Bazen herkesin merak ettiği altın oran kurarak tahmin edilebilir. Ciddi buluşmalarda burun, çene, boyun ve omuzlarına bakıyorum. Haricinde ciddiyet yoksa veya bir daha görmeyeceğiniz bir kadına her üye aşağı yukarı aynı bölgelerine bakıyor. Hatta kadında hem cinsine aynı şekilde bakıyor. İnkar etmeyin tövbe edin. :)
Bu kadına bağlı nereye bakacağımız! Yani demem basmıştır derin dekolteyi miniyi direkt oraya bakar, normal bi tarz ise yüzüne bakar tabi kalça ve göğüse bundan sonra yine, bu aynı şey gibi arabayı önce dıştan beğenirsin daha sonra içine motoruna bakmak gibi
popona her erkek bir kere bakar kızlar da bakar nasıl sağlam mı diye kimse kimseyi kandırmasın :D kızlar da bunun farkındalar ki 45 derece de vucuduna yapışan şeyleri giyiyolar :D
Bırakın artık şu ben masumum ayaklarını baydı ya herkes herkesin popona bakıyor istemsiz bile olsa :D
saçları önemli saçlarına bakan dikkat eden seven beni de severse bana çok iyi bakar diye düşünüyorum ben:)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eğer kadın ön cepheden geliyorsa beynim ilk önce komple bir fizige bakis atmam icin beni yönlendirir. Anlıktır zaten bu olay. Sonra detaylara gözlerim kayar. 1 saniye kadar uzunnnnca bir süre yüze baktiktan sonra, bacaklara bakıyorum. Önceden gögüslere gözüm kayıyordu. Su bir yıldır önce bacaklarin biçimliliğine bakiyorum artik. Neden böyle oldum onuda bilmiyorum.
İlk once tirnaklar (el/ayak) sonra disler ( bak cok onemli) sonra, makyaji (yapabilmis mi , becerikli mi beceriksi mi ) kkyafeti ayakkabisi.. en son iste sey emm.. yani sinesine de bi goz atarim yani.. napiyim simdi.. o kadar suslenmis puslenmis..☺️
Ben şikayet giyimine kuşamına bakıyorum el hareketlerine mimiklerine konuşmasına sohbetine muhabbetine. Eğer abartı bir fiziği varsa zaten direkt fiziğine bakarım göğüsler ine kıçına falan Ama ciddi düşünebileceği mi bir kişi ise asla bunlara bakmam
Ben ilk bacaklara bakıyorum sonra her yerine. Bakımına pürüzsüz olup olmamasına, temizliğine, giyimine kalça göğüs vs kısaca bacaklardan sonra her şeye 😅
Önce Gözlerine, kaşlarına ve kirpiklerine, dudaklarına ve aşşağı doğru devam eder gider... Ama baıları bakılmasını istediği yeri o kadar ön plana çıkartıyor ki insan neresine bakacağını şaşırıyor...