2 BURUN AMELİYATI SONRASI YAMUK KALAN BURUN?

Selam herkese.

Ben geçen sene burun ameliyatı oldum burnum geniş ve kemerliydi ilk ameliyatımı olduğumda burnum çok güzeldi yani kemeri vs. Hepsi düzelmişti ameliyat fotoğraflarında gördüğüm kadarıyla öyleydi üstünde alçı ve sargı olduğundan dolayı tam görünümünü göremiyordum ama fotoğraflarda burnun bir tarafının yamuk olduğunu da görebiliyordum açıdan dolayı diye düşündüm en başta ta ki 1 hafta sonra alçı ve sargılar çıkana kadar çıkar çıkmaz burnumun yamuk olduğu fark ettim doktorum ödem ve şişlik olduğunu bundan dolayı böyle göründüğünü söyledi en az 6 ay beklemem gerektiğini ve ödem şişliklerin gideceğini düzeleceğini söyledi 6. Ay kontrolüme gittiğimde burnumun yamukluğu iyice belli oluyordu bu 6 aylık süre zarfında tabi benim psikolojim bozularak yaşadım çünkü beni gören herkes ilk önce senin burnun az yamuk mu diye soruyordu Buda beni aşırı kötü etkiliyordu herneyse kontrole gittiğimde bana 6 ay daha bekle 1 sene dolduktan sonra revizyon ameliyatı olacağımı ve yamuk taraftan sadece bir cihaz ile kemiği kıracağını ve düzelteceğini söyledi doktorum dediğine göre sağ taraftaki kemiğim büyümüş geri yerine çıkmış o yüzden burnum yamuk duruyormuş ama yalan çünkü ameliyat sonrası fotoğrafımda bile belli sağ tarafın kalkık ve yamuk olduğu sağ tarafın kemiğine dokunulmamıştı hiç. 1 sene dolduktan sonra tekrar ameliyat günü alındı 2. Ameliyatımı oldum ben yamuk burnum için 2. Ameliyatı oldum tekrar ameliyat sonrası fotoğraflarıma baktığımda bu kez düzelmiş gibiydi 1 hafta sonra yine sargılarım çıktıktan sonra 2. Bir şok yaşadım burnum eskisinden daha da yamuk duruyordu doktorumla görüşmeye gittiğimde biz o kemiği kırdık yamuk olması imkansız şu an ödem ve şişlik var dedi yine ama burnum bariz yamuk belli diyorum yok dedi tekrar bi bant yapıştırdı gönderdi. ne yapacağımı bilmiyorum böyle bir durumla daha önce karşılaşan oldu mu ne yapmam gerekiyor dava açmayı düşünüyorum ama devamlı bana dava açanlar oldu ama üstüne onlar zararlı çıktı deyip duruyorlardı gözümü korkutmak için lütfen bilgisi fikri olan varsa yazsın🙏🏼
2 BURUN AMELİYATI SONRASI YAMUK KALAN BURUN?