Birini seviyorum ve aramızda mesafeler var. Sizce bu ilişki ne olur?

Biri ile tanistim temmuz ayında. Ikimizde yeni ilişkilerden çıkmıştık. Bıkkın ve yorgunduk. Farklı şehirlerdeyiz. Aramizda 6 saatlik yol var ve daha yuzyuze tanismadik. Kendisi bazı nedenlerden dolayı haftaiçi kesinlikle telefon kullanamiyor ve dışarı çıkamıyor. Bu sartlardayken bir kiz arkadasi olmuş. Onu çok sevmesine ragmen iliskileri yurumemis ayrilmislar. Biz cok yakin arkadaş olduk. Aramizda ask anlaminda en ufak bir konu geçmemisti geçen haftaya kadar. Bir ay boyunca sanki sevgiliymişiz gibi 7/24 konuştuk. Birbirimize fotograflarimizi attik. Bulundugum sehre geleceğine söz verdi filan. Hersey cok tatlıydi. Biz cok yakin arkadastik. Ben aşık oldum ona. Ciddi ciddi aşık oldum. Aramız açıldı. Beni biraz terslemeye basladi. Bende durumlarimiz yüzünden aramızda birsey olamayacagini anladım. Zaten benden hoslaniyor gibi de değildi. Konusurken hep konulari ben açıyordum, ben mesaj atiyordum hep. Durum boyle olunca bende sansima kustum ve ondan uzaklasmaya karar verdim. Bir süre hiç konusmadik mesaj atsada bir kac cumleyi geçmiyordu konusmalarimiz. Her gece fotograflarini inceledim. Gözleri o kadar güzeldi ki.. ona bir gün mesaj attim. Bir hafta sonra mesaj geldi. Yine haftaici telefon kullanamamaya baslamis.. artik hiç konuşmayacaktik. Bende soylemek bişey kaybettirmez dedim ve bir zamanlar ondan hoşlandigimi soyledim. O da bana benden hoslandigini ama iliski yasarsak sorumluluklarini yerine getiremeyecegi için olamayacagini soyledi. Oturup ağladım butun gece. Bizimki gerçekten imkansiz aşk. Ha o aşık mı yoksa onun için gelip geçici bir heves miydim bilemem tabi. Ama onu her dusundugumde yuzumde güller acıyor. Sizce ben onu nasil unuturum? Tüm ilişkilerimi kesip fotoğraflarini mi sileyim? Yoksa mesafeler askimiza engel deyip onu buna ikna etmeye mi calisayim. Ikincisini yapmam, cesaretim zaten yok. Ya da onu bekleyeyim mi uygun zamanda belki birseyler yasariz diye..
Birini seviyorum ve aramızda mesafeler var. Sizce bu ilişki ne olur?