. Gecmis gün ama bir tuhaf hissettim kendimi yine. Bir sarki paylasayim en iyisi.
Kız dediğin İstanbul gibi olmalı. Fethi zor, fatihi tek!!!" diyen birisine İstanbulun TRAFİĞİ gibi bir kız düşerse hali nice olur? Hahahaha 😄 Beni trafikle uğraştırmasın. Mümkünse ayağımı yerden kessin 😅 Hayır olmadım olmak da istemem 😄
@Mario45 evet ama beç kalesi zordu azağıda onu alamadıkları için kaybettiler sanki yanlış hatırlamıyorsam kuşatmadan sonraki mağlubiyetlerin ardından ruslara bırakıldı
@Mario45 beç kalesi viyana kalesidir kardeşim osmanlı beç derdi o kaleye 1683 2. viyana kuşatması sonucu mevzular basladı hani bayan fetetmeyi başarsın demiş ya bende mecazen beç kalesi gibi olmalısın diycektim sen azak yazmışsın konu tarih dersine döndü :)
@aheste_06 Evet hatırladım Beç kalesi deyince Ruslarla bağdaştıramadım pek :D. 2. Viyana kuşatmasını Kırım Hanı hainlik yapmasaydı ele geçirilecekti. Azak Kalesi ise yine aynı şekilde Kırım Hanının Osmanlı'dan bağımsız olmak sebebiyle yaptığı hainlik sonucu kaybedilmiştir. Sonraları da anlaşma ile yıkıldı gitti :D Bilgilendirme için teşekkürler bu arada
@Mario45 rica ederim yalnız 2. viyana mağlubiyeti aslında anlatılan gibi kırım hanının ihaneti sonucu basarısız olmadı tamam payı vardır ama esas mesele osmanlı mohaçta macar ordusunu yok ettikten sonra karşısına 160 sene boyunca düzenli ordu çıkmadı meydan muharebesine girmediler osmanlıyla bundan mütevellit osmanlı kendini kale kuşatmasında geliştirdi o dönem avrupadaki 40 yıl savaşları şunlar bunlar avrupada ordu düzenini yeniliğe soktu osmanlı burda geri kaldı esas mesele kuşatmadan sonra 12 tane meydan muharebesine girildi ve yalnızca 3 ünü kazandık zenta muharebesi çok kayıp verdiğimiz muhaberelerden yani kırım hanı günah keçisi oldu :) zaten istese de leh ordusunu durduramazdı ağır zırfhlı birliteydi lehler orası bir dönüm noktası osmanlı için ben teşekkür ederim iyi akşamlar :)
Oldum Ama pek olmadı çünkü ben sevmiyorsam umrumda olmaz. Aralarında 3 ya da 4 tanesi bana ciddi ilişki vaad ediyordu ama istemedim. Aralarında çok güzel mesleklere sahip olanlar da vardı. Bana Gerçekten değerde verdiler. Çünkü açık ve net söylüyorum bana mutluluk huzur vaad edenleri ben sevemiyorum. Benim içimdeki kötü tarafı hitap etmesi gerek birinin.
hiç öyle bir durum yaşamadım ama yaşamak hoşuma gitmez.. sıradan birisi olarak yaşamayı seviyorum bu durum göz önünde olduğumu gösterir.. bu hiç hoş değil
Olmadım, yani olmak belki güzel olabilir ama belki. Mesela iki yakışıklı benim için birbirine girer, kavga ederse falan :D. Sevgilim varken böyle bir şey istemem çünkü diğer kişi aramızı bozabilir.
Oldum lise yıĺlarin hele saç başa kavgalar olduğunu gördüm, Ama o kadar gamsızdımki Ben bahçede basket oynuyordum. Arkadaşlarım anlatıyorlardı sınıftan 🤣
Hic hoslansmadigim bir sey... Paylasilamamak nedir ya, bulunmaz hint kumasimiyiz ki payalasilamayalim.. cok sacma bir durum.. oluyor mu? Oluyor ki boyle bir soru gelmis.. cevabim Allah akil fikir versin ne diyeyim..