Ben sade, gösterişsiz bir kızım. Dışarı bi kot bi tişört hafif bi makyaj yapıp çıkarım. Bir yandan da Allah'a olan inancım sonsuz olduğu için kıyafetlerime vs. dikkat ederim, dövmem falan da yoktur. Ama gelin görün ki hoşlandığım erkekler genelde dövmeli, çapkın, ağzı laf yapan, esprili tipler. İşin tuhafı zıt kutup olmamıza rağmen onlar da bana karşılık veriyor. Ama ben evlensek nasıl olur diye düşünüyorum ve orta yol bulamıyorum, sanki ileri vadede aldatılırım gibi geliyor. Diğer yandan daha dindar olan tiplere bakıyorum onlar da çok sakin geliyorlar. Neden hep bana uygun olandan değil de uygun olmayandan hoşlanıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bende inancı yerinde olan biriyim ama gayette eğlenceli ve o bahsettiğin tiplerin bir çoğundan daha iyiyimdir. Tabi bunun birazda sebebi geçmişimde bir zamanlar bu yollardan geçmiş olmam. Şimdi ise bahsettiğin erkek profili gibi bir şey oldum sanırım. 😃
Ayrıca kişilik yapısını inanca o kadar da bağlama. :)14 Yorumla
Soran+1 yılBak bu bende de var. Eğlenmeyi, gezmeyi, espri yapmayı çok severim ama karşı cinste böyle tipler genelde aldatmaya meyilli olan tipler oluyor, ben de gidip böylelerini seviyorum sakin olanlar dururken
- +1 yıl
Dışarıdan bende öyle görünüm ama 11 yıllık geçmiş ilişkimde gözümle aldatmış değilim. Senin ne demeye çalıştığını anladım ama bu kişilik ile ilgili bir durum. Ayrıca senin böyle erkeklere karşı olan çekimin çok büyük oranda seksüel. Bu yüzden böyle istiyorsun. Kadın olmaya basliyorsun yani. :)
Soran+1 yılBence karşı tarafında bunda etkisi oluyor😊 cunku bu tarz erkekler kadınların ayağını nasıl yerden kesiceklerini biliyorlar, belki de bu yüzden böyle tiplerden hoşlanıyoruz
En İyi Cevaplar
+1 yılBu bizim doğamızda car en uygun olmayanı gider fare deliğinde de olsa bulur getirtir hayatımıza sokarız sanki yanlış insanlar bizim mecburiyetimizmiş gibi hayatımızı kalbimizi kırıp parçalamasına izin verir ve sessiz kalırız bir kızın değil bir çok kizin yaptığı birşey bu hata mi fıtrat mi hala anlamış değilim dogrusu ama hep bize uygun olmayan insanlardan hoşlanıyor ve o tür insanları hayatımıza alıyoruz
11 Yorumla
Soran+1 yılCok dogru demişsin, tuhafız gerçekten 😅😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce yapmadığın şeyleri yapmalısın. İnsanlar ve/ veya hayvanlar için faydalı uğraşlar ile zamanını doldur. Bunu yapmak için zorla kendini. Zamanla seversin. Sevdikçe yapasın gelir. Yaptıkça hem mutlu olursun hemde yeni insanlara yeni hayata yelken açarsın. Yaşadığın yer nehir değil koca bir okyanus. Keşfet. Boş zamanın kalmazsa düşünmeye vaktin kalmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılGüzel tavsiye, teşekkür ederim:)
- +1 yıl
rica ederim 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Zıt kutuplar birbirini çeker hesabı. Sen kendin gibi sakin değil daha çok zıpır tiplerden hoşlanıyorsun.
Ancak o tiplerden canın çok yanar. Sevginin kıymetini anlamazlar. En kısa zamanda ne yap et bu fikri kafandan çıkar. Emin ol konuşmayı seven, efendi tipte insanlar da var.
Yeter ki bunun görmeyi dene.22 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler tavsiyen için👍
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
51Cevap
+1 yılGenelleme yapmak istemiyorum gerçekten ama bizim kızlar ne istediği belli şerefsizler daha sürüklüyor böyle onları kıran aldatanlar daha çekici geliyor birde egoist olmaları çok kötü yapıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=YQzZip9rT6c24 Yorumla
Soran+1 yılYaaaa videoya inanamıyorum, demek sorun bende değil biz kızlar hep böyleyiz 😂 cunku her dedigimizi yapan insanda bi heyecan yok monoton ama cilveli tipler ayagimizi nasil yerden kesebileceklerini iyi biliyolar bu yuzden bizde onların peşindeyiz galiba
Soran+1 yılBu kadar içten söyledigine göre sen de zamanında bi kızdan kazık yemişsin belli
- +1 yıl
Yok bir kazık yeme mevzusu ama gördüğüm bunlar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖn yargılı olma ve kendini şartlandırma kendini mutlu hissettiğin insanlarla ol istemediğin pişman olacağın şeylerin bilincinde ol yapma sınırlarını baştan koy
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklı bir yorum
Kafanda ki leri at . sade ve Düzgün ve inançlı ibadetini yapan biri ile beraber ol eğer böyle biriyle olmaz dan. Sonradan Kafanı duvara vurursun . O ağzı laf yapan döğmeli erkekler. Senin işini görünce bırakırlar ortada kalırsın . Ondan sonrada Düzgün biri almaz seni
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bu sadece senin sorunun degil butun kizlar capkin serseri agzi iyi laf yapan guvenilmez erkeklerden hoslaniyor. Efendi agirbasli duzgun erkekler size cok sıkıcı ve itici geliyor
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel özetledin
O düşünceyi bikere kafandan at. Öyle düşündükçe aslında farkında olmadan bilinç altındakilere yönetiyorsun. Kendi kendine olunlamalar yapmalısın. Ornek veriyorum, iyi insanlar beni bulur, ben iyileri hak ediyorum. İyilerle çok iyi anlaşıyorum. İyiler daima hayatımda olmalı. Gibi...
Çok işe yarar.11 Yorumla
Soran+1 yılAaa bu güzelmiş bak, bunu deneyeceğim:)
Tek bir sorum olucak insallah yanlis anlamazsiniz. Madem boyle tiplerden hoslaniyorsunuz demekki birazdaha eglenceli bi hayat istiyorsunuz o zaman sizindr dine bu kadar yakin durmaniz biraz degisik degilmi. Biraz garip geldi bana cunku yanlid anlasilmak istemiyorum ya
13 Yorumla
Soran+1 yılYanlış anlamaktan ziyade seni tebrik ediyorum, çok güzel bi soru sordun. Evet ben eğlenmeyi, gezmeyi, espri yapmayı vs. çok seven biriyim ama Allah inancım da sonsuz ve buna göre de hareket ediyorum. Ne kadar istesem de dövme yaptırmam, kapalı olmasam da çok açık giyinmem. Cunku bu dünya geçici, ben de 4-4lük degilim tabi ama yine de bunlara uygun hareket etmeye calisiyorum. Mesela karşı tarafta eglenmeyi, gezmeyi, espri yapmayi seven tip oluyor ama daha az inançlı oluyor. Bu defa da o öyle davranıp ben böyle davranırken ikimiz arasında bir sıkışmışlık oluyor, yani ben hem bu dünyayı hem öbur dunyayı dusunup o sadece bu dunyaya göre hareket edince sanki ben onun karşısında inançlı olmak utanılcak bir şeymiş gibi hissediyorum. Tam olarak nasıl anlatsam bilemedim ama daha muhafazakar tiplerde de eğlenmeyi bilmeyen vs. oluyo , ben de öyle erkekleri sevmiyorum
- +1 yıl
Cok cok iyi anladim seni. Sahsen hayatimda dini bu kadar doru kullanan biri gormedim 0 şaka. Ya cok dindar herkes ya da hic ilgilenmiyor. Sahsen ben musluman degilim ama saygi duydum size. O zaman sizin aradiginiz kisiyi bulmak biraz zor olucak gibi. Ama siz genede pes etmeyin hem utanilacak bisi yok eger siz dininiz icin birseyden vazgeciyorsaniz ve sevgiliniz bundan sikayetciyse onla olmaz zaten.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel düşünceniz için, bu arada evet haklısınız benim için doğru kişiyi bulmak biraz zor gibi görünüyor ama hayırlısı bakalım, belki de ileride istediğim gibi biri çıkar karşıma
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kadınlar zoytarı tipleri alıp onları adam etmek adına ömürlerini ziyan etmeyi görev bilinci olarak benimsemişler düzgün tipleri sevmezsiniz siz illa bir pürüz olmalı 😃
12 Yorumla
Soran+1 yılHahah neden böyleyiz 😂
+1 yılEvet kendin söylüyor sun dindar insan daha çok ağır basıyor sen en iyisi ikisinin ortası olan kişi bul derim
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten en uygunu bu gibi duruyor bence de
- +1 yıl
Yani kısmen doğru
Gizli Üye(25-29)+1 yılsırf beni aldatmasın efendi dindar olsun diye de sevmediğin çekim duymadığın birisiyle de olmazsın:) anladığım kadarıyla sen esprili neşeli eğlencelisin inançlısın kendin gibi birini de bulabilirsin ya öyle insanlarda vardır eminim.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir orta yolu olmalı :)
Soran+1 yılAynen beni tarif etmişsin:) umarım bir gün karşıma çıkar ne diyim
Cevap sahibi+1 yılinşallah ya çıkar kendimize göre biri :) hem efendi olup hem eğlenceli olsun kafalar uyuşsun kibar olsun insancıl olsun daha ne 😂😁😌
Dövmeli ağzı iyi laf yapanlardan hayır gelmez çevremde çok var
21 Yorumla
Soran+1 yılGenelde de hayır gelmiyor zaten ama ağızları iyi laf yaptığı için kızları nasıl etkileyeceklerini ve kendilerine bağlayacaklarını iyi biliyorlar
+1 yılSabah akşam dizi izleyip bayboylara aşık mı oluyorsun? 😂 Tüm kadınların sorunu bu. Kendilerini mahveden erkeklere tapmaya bayılıyorlar.
12 Yorumla
Soran+1 yılDizilerdeki klasikleşmiş holding sahibi erkeklerden bahsetmiyorum ben. Maddi yön değil benim anlatmak istediğim şey, durumu çok iyi olmayıp ağzı laf yapan, esprili tipler de var. Onlardan bahsediyorum. Sen her maddi durumu iyi olmayanı muhafazakar, sakin tip mi zannediyorsun?😊
- +1 yıl
Bir erkeğin senin hayatını berbat etmesi için maddi durumunun iyi olmasına gerek yok. Ben maddiyattan hiç bahsetmedim.
İnsan her zaman kendisine zıt olanı sever onunla daha iyi geçinir
12 Yorumla
Soran+1 yılAma çapkın oldukları için evlilikte sanki olmaz gibi duruyolar yine de bilemiyorum
+1 yılAynı bende de oluyor 😅 nerde tuhaf tip var hoşlanıyorum dövmeli acık saçık kızlar çekici geliyor 😅
12 Yorumla
Soran+1 yılSen nasıl bi karaktersin peki?
- +1 yıl
Sesiz sakin kızlardan çekinen sohbete başlamadan sohbet etmeyen tek başına gezmeyi sevmeyen bir ara ara sokakta kızlar arkamdan laf atmıştı 😅 her kıza bakmak zorunda degiliz dimi 😅
Ama kendime düzen vermeye karar verdim
günaydın çünkü geçmiş ilişkilerinden ders çıkarmıyorsun? en temel neden bu 3 altın kuralı dene gerçekten ılıskıye sahıp olacgın kısıyı kendıne köpek et sadık olsun aldatmasın gerısı gelır
20 Yorumla
+1 yılÇünkü kızlar sürünmeyi sever
Sende seni süründürecek tiplerden hoşlanıyorsun
Bence bu zinciri kırmalısın
Edepli usturuplu biriyle evlen huzur bul20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende şu devirde evlilik için Uygun kadının varlığı konusunda tereddüt ediyorum
Onla bunla gezen kadın benim eşim mi olcak12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, sadece kadın için değil erkek için de geçerli bu
Cevap sahibi+1 yılHiç bir kızla hiç bir şey yaşamadım tek kız olsun oda evleneceğin kız olsun
Kendine zit olan farkli oldugu icin daha cekici gelir derler. Tarz olarak farkli olmak sorun degil ama birazcik ortak yonlerin varsa o kisilerle korkma anlasirsin.
10 YorumlaKadınların en az %80 i alfa erkeklerden hoşlanır senin demek istediğin de galiba o beta erkek de bir o kadar sıkıcı efendi espri kabiliyeti olmayan özgüvensiz bir insandır. Normaldir yani :-))
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kızlar genelde bu tarz kişilerden goslaniyorlar ama hep üzülüyorlar bence seçici ol kendine daha uygun birini bul
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKimin nasıl çıkacağı belli olmaz ama yine de kendin gibi erkeklerden hoşlanman daha güvenli olur
12 Yorumla
Soran+1 yılHuyları bana benzeyen birinden hoşlanmalıyım diyosun yani
Cevap sahibi+1 yılBence öyle
Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı. aman kankaa boşver içinden geleni yap, istemediğin ot burnunun dibinde bitermiş hesabı hayat
10 Yorumlakendinde olmayandan hoşlanır insan ya da kendisi gibi birisinden
10 Yorumla
+1 yılSeçtiklerin öyle tiplerse senin de içinde öyle bi insan vardır bastırmışsındır
10 YorumlaSana uygun olmayanlara karşı çekimin yüksek demekki
10 YorumlaKadınların fıtratında var. Kötü çocukları seviyorlar hep.
10 YorumlaSen o dine bağlı oldukça mutlu olamazsın erkeklere duyduğun ilgiyi inandigin din nedir diye arastirsaydn keşke...
11 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey anlamadım yazdığından
+1 yılOrta yolu olan ben varım ama benim de ilgim ağır gelebilir sana 🙂🙂
10 YorumlaŞimdi ne desem boş. Kendini geliştir, konfor alanını erkekler dışında alanlarda da bırak derdim ama nafile, türk kadını işte.
12 Yorumla
Soran+1 yılHayatımın merkezi elbette erkekler değil ama biriyle görüşeceğim zaman da bu dediklerimi yaşıyorum hep. Henüz ortasına denk gelmedim yani, ya çok dindar olup kendinizi dış dünyaya tamamen kapatıyorsunuz ya da çok alemci olup inançları bi tarafa atıyorsunuz. Ikisinin ortası yok
+1 yılkadınlar her hangi bir şeyi olduğu gibi kabul etmez, hep dönüştürmek değiştirmek ister..
sizin de alt benliğinizde bu var bence..10 YorumlaGenelde hep böyle olur zaten çoğu sorduğun sorunun cevabını kendine vermişsin elbet başka hoşlandığın erkeklerde olacaktır dövmesi olmayan mesela.
Ya aldatılırsan demişsin doğru büyük ihtimalle olabilir10 YorumlaBende her ikisi de var😅 ama gözüm öyle korkmuş ki anlatamam..
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden gözün korktu?
+1 yılBende Öyle Bana Uygun Olmayan
Kızlardan Hoşlanıyorum.13 Yorumla
Soran+1 yılSenin karakterin nasıl peki?
- +1 yıl
Yav Ben 4 defa Reddedildim 4 Açılmamdada Benim Boyum 168 Mantıken Kısa Boylu kızları sevmem gerekiyor Ama Ben Hep Uzunlarını Seviyorum Öyle
- +1 yıl
Aynen bende kendime zıt kisileti sevmisimidir hep
+1 yılHep böyle düsündügünüz icin olmuyor manitamiz jdjsjsj
15 Yorumla
Soran+1 yılSen bahsettim hangi kesimdesin? Eğer dogru anladiysam; ben dövmeliyim, ağzım iyi laf yapar ama karşımdakinin kararlarına saygı duyarım ona karışmam diyosun ama kızlar genelde benim gibi dusundugu için manitan olmuyor 😃
- +1 yıl
Son dedigin yalniş 1 tik fazla karişirim
Soran+1 yılNesine karışıyosun peki
- +1 yıl
Onlarimi sayacam simdi jdjdjdj
Soran+1 yıl😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki senin içinde bir yerlerde de böyle bir insan yatıyor.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Yüzeysellik ilgi çekiyordur kişiyi tanıyarak yakinlasmayi dene
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. dindar olan dışardan sakin. ev ortamında onları görmen lazım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılSana öyleleri çekici geliyor
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet, çok tuhaf bir şekilde
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılDindar görünen baskı altında büyüyen tiplerde sapık derecede çıkıyor unutma
10 Yorumla Senin Sonun İyi Değil Ahanda buraya yazıyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılDaha beni yüz yüze bile tanımadan şurda yazdığım iki cümlemi okuyup nasıl bu sonucu çıkardın?
Soran+1 yılKomiksin:)
+1 yılPç seviyorsun normal bu kadınlar pç olanı sever
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet kısacası bu aslında. Bana uygun olmadığını bildiğim halde aynen öyle tipleri seviyorum
+1 yılBad boy sevmek kadınlarda yaygın bir davranıştır 30 unda o uslu dediğin tiplere bakmaya başlarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleyim hep bana zıt kızları seviyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılDemek zıt kutuplar birbirini çeker dedikleri dogru
Cevap sahibi+1 yılİstisnalar olsa da evet doğru ne uzaksa i hoş geliyor zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılPsikolojik bu. takip edersen konuşalım
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO hoşlandığın kişiler aslında senin olmak istediğin karakter.
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılİçindeki olmak istediğin ama olamadığın özendliğin
Soran+1 yılÇok ilginç geldi bu bana gerçekten
Cevap sahibi+1 yılSen ne düşünüyorsun
Zıt kutuplar çekiyorsa demek 😁
10 Yorumlazit kutuplar cekiyo demekki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu sadece senin değil milyon bayanın derdi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHoslanmamak senin elinde
10 Yorumla
+1 yılkısmet ve çevren öyle sanırım
10 Yorumla
+1 yılSende bundan hoşlanıyorsun demek ki..
10 YorumlaZıt kutuplar birbirini cekermis
11 Yorumla
Soran+1 yılGaliba biraz bunun da etkisi oluyor
+1 yılSakin geliyorlar derken
sen ne istiyorsun ki15 Yorumla
Soran+1 yılKonuşma tarzı olsun, hareketleri olsun daha oturaklı oluyor sakin geliyorlar derken. Ben de hareketli, şımarık bi erkek çocuğu gibi davranan, agzı laf yapan tiplerden hoşlanıyorum ama mantıklı düşününce de genelde aldatma potansiyeli yüksek oluyorlar
- +1 yıl
Bak yorum da değil ama özelde söyleyebileceğim öp şey var bu konu da tercih senin imkanın varsa yazmanı rica ederim
- +1 yıl
Bekliyorum
- +1 yıl
Zaten tanıyınca şok olacaksın
- +1 yıl
Cidden diyorum
Ön yargılı olma
+1 yılBasit +-kutup
12 Yorumla
Soran+1 yılYanı zıt kutuplar birbirini çeker mi diyorsun
- +1 yıl
Yesss
- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yıl@Çaresizlik1 havla bakayım hitler köpeği
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapali mkskn sen
11 Yorumla
Soran+1 yılHayir neden
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu şey değil mi ya ben :(
11 Yorumla
Soran+1 yılDemek biz kızların genel sorunu bu😕
+1 yılÖyle olur zaten
20 Yorumla
+1 yılMıknatıs misali
10 Yorumla