2 AYLIK EVLIYIM BANA VURUYOR ÇOK ÇARESIZIM?

4 yillik bir ilişkimiz vardı birbirimizi gerçekten çok farklı seviyoduk gezdik eğlendik herşeyin en güzelini yaşadık bana kıyamıyordu başlarda ben mutlu oluyim diye herşeyi yapıyodu kavga etsek uzuluyodu hatta agliyodu bile. Daha sonra 2. Yilimiz bitince iş yeri açtık beraber benim meslegimin uzerine bütüb sorumluluklari bana yıktı cok zorlandım herşeyi başardım bu sorunlar yüzünden kavgalar çıkmaya başladı ama benjm canımı hiç bi zaman yakmazdı küfürler ederdi. Hep kavga ederdij ama benim canimi yakmakla ilgili lafta etmezdi. 2 yıl bu şekilde devam etti ara sira düzeliyodu işle ilgili evi uzak diye çok laf etmiyordum bende. Bana 2 yil önce evlilik teklifi etmisti fakat dukkani isleri yluna koymayi bekledik daha sonra öyle böyle evlilik karari aldik nisanlandik 6 7 ay sonrada evlendik. Ilk 3 4 gün güzeldi daha sonra tartismaya basladik ama bu tsrtismalar öyle büyük olmamasina rağmen bana her seferinde senin caninu yakarim bak demeye basladi dayak yersin gibi evlenince beni kendi altinda istediginu yapabilicegi biri gibi görmeye başladı daha 2. Haftadab benim tartismalarda canimi yakmaya başladı. Bugün işten gelip 2 3 saat uyudum yemegi yeni yapiyorum diye bana laflar söylemeye tehtide başladı bende senin hizmetçin degilim yapmak zorundada degilim dedim ki yapiyordum. Ama kendisi sinir hastasi tamamen istemedigi sey oldugunda şeytana dönüşüyor kendi ailesinede bu şekilde davranıyodu. Ben biktimm sevmiyorum artik ama 2 ay oldu bosanıp ailemi üzmek istemiyorum onlara nasıl anlatırım bilmiyorum kaç kez kolum morardi sitede oturuyoruz güvenlik polis cagirdi ben bunlari yaşadigima inanamiyorum. Çok çaresizim sinir hastasi psikopat bi insan kavga ederken beni yere yatirip bogazimi siıktı evde köpegim var beni korumak istedi ona bile çok kötü vurdu çıldırdım. Beni geç bi masum hayvaba vurabilen biri insan olamaz bana göre tamamen hasta sevgim herşeyim bitti bi süre bekleyip boşanmak istiyorum cesaret edemiyorum. Bizim ailede kimse boşanmadı nasil karsilancak onuda dusunuyorum bi yandan kimse icin hayatimi mafrdemem diyorum. Benim için bu evlilik bitmiştir. Onun ailesine bu olaylafi yansitmali miyim bilmiyorum. Dengesiz biri normale dönünce espriler iyi davranmalaf ama bu her olayda benim canjmi yakmaya kalkmasi ben bunu kabullenemem benim ailem bana birkez el kaldirmadi böyle bi olay yaşayab oldu mu çok merak ediyorum ne yapmalıyım köpeğimide aldım kendimi odaya kitledim bundan sonra asla bi daha muhattap olmicam onunla benden uzak olsun böyle birinden çocukta yapilmaz bana göre insan falan değil.
2 AYLIK EVLIYIM BANA VURUYOR ÇOK ÇARESIZIM?