Arkadaşlar kız arkadaşım birşeye kızıyor kırılıyor sinirleniyor, bunu belli ettiği halde sorunca hayır değilim diyor ve bende üstüne gidiyorum ama biliyorum bişey var soğuk oluyor, sorunca da Bırak şu huyunu bişeyim yok diyor. Özür diliyorum neyse tamam diyor trip atmaya soğuk olmaya devam ediyor ben yine üstüne gidince kaçıyor bende yazamiom geceye kadar. Gece yazıyor senin umrunda değil galiba o zaman benimde umrumda değil diyip kavga çıkartıp özür diletip barışıyor. Birdaha yapmicaz diyoz yine yapıyor. Ben naoacam artık gına geldi bana aşık bende ona geçen sana aşığım bağlandım da dedi ama olsun çok trip atıyor ve inatçı.
Ayrıca farklı şehirlerde yaşıyoruz. Yardım edin napmalıyım? ilginin kralını da gösteriyorum.
Ayrıca farklı şehirlerde yaşıyoruz. Yardım edin napmalıyım? ilginin kralını da gösteriyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
öff benim sevgilimde öyle yapıyor bazen vallaha soğuyorum
Ama işte insan seviyor da
bi tane tokat atsam gelir kendine xd
Kendini de süründürüyor beni de
Allah kolaylık versin seninki fazla şımarık ömür geçmez onla
Seviyorum ama işte biraz öyle
Zaten hep böyle şımarık iticiler sevilir
Sevdiğinden eminim ama böyle yaptığında deli oluyorum
Özür dilemek her ne kadar erdemlik de olsa suçsuz olduğun hâlde dilemen karşı tarafın egosunu tatmin eder ve bundan bir süre sonra zevk almaya başlar.
Dün gece konuştuk ben yine özür diledim herşeyi düzgünce konuşalım dedim, herşey senin istediğin gibi oluyor, herşeye sen karar veriyon dedi. Ben özgür değilim dedi , oysaki hiçbirzaman şunu giyme şuraya gitme demedim. Çok kısa giy kendin için giydiğin sürece altta ne giydiğin belli olmasın ne giyersen giy diyordum, istediğim tek şey buna bir kaç kişi yazıyordu birşeyler hissediyorlardı bunu ima ediyorlardı, bende onlarla samimiyetine dikkat et bırak ben bjrdefa uyarayım yine arkadaş gibi konuşsunlar senle dedim. Dün bitirdi herşey senin istediğin gibi oluyor ben kimim ki ben neyim ki dedi ayrıldık.
Çok da iyi olmuş. Aşırı tilt oldum şu an. Sen onun annesi değilsin, yanlışlarını sen öğretemezsin. Belli ki o da bu yaşına kadar öğrenememiş, sal gitsin.
Fotoğraf yüklemesini bilseydim sana mesajdan bir kısmını gösterdim. Çok üzdü beni bide sana aşığım bağlandım ama herşey senin dediğin oluyor eski sevgilim gibisin dedi benim çok ağrıma gitti gelse de çok sevmeme rağmen olmaz artık.
Hizliresim. com'dan fotoğraf atabilirsin istersen. Ve de ağır lafları suratına yapıştıran bir insan için üzülmeye hiç değmez
Yükleyemedim. Beni şu an kıskandırmak için uğraşıyor, seviyorum ama sinirliyken ağır konuşuyor bana çok dokundu ama çok seviyorum nasıl geçecek bu🥺
Olum kıyamam lan 🥺
Bence tek seferde sil at, ben öyle yapmıştım. Fotoğraf, mesaj vs her şeyi yok et.
Nasıl geçecek bu, etrafımda çok kız var ama ısınamıyorum belki onlar beni bu kadar üzmez ama olmuyor, ne onla nede onsuz olmuyor
Ya başkasıyla denemen anlamına gelmez ki bu. Biraz yalnız kal ve kafanı dinle. Ne gerek var karı kız tantanasına
Bu gece hepsini silecem yapacak birşey yok çok üzülecem ama alışacam mecbur hayat devam ediyor, bence o üzülsün kaybeden o ben elimden geleni yaptım.
He şöyle be, aferin sana. Onun varlığıyla var olmadın, yokluğu da seni yok etmemeli.
Hayatında hiç görmediği ilgiyi verdim şimdi ilgim olmayacak onun da amacı benim ona gidip yalvarıp barışmam , onu bekliyor kendini ağırdan satıyor ama çok bekler, o bana çok ilgi göstermedi ben alışığım, ama o alışık değil dert olur ona
Kudursun anacım boş ver. Senin sevginle egosunu tatmin etmeye çalışan bir insandan sana hayır gelmez
Tipe önem vermem ama aham Şaham bir güzelliği de yok ben anlamadım bu ego niye
Balonu da patlatacak şey ufacık bir iğnedir en nihayetinde
Biliyorum yazacak kendime nasıl mukayyet olayım
Ben Sana biyerden ulaşsam akıl versen🙈
Buradan ulaşabilirsin 😌
Tamam çok sağol 😂 yazarsa nasıl mukayyet olayım kendime
Ona yazmak istediklerini bana yaz ana bacı söv rahatlarsın. Bir arkadaşımla denemiştik terapi gibi
😂😂 küfür etmeyi de hak etmiyor ama demiyim sende 😂
Dünyayı kendi etrafında döndüğünü sanan hep ben hep ben diyen, kendini beğenmiş bjr hâlt sanan, bencil kıskanç bir zavallısın haberin yok. Seni ilgimle yücelttim verdiğim değerle hayatımda bir yerin oldu ama bunun kıymetini anca ben gidince anliyacak bir zavallısın. Ohh beee
Helâl olsun lan ayakta alkışlıyorum
İyi geldi ama eksik var fazla yok şımarık ya
Kız baya salakmış. Masterchefteki Safanur gibi
😂😂😂 bazen sevmek yetmiyor napalim
🤦🏻
Kafanı şişirdim zaman ayırdığın için teşekkür ederim 🙏
Estağfurullah, ne zaman istersen
Bir şey daha sorsam 🙈 o bir anlık sinirle söyledi sende bir kızsın bilirsin çok seviyor sence pişmanmıdır çok üzülüp bundan sonra ne yapar çünkü ben sustukça o gelirdi biterdi gece yazardı. Bu sefer tamamen bitsin dedi bir anlık sinirlede olsa sence onu bukadar çok seven ilgi gösteren ve kendisininde çok sevdiği birini kaybettiği için kafasını duvara vuruyormudur
Vuruyordur herhalde ama bunun çok uzun süreceğini sanmam. Hak ettiğini kendi de biliyordur
Uzun sürmez derken yazar mı yani onumu demek istiyorsun
Yazsa bile gerçekçi olmaz
O halde o sağ ben selamet
Sen sağ o selamet olsun
Aynen öyle teşekkür ederim
Rica ederim 😌
Yine ben geldim birşeyler sorsam 🙈
valla knkm nerde nasıl davranıcağı bilmeyen insanlar hep böyle mesafeni koru
Öyle ama işte bazen söz dinletemiyor insan kalbine
Kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar şımarıklık
Ben yazmayınca gece yazıyor yine bütün suç benim oluyor
Pofpof istiyorlar sürekli fazla yüz vermeye deveye diken gerisini sen getir 😃
Bana güzel bir akıl versem 😂
Biraz kendini geri çek o seni kaybetmekten korksun
Yazmıyorum gece yazıyor sırf barışalım diye kavga çıkartıyor sonra yine suçlu ben oluyorum özür diliyorum Barışıyoruz, sorunca ben biraz inatçıyım hemen sakinleşemiyorum diyo Deli olacam
İlgi manyağı bir kız arkadaşın var hastalık gibi bir ilişki istemiyorsan sal gitsin böylelerinden hayır gelmez
İlginin kralını veriyorum kavga edince bile ama daha ne istiyor bu
İnsanoğlu böyledir verdikçe ister
ne yaoacam ben ya şaştım kaldım ne gidebiliyom ne kalabiliyom
Üff itici
Hiç sorma ama gönül işte gidemiyorsun😶
Yaşlar kaç kanka?
İkimizde 22
Daha yeniyim yazamıyom burdan yazsan olmaz mı
İnstada oda var 😂 wpden olmazmı
Kanka sövücem bak 😂 telegram var mı
Polat_022😂