Aile & Toplum Babanız size nasıl sesleniyor? PoNCiK_KeLeBeK Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benim babam küçüklüğümden beri prensesim diyor:) hiç değişmedi kocaman kız oldum prenseslik bitmedi 🙈Sizin babanız nasıl sesleniyor? Babanız size nasıl sesleniyor? Cevapla Babalık Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Palmarosa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Genelde kuzu diye sesleniyor. Bazen yavru kuş. Anneme de anne kuş der hep. 1 1 Yorumla PoNCiK_KeLeBeK +1 yıl Cok tatlı💕 Yorumla
fredurstsucks Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Bana da prensesim diyor❤️ Kocaman adam oldum hala prensesim diye sesleniyor cnım babam kıyamam 3 2 Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl 😅😅🤣 Yorumla PoNCiK_KeLeBeK +1 yıl Umarım eşin olunca prensliğe geçersin:)) Yorumla
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İsmimle, zaten sevmem ben prenses, tatlım gibi şeyleri 1 0 Yorumla
İzmirli35gokhan Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Babam ben küçükken vefat etti, açıkçası hatırladığım kadarıyla da hep kızardı hiç öyle beni sevdiği bir anım yok aklımda 0 3 Yorumla PoNCiK_KeLeBeK +1 yıl :(kusura bakma üzdüysem Yorumla İzmirli35gokhan +1 yıl Sorun değil herkes kaderini yasar Yorumla PoNCiK_KeLeBeK +1 yıl :( Yorumla
Freedyninemmioğlu Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Evlenince kül kedisi olursun,😀 1 4 Yorumla PoNCiK_KeLeBeK +1 yıl Olsun prensimde olacak sonucta :)) Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl Prens olmaz sadece kül kedisi😀 Yorumla PoNCiK_KeLeBeK +1 yıl Tamam:) küllerimden yeniden doğmayı bilirim ben:)) Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl Peh😀 Yorumla
Paranoidsizofrenkiz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Tavşanım der tavşikleri çok seviyorum o yüzden 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Leydim 2 5 Yorumla PoNCiK_KeLeBeK +1 yıl Wuu🥰 Yorumla HayalperestPisicik +1 yıl Bizi seven erkekler de bunları örnek alsa keşke😂 Yorumla PoNCiK_KeLeBeK +1 yıl Umarım oyle bir eşin olur:) Allah herkesi kendi gibi insanlarla karşılaştırsın 🍀 Yorumla HayalperestPisicik +1 yıl Prensini bulursun umarım💜 Yorumla PoNCiK_KeLeBeK +1 yıl Tesekkür ederim :) 🥰 Yorumla
crazyman50 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Maho diye seslenir 😂😂 1 5 Yorumla PoNCiK_KeLeBeK +1 yıl Maho ağa:) Yorumla crazyman50 +1 yıl İsmimle kimse seslenmiyor beni tanıyan herkez sadıç diye hitap ediyor babamda Maho diyor Yorumla crazyman50 +1 yıl 😂😂 Yorumla PoNCiK_KeLeBeK +1 yıl Bende sadıç maho diyorum :) Yorumla crazyman50 +1 yıl Oda güzelmiş 😊😊 Yorumla
adeem00 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Evladım buraya gel dedimi sı*tım demektir 1 3 Yorumla purpleplum +1 yıl DIDJJSJSGDSGDKHDJS Yorumla PoNCiK_KeLeBeK +1 yıl Allah yardımcın olsun:) Yorumla adeem00 +1 yıl Amin 😂 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Babamla işim olmaz 0 1 Yorumla PoNCiK_KeLeBeK +1 yıl Annen peki:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Genelde kuzu diye sesleniyor. Bazen yavru kuş. Anneme de anne kuş der hep.
Cok tatlı💕
Bana da prensesim diyor❤️
Kocaman adam oldum hala prensesim diye sesleniyor cnım babam kıyamam
😅😅🤣
Umarım eşin olunca prensliğe geçersin:))
İsmimle, zaten sevmem ben prenses, tatlım gibi şeyleri
Babam ben küçükken vefat etti, açıkçası hatırladığım kadarıyla da hep kızardı hiç öyle beni sevdiği bir anım yok aklımda
:(kusura bakma üzdüysem
Sorun değil herkes kaderini yasar
:(
Evlenince kül kedisi olursun,😀
Olsun prensimde olacak sonucta :))
Prens olmaz sadece kül kedisi😀
Tamam:) küllerimden yeniden doğmayı bilirim ben:))
Peh😀
Tavşanım der tavşikleri çok seviyorum o yüzden
Kızım, babacım şeklinde
Leydim
Wuu🥰
Bizi seven erkekler de bunları örnek alsa keşke😂
Umarım oyle bir eşin olur:) Allah herkesi kendi gibi insanlarla karşılaştırsın 🍀
Prensini bulursun umarım💜
Tesekkür ederim :) 🥰
Maho diye seslenir 😂😂
Maho ağa:)
İsmimle kimse seslenmiyor beni tanıyan herkez sadıç diye hitap ediyor babamda Maho diyor
😂😂
Bende sadıç maho diyorum :)
Oda güzelmiş 😊😊
Evladım buraya gel dedimi sı*tım demektir
DIDJJSJSGDSGDKHDJS
Allah yardımcın olsun:)
Amin 😂
İsmimle
Adımla sadece
Şşş der genelde 😀
:))
Babamla işim olmaz