https://www.hizliresim.com/2tomwgz
https://www.hizliresim.com/6e9ii1v
Bunları yazardım ben bir vedalaşamazdım bile
Görüşleriniz için teşekkürler soruyu da beğenebilir misiniz?

Eğer çok sevdiğim bi eşim varsa.. Benim ömrüm seni bu dünyada daha fazla sevmeye yetmedi malesef... Senden ayrı kalmak elbette bir burukluk oluşturuyor bedenimde... Ama nasip olurda hesaplarımızı verip cennete girme şansımız olursa eğer.. Orda seni bekliyor olacağım.. Hoşçakal kalbimin prensesi...
Yani bu herkese bi saçmalık gelebilir belki.. Ama kalbimden geçenler bunlar oldu efendim.. Bu yüzden de kusuruma bakmasın kimse..
Şöyle söylerdim
"Sen ki benim ey gönül sızım, yağmur yüreklim. Hayat bizi ne hale getirdi böyle, biz bize kurulmuş tuzak gibiydik. Hayatımda ben hiç bir şeyi bu kadar çok istemedim. Bir seni çok istedim. Senin de için benle dolmadı. keşke cesur olabilseydin geleceğimiz adına. Bir kez olmayacağıni biliyorum demek yerine, olacak, ben inanıyorum diyebilseydin. Madem sevmiyordun, madem olmayacaktık. tutamayacağın sözler vermeseydin. Yüreğime gelip gelip gitmeseydin. En azından başka biriyle olduğunu daha en başından bana söyleseydin. Bunu 1 ay sonra öğrenmek beni çok yaraladı. Ayrıldıktan sonra yazıp yazıp durdun. Seni tam unutacakken hep geldin yine içimime oturdun. Şu hayatta insan İlk sevgilisine bunu yapar mı. Ayrıldıktan sonra bu kadar çabuk birini bulmana ne demeli ya peki... şaşkınım. Ben sana değil en çok kendime kızgınım..." derdim.
Onu söyleyene kadar ölmeyeceğinden eminsen gayet güzel
Nasıl?
Müslüm den
Affet
Kimsenin seni sevemiyiceği gibi sevmiştim, senden daha dürüst bir sevgiydi benim sana olan sevgim ama değerini bilemedin, hissettiklerimin değerini bende bilemedim. Şimdi ise ikimizde farklı hayatlarda farklı sonlara doğru olan yolları seçtik ikimizde mutlu olalım ikimizde bir daha birbirimizi hatırlamayalım. Sevdiğim birisi yok ama eğer sonu mutsuz biticekse böyle içimden söylerdim.
Cevap
35Cevap
Evumuzun önünden dere akar denize
yaşlandayduuuk sevduğum senun ile diz dize 🎶 😃
tse2.mm.bing.net/th
sonsuzluk ve ötesiiii...
Sonsuz aşk yoktu ya bi' vardın bi' yoktun yaEvvel kalbim içimde kalbur sevdan sırtımda Göz açtım geldi Kapadım gözümü gitti Masal gibi başladı Kabuslarla tükendi Bitti ve gitti…
Dusunuyorum dusunuyorum hic romantik degilim 😂 bisey yazamam ben ya. Oturup herseyle ilgili bisey yazarim ama bu konularda odunum. Bozulmasin diye seni hala cok seviyorum falan yazarim bi tek.
Türk kızları genelde odun zaten, bizim kız halimizsiniz işte şdmdösös
Bu olabilir...
https://www.youtube.com/embed/ZJJDN_HuDEQKendine iyi bak aşk❤️😘 derdim çok dramatize etmem ya kıyamam.. 🤭
ben sana aidim derdim ama o bunu manasını geç anlardı anlayıncada arardı sorardı ama benden yüz bulamazdı
Valla kimi sevip değer verdiysem ihanetten başka bir şey görmedim. Söylenecek pek bir şey yok. Herkes ettiğini bulur.
Yani bitmişse iki tarafta kabullenmişse çok fazla bir şey demezdim. “Yaşadığımız güzel anılar için teşekkür ederim…” der ve kibarca noktalardım.
Buraya kadarmış yolumuz demek😄
Ben gidiyorum, arkamdan bol bol dua et...😄 Ben ne bileyim ya😄 Ölürken O'nu mu düşüneceğim 😄
Yok ama her halde şunu derdim:
Ben senin çok sevdim ama sen buna değer miydin bilemedim...
Mutlu olmasını, kendisine iyi bakmasını isterdim ve hayatla alakalı bir kaç özel şeyler
Ben öldükten sonra sevdiğim insan dahi olsa birşeyler bırakmazdım, öldüm ya..
Üşenirim ben yazmaya, bişey bırakmam. Uğraşamam valla.
Yanindakiyle yasa aklindakiyle öl ama benden uzak dur demek isterdim
Gözünü açıyorsun doğdu diyorlar
Gözünü kapatıyorsun öldü diyorlar
Bu göz kırpışa ömür diyorlar
Başka bir yer varsa orada tekrar görüşürüz belki. Yoksa da, seni tanımak benim cennetimdi zaten
Sona gelmişsek birşey söylemeye gerek kalmaz, Allaha emanet ol, hoşçakal der çıkar giderim
Onu üzmek istemezdim bunun için öncesinde artık senle konuşamam derdim
Bu kadar seven anlayan biri olmayacak çünkü zaman beni haklı çıkaracak.
Vazgeçen ah ben değildim,
Sonuna kadar da direndim
Bu boş dizileri ona bırakırım. Kendisi yazsin.
Ne yazarsam yazayım bir şey değişmeyecek çünkü.
ne yazacam ölüyorum , benden sonra hemen birini bulma zillilik yapma derim.
Aslında seni hiç sevmedim lanet olası pislik derdim
Seni gerçekten çok seviyorum koca yapma ben çok kıskancım
Vasiyetimdir benden başkasını seversen ahirette iki elim yakanda olur deyip bug'a sokarım :D :D
Bu dünyada ne sen ben olabildin nede ben sen olabildim...
Biliyorum bu sözlerimi işitince çok kızacaksın biz seninle arkadaşız sen başkasını seviyorsun, herşeye rağmen hislerime engel olamıyorum seni çok seviyorum bil istedim, arkamdan fatiha okumayı unutma lütfen
Öyle biri yok perso olduğunda düşünürüm..
Kalbimin kırılmadık son kapısını da kırdın artık gidebilirsin. Ama suç sende değil bende yanlış müteahhitle anlaşmışız. Elveda …
Birgun pişman olunca gelme yanıma çünkü son pişmanlık neye yarar herşeyin bir bedeli var buraya kadar...
Ona şunu derdim "Lütfen hadi ordan olup gidermisin Hayatimdan"
Ki ben seni yaşadığım bu ömürde çok sevmiştim artık başka ömürlere kaldık
Belki şimdi önemsersin.
Özelden yazabilir miyim
Hayır
“Neden beni kurtarmadın a*k boşuna mı sevdim seni”
Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
Hiç Bir şey bırakacak hal bırakmadılar kuzum 🌹❤️
Ben hep yanındayım merak etme rüyalarına gelicem❤
Mutlu ve umutlu ol...
Seni cennette bekliyor olacağım.
@Faruk2059 İyi insanlar hep aynı düşünür 😊
@Faruk2059 inşallah kardeşim
arkamdan konuşursan önümden ye
Bişey bırakmam applaa
beni hiç kimsenin sevmediyi kadar çok sev
Kalk kız soğan doğra :D
Hiç bişi yazmazdım. Unutması kolay olsun
Kendine iyi bak
Öyle biri hiç olmayacak :d
Gitmeden son bi nude, güzel bi şekilde ölelim 😂
3 dislike ne ya alla allaa, sizene olm ölümümün son anında ne istediğimden falan?
Oldu o zaman
Haid ben kaçtım
telefonumu imha et
Sevgi dolu hersey
Khontkar- ***** git
Bugüne değil kısmet bi sonraki hayatımda geell
Ölüyor ya da ayriliyormuyuz ki son olsun
Sevdiğim biri yok
Kurtlar vadisi
SONUNU DÜŞENEN KAHRAMAN OLAMAZ
Nayır nolamazz
Hep sev beni derdim :Ddd