Babası bana nasıl laf söyler sen kimsin?

Nişanıma kalmış 10 gün mekan tutulmuş organizasyon ayarlanmış pasta fotoğrafçı işi hallolmuş iş yetimden ona göre yıllık iznimi ayarlamışım herkese haber verilmiş babası dün beni arıyor bizim maddi durumumuz yok sen babana söyle nişan olmasın dedi bana başımdan aşağı kaynar sular döküldü onun ailesi zamanında nişan yapalım yapalım diye başımın etini yedi o zamanlar kendi babam sıcak bakmıyordu babamla konuştuk ettim ikna ettim nişan işine şimdi gelmiş bunu diyor kendi ailem duymasın babasının dediklerini ben birşey demedim ama babasını dün tersledim sizin yapacağınız birşey yok nişanı kız tarafı yapar biz üstümüze düşeni yaptık sizin yapacağınız bir bana elbise almak birde takı takmak bu dedim bu sizin ilk mürvetiniz kendi çocuğunuz için de birşey yapamayacak mısınız dedim o kadar borcumuz olmasına rağmen biz nişan için nelere giriştik dedim kızım sen cahil misin dedi babası bana telefonda ben yine çizgimi bozmadım haddini bil dicektim demedim benim babam bile benimle böyle konuşmuyor kapatmadan önce söyledim nişanın iptal olmadı söz konusu olamaz bir daha nişan diye bişey olmaz dedim benim ailem tekrar bunlara kalkışmaz dedim babası da bana tamam gelmiyoruz nişana filan dedi bende siz bilirsiniz dedim kapattık telefonu haaaa bu arada babası benimle konuşurken telefonu hoparlöre almış annesi de yanında benim sevgilimi aramış benim konuşmamı dinletmiş sevgilim bana birşey demedi zaten ama azıcık tersledin dedi böyle bir aile
Babası bana nasıl laf söyler sen kimsin?