Nasıl yakistirri bu kelimeyi bana nasıl ağlıyorum gözlerim şişti
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Değmez erkek içinde söylediği laf için de bak erkek olduğum halde diyorum bizim için ağlamayın kızlar değmez gerçekten
şu an gözlerim sisti boğazım dugumleniyor
Ailemle tanışmıştı bide
İlk sevgilimdi
Çok kötüyüm
Bende tanışırım aile ile önemli olan sevgi saygı huzur benim hiç manit olmadı bak değmez iki gün sonra sen onu o seni unutacak boşver
Ablası Bolu da tek yaşıyor erkek çevresi bir suru sevgilisiyle aynı evde yaşıyor ablasına gelince bişey demiyor bana gelince evden çıkmadıgim halde orspsun diyo
hadi ordan et ya ilk sevgilin ailen ile tanışmış sana orsp diyor ben böyle erkeğin erkekliğine tüküreyim
Aynen öyle valla dayımla bile tanisti onlar bunu çok efendi biliyor ama her seferinde bana ima da bulundu o. pusun falan diyor sürekli iftira atıyor bana
Ağlıyorum seni s. tigimi babana söylicem diyor tüm dünya duyacak diyor öyle bişey olmadığı halde iftira atarım diyor
Öyle erkeğin ben şerefini skym
Onu dovsene
Ağzını burnunu kır çok ağlattı beni
Ad adres ver dövelim
Osmaniye Toprakkale
Neden değmez?
Çünkü her zaman aynısı yapıyoruz genel olarak alacağımızı alıyoruz sonra kullanıp bir kenara atıyoruz bunu bütün erkekler için demiyorum %80 %85 lik kısım için diyorum bu diğer yüzdelik kısım daha çıkmadı ortaya değmez okumuşsundur herhalde kızın ailesi ile filan hep tanışmış ama ona orsp demiş yazık değil mi 3 günlük dünya da birbirimizi üzmeye kırmaya yani seviyorsan düzgünce ilişkini kur devam et gidene kadar illa ki kavga olacak belki ayrılık olacak ama üzülecek kadar olmayacak hem erkek hem kadın kimse üzülmesin üzmek çok kötü birşey her zaman erkekler üzmüyor kızlar kadınlar da bazen üzüyor ama genel olarak erkekler ve bunları bir erkek olduğum halde söylüyorum biz cinsellik ve para peşinde koşan insanlarız kız bireyden cinsel ihtiyacı veya para ihtiyacını karşılarız bırakırız soğuk davranırız kavga ederiz yani bunlar hep olan ve hep olacak şeyler nadir uzun süreli ilişki o da nişanlı sonra hemen evlilik oluyor
Hahah komik kişi nasılsa karşısındakini de öyle görür. İyi görcek hali yok ya. Herkesi kendin gibi karaktersiz sanma defol leşşşş
Böyle insanları pardon insan demişim böyle şahısları sevdiğiniz sürece daha çok ağlarsınız. Büyük geçmiş olsun
O zaman sende de ki kendi adını faa kullanma adın çıkar
Kiminle gezdiğine kiminle arkadaşlık ettiğine dikkat et çünkü bülbül güle karga çöplüğe götürür.
UlAm böyle askerin ölene kadar bi gram sevip yanında olanı olmasın Allah ın bulsun adi
Ne alaka sana her denilen şey doğrru olmak zorunda mı? Sen kendinin o.. olmadıgını bilmiyor musun?
Kaşar dedi bana
Ben sana maymun desem maymunmu olcan?
Niye ağlıyon sende ona söv
Napıcam diye soruyor musun bide
O Rus bu demiş olabilir bak
Neden öyle dedi
Sınıf arkadasimla konuştum diye sırf karşı cins diye
Ne konuştunuz ki flört tarzı mi
Ya yok arkadaşça
Bişey varsa konuşmalarda oleyim
Kendi bir sürü kız takip etmiş ben onu sorunca bunu uydurdu
Ayrıl gitsin hayvanın teki. Boşver
Sınıf arkadaslarimi ekletmiyo nefes aldirmiyo kendi ablası Bolu da tek yasiyo sevgilisiyle onu diyince susuyo bana diyor ki sen sınıf arkadaşlarınla konuşamazsin ablasına gelince o iş arkadaslari diyor ablasının bir sürü erkek çevresi var
Beni orpu ilan ediyo ama ablasına gelince bişey demiyo
Hayatım düşünme onu artık bitti de rahatla. Düşüncesi herifin tekiymis. Bir araya gelseniz de artık perde açıldı bir kere kapanmaz o. Her kavgada o oros der ya da sen yine küfür ağzından çıkar mı çıkmaz mı diye beklersin
Düşünmüyorum bitti artık o benee
Bence de bitti
neden dedi
Sınıf arkadaşım hikayeme yanıt verdi cevap verdim diye
Sen de ib*ne deseydin
Yazık
Kotu söz kendisine ait.
ne olduda söyledi
Durduk yeremi söyledi😳
Eski sevgilidir umarım artık
Neden öyle dediii
Artık ne gördüyse